zlobul написа:Я да видим сега , аз ако съм бил "комплексар" и "уникален случай" , когато започнах да ги пиша тия неща , вие какви трябва да сте били при положение , че след като маската на тоя Левски падна и всички почнахте в един хор да пишете същите тези , които съм ги писал поне 1000 пъти и заради които бях обвиняван ?..........."малоумници" , "слепоци" , "лесно манипулируеми" , "тълпа , която не мисли " .....кое от всичките ?
ПП: Все още не си позволявам да нападна Илиан както трябва , защото знам , че ако той има някаква вина , то е в пъти по малка от тая на "стойкаджията".
Селекцията беше правена от последния + гонзо (неофициално) . Бях алармирал за интервюто на Илиан преди мача с босненците , но никой тогава не обърна внимание , че тренер и изп. директор говорят различни неща .
Единият каза , че липсват хора на две-три възливи позиции и ще се наложи да преквалифицираме , а другия обявяваше че имаме по двама човека на позиция и селекцията била приключила . Познайте , кой какво е говорил ? ... и още нещо за домашно ...защо Костов се махна ? ...май някой се опита да му реди състава или някой от играчите тръгнаха да играят в "схеми" (Левски-миньоро 0-1) за да правят разград шампион .
Злоби, имал съм подобни на твоите случаи тук във форума, на други места и по други случаи. Затова знай, на хората им е трудно да се променят! Още по-трудно им е да си признаят грешките! Затова си носи кръста, и им дай времето да помислят по въпроса! С добро ще ги промениш, не с лошо ( натяквания, обвинения и т.н. ).
Иначе, и аз в началото исках Ил. Илиев да се маха! После обаче се сетих кои са му шефове ( Иво Черното Тото и Бай Ганьо ), спомних си какво е да се работи за такива отрепки, и сега съм на мнение, че Илиан е най-малко виновен от тези, които сега се водят "ръководители" в Левски! Обаче той да знае едно нещо: той ПРЪВ ще го отнесе. НЕ тотаджиите, а лично ТОЙ! Защото ще си измият с него ръцете, както направиха с няколко треньора вече!
За футболистите важи правилото, че трябва да изпълняват това, което треньора им каже! Затова Ицо Йовов и Антонио Вутов не са виновни, че ги пращат "на заколение"! Те си вършат работата! Виновни са тези, които са ги избрали да играят, очевидно неподходящи за даден мач!
Направо ми стана мъчно като прочетох казаното от Здравков, че Ботев ВР има 22 хиляди лева бюджет на месец, а в Левски толкова взима един футболист на месец! И за какво се дават милиони на месец в Левски, при положение, че Ботев ги надигра в мача? Перат се пари ли? Какво става вътре в този отбор? Не останаха ли свестни хора в него, че да прекратят това горене на пари? 'Б@х м@@му, че с парите от бюджета на Левски за месец Локо ПД и Лудогорец си построиха игрища! И това само с парите за един месец! Ами парите за последните ПЕТ години къде отидоха? В джоба на Бай Ганьо? И той твърди, че е дал толкова на Левски! Нещо тук не се връзва, и някой тук ще изгори в скоро време, освен ако не се налеят още пари, за да продължи да се върти вятърната мелница Левски и нЕкои хора да продължат да печелят от това!