/анкета/Делио Роси - Пророка от Римини

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Делио Роси да си подаде оставката

Да
15
19%
Веднага
10
13%
Още вчера
21
27%
Да пита ръководството
31
40%

Общо гласове: 77

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: /анкета/ Делио Роси

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 18:32

LSFC 1914 написа:И каква работа е свършил пророка от Римини?Може би мачовете с Ботев Гълъбово, Бистрица и с Монтана ? Голям футбол играехме в тези срещи. Няма да споменавам мачовете с отборите от топ 6, защото там статистиката в полза на жабаря е много зле.

А, нищо не е свършил, шегувам се. Направо го махайте и взимайте Кокала. Ето, след малко ще загубим от Лц-подходящ момент за освиркване и събличане. Отивайте и го махайте, бе!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 апр 2018 18:33

sin4ec написа:
metodito написа:
blue avalanche написа:С всичко, различно от Прохазка. :mrgreen:

Мамин сладък тролчо. Кажи сега нещо за Краев. За Роман разбрахме. :twisted:

Лавината? Трол? :)
Добре, ще му предам. Но по темата-Прохазка е рядко грамотен тактически играч, който и вратар може да играе. Но по принцип е обучен за дефанзивен халф. Слагането му като крило и бек беше изтезание и за него, и за публиката. Той няма скоростта за там. Но се справи някак, защото е научен-кога със заставане, кога с бутане, справи се.
Но титуляр като опорен халф няма да стане. Тиам захапа едното място твърдо. Млад, научен, страхотна физика и повратливост, перфектен разбивач! За другото битката е люта, но за мен Нашименто е човекът там, който компенсира липсата на техника у Тиам, а негърът пък компенсира физиката му. Това е вътрешната двойка на Левски.

А, бъзикам се просто с блуто. Иначе Нашименто е интересен като дефанзивен, но и той май всъщност е офанзивен футболист... :?

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 14 апр 2018 18:33

sin4ec написа:
WPWW написа:
Не знам на какво са се налапали, но ти ми посочи един отбор от 1/8 финалите на ШЛ и ЛЕ нататък, който да практикува постепенна и успиваща атака?! Няма такива отбори, нито италиански, нито източноевропейски. Роси е тотално отдалечен от световния футбол и дори да вземем купата, в евротурнирите няма никакъв шанс да постигнем и част от успехите на ЛУдогорец с подобен футбол!

Всеки отбор трябва да може да практикува всички възможни схеми за атака и защита, и то да ги практикува добре. Нарича се " тактическа грамотност", а в конкретна ситуация как ще се играе-решава треньорът!

Това, което казвам е, че независимо дали съвременните отбори са подчертано офанзивни или предпочитат да играят на контраатака, всички атакуват възможно най-бързо и агресивно. Роси може би умее да ги подреди така, че да уплътняват линиите, но разбиранията му за атаката и основното във футбола - да се вкарват голове, не съответстват на съвременния футбол.

Спомнете си как пипаше топката Гомес в първите мачове при Митов - всяко отиграване носеше потенциална опасност. И какво прави сега - притъпява атаката и я бави, защото има тактически инструкции от Делю... Нормално е формата му да падне, което важи и за Нашименто. Игнорирането на Рошу пък е пълна загадка...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 18:36

metodito написа:Абе, хора, Роси го каза това на шега. Наско, че се върза ясно, ама вие? Синьор Роси постоянно гъбарка джурналите.

Така е. А че Насо Гъза се е вързал на шегата- това само показва колко му е акъла.
Абе знам аз кой му ръси на Роси мозък да ги казва тия работи, ама нейсе-то пък и ташак трябва да става! :)

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 14 апр 2018 18:37

sin4ec написа:
LSFC 1914 написа:И каква работа е свършил пророка от Римини?Може би мачовете с Ботев Гълъбово, Бистрица и с Монтана ? Голям футбол играехме в тези срещи. Няма да споменавам мачовете с отборите от топ 6, защото там статистиката в полза на жабаря е много зле.

А, нищо не е свършил, шегувам се. Направо го махайте и взимайте Кокала. Ето, след малко ще загубим от Лц-подходящ момент за освиркване и събличане. Отивайте и го махайте, бе!

Извинявай, но последната ни шампионска титла е именно при Кокала, така че ако обичаш не го обиждай. Левски се превърна в отбор средняк. Всеки може да бие и всеки да го бие. Това нармолно ли е за отбор като Левски ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 18:40

WPWW написа:Това, което казвам е, че независимо дали съвременните отбори са подчертано офанзивни или предпочитат да играят на контраатака, всички атакуват възможно най-бързо и агресивно. Роси може би умее да ги подреди така, че да уплътняват линиите, но разбиранията му за атаката и основното във футбола - да се вкарват голове, не съответстват на съвременния футбол.

Спомнете си как пипаше топката Гомес в първите мачове при Митов - всяко отиграване носеше потенциална опасност. И какво прави сега - притъпява атаката и я бави, защото има тактически инструкции от Делю... Нормално е формата му да падне, което важи и за Нашименто. Игнорирането на Рошу пък е пълна загадка...

Рошу има проблеми в съблекалнята. Че се е правил на голям пред другите, това иди-дойди. Но се е правил на отворен на малките, а такова поведение Роси не прощава. Няма загадка.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 18:42

LSFC 1914 написа:
Извинявай, но последната ни шампионска титла е именно при Кокала, така че ако обичаш не го обиждай. Левски се превърна в отбор средняк. Всеки може да бие и всеки да го бие. Това нармолно ли е за отбор като Левски ?

Не си спомням да съм обидил Кокала, не ми вменявай подобни глупости!
Барса всеки може да бие, ама и всеки може да ги бие, че и с 3-0. Това нормално ли е за отбор като Барса?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 апр 2018 19:11

Какво учи? Кой по-точно учи? Обертан и Гомез? Това са пълни глупости. Учил ги да играят тактически футбол, сиреч дефанзивен.
Това са професионални футболисти, които са взети в Левски заради уменията, включително тактически, които притежават. Не нужно Делио Роси да ги учи 1 година как да играят футбол. Видно е, че тактиката изповядвана от него не отговаря на показаното от тези играчи до момента. Аз ти казах, че този мач ще го вземем, Синчец. Но това не означава, че трябва да си затваряме очите, че до момента Роси не може да избистри състав, че още търси правилното място на Обертан, че ползва Прохазка като обърнато крило, че отписа с лека ръка играч с не лоши качества като Рошу. Белмонт и Кабрал.
Когато този Левски започне да показва постоянство и има изграден структура и играе футбол, който да отговаря на традиции на клуба ще бъда първия, който ще поздрави Роси.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 апр 2018 19:26

Пич, ти не си ми казал, че ще вземем този мач. Аз го говоря от месеци това. След малко ще паднем, но това е друга бира.
Никой не хвали Роси тук. И с право-още нищо не е постигнал. Но много му сипват с черпака, което не е нормално.
Сложни са нещата, отбор трудно се прави, време трябва. Още малко трябва. И не, не гледай днешния мач-той е без значение.
Само Левски!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 14 апр 2018 19:34

sin4ec написа:Пич, ти не си ми казал, че ще вземем този мач. Аз го говоря от месеци това. След малко ще паднем, но това е друга бира.
Никой не хвали Роси тук. И с право-още нищо не е постигнал. Но много му сипват с черпака, което не е нормално.
Сложни са нещата, отбор трудно се прави, време трябва. Още малко трябва. И не, не гледай днешния мач-той е без значение.
Само Левски!

Значи според теб днес си събуваме гащите и ни е**т. Това ли е твоето виждане ?

Върни се в “Левски”