Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
27102710
Контакти:

Re: Това е моят Левски

Мнениеот 27102710 » 20 ное 2012 09:58

Много рано си се размечтал колега :)
Сега сериозно , никой отбор в българия няма да си даде водещите играчи на Левски , но защо се получава так не знам :?:
Иначе с удоволствие ги харизват на червендалестият отбор и после се съдят с десетилетия за неплатени сметки .
Явно това е някакъв нов вид спорт между футболните босове : “10 години спортно съдене“ ама този спорт си има коронован шампион с години напред
и никой не може да му отнеме първото място ;)

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Re: Комунисти, ченгета, доносници, а сега и „ГАЗПРОМ"

Мнениеот talpata » 20 ное 2012 10:14

Абсолютно малоумна статия.

daniel875
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот daniel875 » 20 ное 2012 10:23

Знаете ли какво е решението, което трябва да се вземе? По време на първия период на Сираков се уволняваха треньори през два - три кръга. Ето това е ясно, защото тук на Балканите трудно правим нещо с търпение. Между другото такава една "стратегия" би ни донесла няколко титли поред, но развитие няма да има. Та ето това е решението. Смяна на Илиев или сега, или през паузата, за да имат стимул играчите да покажат част от възможностите си. После ще продължим да мислим ден за ден. Такива са реалностите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 20 ное 2012 10:36

ASENOVSKI VOYN написа:Синя тишина пред истината ;)

Да бе те Мултигруп не са ченгета доносници мафиоти и т.н. Нали. Вие не сте отбора на всички власти. Нали. Нещо Кинтекс а-у. Забравяме май.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 20 ное 2012 13:31

ASENOVSKI VOYN написа:Синя тишина пред истината ;)

Тук никога не е имало тишина пред истината бе цесекарче заблудено . Всички са наясно , че сме слаб отбор или по точно сбирщина която е по близо до Локо сф като облик , отколкото до Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот фифи перото » 20 ное 2012 14:17

Гледайки мачовете на любимият си отбор напоследък,се сетих за една детска приказка-"Лъв без опашка".Навярно някои от вас са я чели,други не.Разказва се за едно малко зайче с името Илиан.Това зайче мечтаело да бъде силен и голям лъв,но сърчицето му при всяко излизане на зелената поляна се свивало от страх.
Обикновено обяснявало на приятелите си-таралежа Тоньо и мечока Тошко,как ако има поне малко спокойствие,ще се превърне в един безстрашен и смел лъв,който ще навре в миша дупка вълкът Стойчо ,лисунгера Гришко и Горският,които владеели гората.Приятелите му безрезервно му вярвали и му давали кураж.Носели му моркови т странство,които така и никой не разбрал,как са придобили.Българските зелки,които му давали,не били с качеството на тези от Петърч,но все пак били зелки,макар и безплатни.
Зайчето Илиан си правело всяка седмица салата от зеле с моркови и обилно я поливало с благ зехтин и мъъничко лимонов сок.
Така минали няколко месеца,но салатата взела да омръзва на мечока Тошко и таралежа Тоньо.
Все по-рядко те опитвали от нея и тя започнала да се спаружва.
След всяка салата,зайчето Илиан гледало все по-уплашено зелената поляна и накрая разбрало ,че няма да стане лъв,защото нямало...... опашка.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

rabex
Контакти:

писна ми

Мнениеот rabex » 20 ное 2012 15:04

писна ми ...........след всеки мач да чувам едни и същи оправдания ..........писна ми да се мрънка .......писна ми от тази игра ........
все се надявах с илиян илиев нещо да се промени нещо да живне в този отбор но не би!!! и докога така ???..............незнам кой какви функции има в клуба но май всеки се занимава с неща които не му влизат в работата .........батков щял да вземе мерки ......ами той мерките ги взе като изгони мъри и наско а после и велев!!!...........а и се съмнявам точно той да е човека който ще взема каквито и да било мерки .......
селкция : за сетен път се взеха футболисти колкото да се хвърля прах в очите .......махнаха цветков с оправданието че идва футболист от шл.........и ще се налага вутов от шоколата ..........някой да е видял вутов на терена или силен мач на марсиньо???...........силва ....играе 15 мин как да стане ?.......диамутен .....бил бавен .......е хубаво де .....то пък за това ели е "сина на вятъра " бърз да пушек с вдига .........в три поредни дербита излизаме с йовов халф а пелето защтиник ...и нямаме нито защита нито средна линия това се вижда от самолет........гаджев .........дори не заслужава коментар......червени картони слаби игри ........мисля че всеки един ръководен фактор трябва да поеме своята отговорност ......

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: писна ми

Мнениеот kronos » 20 ное 2012 15:22

Много точно си написал това, което мисля и аз :x

КОЛКО ТРЯБВА ДА СА ГЛУПАВИ НАШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ (в спортно-техническото ръководство конкретно) ЗА ДА ДОПУСКАТ ВСЕКИ ПЪТ ЕДНИ И СЪЩИ ГРЕШКИ :roll:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 20 ное 2012 15:25

а на мен ми писна вие (Левски и Цска ) постоянно да мрънкате колко слаби сте и така на татък да мрънкате от селекция и др. ние останалите отбори нямаме нищо от това и на всичкото отгоре съдиите ви помагат. ПРОСТО СИ ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И ТОВА Е!!! САМО ЛОКО!
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 20 ное 2012 15:38

Като е няма зад гърба цялата държава на двата "гранда",няма ги вече и предишните успехи.Много,ясно че ви писне. :mrgreen: През комунизма,защо не ревахте толкова.

Върни се в “Левски”