Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

fiesta
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот fiesta » 19 ное 2012 21:06

zlobul написа:Я да видим сега , аз ако съм бил "комплексар" и "уникален случай" , когато започнах да ги пиша тия неща , вие какви трябва да сте били при положение , че след като маската на тоя Левски падна и всички почнахте в един хор да пишете същите тези , които съм ги писал поне 1000 пъти и заради които бях обвиняван ?..........."малоумници" , "слепоци" , "лесно манипулируеми" , "тълпа , която не мисли " .....кое от всичките ?

ПП: Все още не си позволявам да нападна Илиан както трябва , защото знам , че ако той има някаква вина , то е в пъти по малка от тая на "стойкаджията".
Селекцията беше правена от последния + гонзо (неофициално) . Бях алармирал за интервюто на Илиан преди мача с босненците , но никой тогава не обърна внимание , че тренер и изп. директор говорят различни неща .
Единият каза , че липсват хора на две-три възливи позиции и ще се наложи да преквалифицираме , а другия обявяваше че имаме по двама човека на позиция и селекцията била приключила . Познайте , кой какво е говорил ? ... и още нещо за домашно ...защо Костов се махна ? ...май някой се опита да му реди състава или някой от играчите тръгнаха да играят в "схеми" (Левски-миньоро 0-1) за да правят разград шампион .

Злоби, имал съм подобни на твоите случаи тук във форума, на други места и по други случаи. Затова знай, на хората им е трудно да се променят! Още по-трудно им е да си признаят грешките! Затова си носи кръста, и им дай времето да помислят по въпроса! С добро ще ги промениш, не с лошо ( натяквания, обвинения и т.н. ).

Иначе, и аз в началото исках Ил. Илиев да се маха! После обаче се сетих кои са му шефове ( Иво Черното Тото и Бай Ганьо ), спомних си какво е да се работи за такива отрепки, и сега съм на мнение, че Илиан е най-малко виновен от тези, които сега се водят "ръководители" в Левски! Обаче той да знае едно нещо: той ПРЪВ ще го отнесе. НЕ тотаджиите, а лично ТОЙ! Защото ще си измият с него ръцете, както направиха с няколко треньора вече!

За футболистите важи правилото, че трябва да изпълняват това, което треньора им каже! Затова Ицо Йовов и Антонио Вутов не са виновни, че ги пращат "на заколение"! Те си вършат работата! Виновни са тези, които са ги избрали да играят, очевидно неподходящи за даден мач!

Направо ми стана мъчно като прочетох казаното от Здравков, че Ботев ВР има 22 хиляди лева бюджет на месец, а в Левски толкова взима един футболист на месец! И за какво се дават милиони на месец в Левски, при положение, че Ботев ги надигра в мача? Перат се пари ли? Какво става вътре в този отбор? Не останаха ли свестни хора в него, че да прекратят това горене на пари? 'Б@х м@@му, че с парите от бюджета на Левски за месец Локо ПД и Лудогорец си построиха игрища! И това само с парите за един месец! Ами парите за последните ПЕТ години къде отидоха? В джоба на Бай Ганьо? И той твърди, че е дал толкова на Левски! Нещо тук не се връзва, и някой тук ще изгори в скоро време, освен ако не се налеят още пари, за да продължи да се върти вятърната мелница Левски и нЕкои хора да продължат да печелят от това!

Живко6461
Контакти:

Re: Кой ще реанимира Левски?

Мнениеот Живко6461 » 19 ное 2012 21:11

sslevski написа:... Най-сетни(е) една истинска статия.Доживях я.Всички знаем истината,но никой не искаше да я назове.Е ето я!

И аз прочетох статията. Интересно как авторът едва сега е забелязал, че е настъпила "промяна в манталитета" и, че "шампионският дух е изчезнал от стадион „Георги Аспарухов“".

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 ное 2012 21:56

Във форума на Левски се заформя любов, по-силна и поетична и от тази на Яворов :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 19 ное 2012 21:57

santi_santi написа:На Илиян Илиев трябва да му се даде време,да не играем добре,изгубихме 3-те най важни мача за годината,но все още отбора е в играта за титлата и купата.Преди година,две отбора по това време нито играеше,селекцията отново беше сбъркана както сега,но и вече беше извън сметките за титла и купа на страната.Така,че напредък минимален има,а и след ерата Гонзо калъфки именно резултатите са най важни не толкова играта!!!!

Той по-смел няма да стане и съм убеден в това. Левски има фенове,пари,играчи (поне според мен) но играят страхливо.. Защо? Познай кой е виновен

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 ное 2012 22:04

Илиан подал оставка! И на него му дойде голям залъка...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 19 ное 2012 22:08

W84me написа:Илиан подал оставка! И на него му дойде голям залъка...

Това пък откъде го научи?

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 19 ное 2012 22:17

livesport още ли ги четете?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 ное 2012 22:23

I.A написа:livesport още ли ги четете?

Доста верни неща казват.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 19 ное 2012 22:27

Аз по принцип не ги чета и не знам верни или не са им новините ама Крумката Савов каза, че има интересна новина в тоя сайт :) Иначе Илиев да го махат докато е време и още има шансове за титла, щото напролет 3-те гостувания в началото как ще ги вземеме не знам.

Върни се в “Левски”