Kris_men2000 написа:ЛЕВСКИ винаги е играл най-добре и най-красиво при схема 4-3-3.Разберете го веднъж за винаги.За ЛЕВСКИ няма други схеми и тактики.Винаги сме играли красиво и велико когато практикуваме нападателен футбол.А именно схемата 4-3-3 е най-добрата за нас.Здрава защита,бързи и неуморими крила,умни и технични халфове и мощен и здрав нападател и мачкаме всичко и всички като слон в стъкларски магазин.След нас противника оставаше в шок и ужас поне за шест месеца.
Преди няколко страници бях написъл същото за схемата на игра.
Това беше и е най-добрата схема за игра на Левски - 4-3-3.
А по повод на юношите въобще не си прав.
Не зная колко си голям на възраст, НО сигурно помниш как чакахме Жо да се научи да центрира от фланга 2 години, трябва да помниш и какво уплашено хлапе дойде на Герена.
Знаеш ли, че три години чакахме Афродита, пардон Боримиров, да стане играча, който после беше...
Тия, за които пишеш всичките съм ги чакал и попържал докато станаха големи имена.
Помня какво беше и Наско и Гиби, и Кокала...всички знам колко не можеха, пък после СТАНАХА!
Знаеш ли какви грешки в началото правеше Хубчев, като дойде в Левски, а Златко Янков?
Само за година, обаче като влезеха в единоборство и святкаха искри!
И теб ако те взема на ново място и почна да те оглеждам и да ти се чудя ДАЛИ-ИЛИ и ти ще правиш грешки!
Сега, ако застане над рамото ми някой, като пиша, поне пет грешки ще направя.
Те знаят, че на втората грешка и се почва с освиркването и от притеснение бъркат, ЗАТОВА ПИША, ЧЕ ЩЕ ТЪРПИМ!