Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

LM10
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот LM10 » 02 фев 2019 16:40

metodito написа:
W84me написа:Вземем ли Миланов и Божинов, средната възраст рязко ще удари тавана :mrgreen: :mrgreen:

Ако ги вземем тях, както и още някой такъв, ни очаква вълнуващ сезон. Аз съм да си върнем Краев под наем. Той и без това търка пейката в Мидтиланд. Ще е полузсезон, който ще се помни. Вервайте ми.

Ти и миналата година разправяше как си сънувал европоход, но стигнахме едва до Вадуц :mrgreen:

Аз засега съм песимистично настроен, а и ми писна все да разваляме отбора и да започваме от кота 0.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2019 18:05

LM10 написа:
metodito написа:
W84me написа:Вземем ли Миланов и Божинов, средната възраст рязко ще удари тавана :mrgreen: :mrgreen:

Ако ги вземем тях, както и още някой такъв, ни очаква вълнуващ сезон. Аз съм да си върнем Краев под наем. Той и без това търка пейката в Мидтиланд. Ще е полузсезон, който ще се помни. Вервайте ми.

Ти и миналата година разправяше как си сънувал европоход, но стигнахме едва до Вадуц :mrgreen:

Помня. Даже бях сънувал как сме с Дельо в Италия. :lol:
Аз съм по-скоро умерен оптимист, който не изключва и някоя беля (както и не изключвам и нещо приятно, но по-скоро нещо по средата).

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 фев 2019 22:47

Божигол изглежда сигурен! Да треперят!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2019 10:36

W84me написа:Божигол изглежда сигурен! Да треперят!

Koй да трепери, малките котета в Студентски град ли? :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 фев 2019 11:00

TristaNNN написа:
W84me написа:Божигол изглежда сигурен! Да треперят!

Koй да трепери, малките котета в Студентски град ли? :mrgreen:

Максимум, ти да не помисли нещо друго? :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 фев 2019 13:34

Голаджията на Левски е апетитна хапка за турски отбори

Милко Бански призна за интерес към него

Голмайсторът на Левски Станислав Костов е апетитна хапка за доста отбори от втората половина на турската Сюпер лиг. Той обаче не е постигал договорка с нито един отбор в южната ни съседка, обяви агентът му Милко Бански пред Sportal.bg. Както е известно, по-рано днес се появи информация в турските медии, че нападателят се е разбрал с Акхисар Беледиеспор, който все още имал разминаване с ръководството на Левски.

"Истина е, че доста отбори от долната половина на турския елит имат интерес към Станислав Костов, който направи страхотна есен на "Герена". Звънят непрекъснато различни хора, както и от Акхисар Беледиеспор, така и от Ерзурумспор, а и от други тимове. Интересът е наистина реален, но Станислав Костов и аз не сме се разбирали с нито един клуб. Той има договор с Левски, където се чувства отлично и се развива добре. Неговото мнение, както и моето е, че няма нужда да се прави трансфер на всяка цена. Разбира се, че ако има оферта, която задоволява клуба Левски и Станислав Костов, може да се стигне до трансфер. Просто това е футболът.

Ясно е, че в турското първенството бюджетите са много по-големи от тези в България и условията могат да бъдат доста по-добри. Обаче пак казвам, че той не мисли за трансфер на всякаква цена, колкото и банално да звучи, а е концентриран да се подготви максимално добре, за да може да вкарва много голове и през пролетния дял", сподели Бански.

Както е известно, 27-годишният голаджия направи най-добрата си есен в своята кариера, като се превърна в основен футболист и голмайстор на Левски и Първа лига. Доброто му представяне не остана незабелязано и от Петър Хубчев. Нападателят дебютира за националния отбор на България в Кипър, а в последната среща на "лъвовете" срещу Словения дори беше титуляр.

50/50

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 04 фев 2019 15:38

Накрая да няма обрат и от всички трансфери, които направихме вече - Живко, Божинката, Райнов и който там още, да се окажем с точно 0 нови футболисти, като изключим Ники Михайлов. :mrgreen:

Защитникът Живко Миланов е все по-близо до изхода на кипърския си клуб АПОЕЛ Никозия. От ръководството обявиха, че от днес десният бранител не е част от първия състав и на практика не може да се смята за футболист на клуба.
"Официално Живко Миланов е изваден от първия отбор на АПОЕЛ. Сега вече не знам той какво планира да прави и дали ще отиде в България да продължи кариерата си. Позволихме му да продължи да тренира с първия отбор, защото в миналото е дал много на АПОЕЛ.
Сега в България трансферният прозорец е отворен и той, ако желае, може да продължи кариерата си там. Никой не се е свързвал нито с нас, нито с него за трансфер в родината му, но не изключваме такава опция", сподели говорителят на клуба от Никозия Нектариос Петевинос. Миланов има договор с кипърците до края на сезона и ако все пак се разбере за разтрогването му сега, ще заиграе в Левски.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 04 фев 2019 16:16

Костов е много по статичен от Божинов а и мисля че това му е пика на играта.Трябва да му вземат някои лев на всяка цена и без това Божигол идва без пари....Такива като оня от Славия и другият от Берое въобще не трябва да им се молят сините.Не бива да се превръщат във 2ра ръка резервен вариант.Ако не стане навън тогава във Левски.....аи сиктир.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 04 фев 2019 16:33

И двамата не са за Левски, но на този, който в момента е при нас може да му се вземат никак не лоши пари.
Кристално ясно е, че не би повторил такъв 1/2сезон отново.

А Божинов ако дойде, той има стабилен агент и може да го шитне няъде и да му вземем някакви пари, но дали си струва такава сделка изобщо :roll:
Макар че като гледам трансферите му, не е много сигурно това нещо :mrgreen: :mrgreen:
2011 за последно е платено за него

Изображение

Измежду двамата за лидер по скоро може да се смята Божинов, а това не е никак маловажно.
От друга страна при него има и не малко контузии. В тъпа ситуация сме като цяло.
Последна промяна от t0bl3ro_bg на 04 фев 2019 16:45, променено общо 1 път.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 04 фев 2019 16:45

Може и да не ви огрее за Божинката http://m.konkurent.bg/news/144438

Върни се в “Левски”