Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santi_santi » 19 ное 2012 16:46

На Илиян Илиев трябва да му се даде време,да не играем добре,изгубихме 3-те най важни мача за годината,но все още отбора е в играта за титлата и купата.Преди година,две отбора по това време нито играеше,селекцията отново беше сбъркана както сега,но и вече беше извън сметките за титла и купа на страната.Така,че напредък минимален има,а и след ерата Гонзо калъфки именно резултатите са най важни не толкова играта!!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Има ли нужда Левски от спортен директор.

Мнениеот zlatan » 19 ное 2012 17:29

Дано темичката ми да се задържи малко повечко все пак има какво да се коментира.
Аз мисля че някой трябва от време на време да дърпа ушите на Илиан и обратното да го пази понякога и да му помага.
Наистина ми е трудно да спомена имена с авторитет,но се свеждам до три:
Даниел Боримиров
Наско Сираков
и накрая нещо шокиращо но най-хубавото което може да ни се случи
ДИМИТЪР ДИМИТРОВ-ХЕРО ако всичко с него е наред както се твърди в медиите този пост най ще му приляга
Хем няма да е 100%,ангажиран хем ще има време и за себе си.
Нека тук споделяме имена и мнения,ще съм много благодарен ако някой мод направи и анкета.
Аз искам Херо в Левски като спортен директор.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Има ли нужда Левски от спортен директор.

Мнениеот turbogena » 19 ное 2012 17:31

Левски има нужда от един куп нови футболисти...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 19 ное 2012 17:35

Разбира се че има,че ако пак селекцията я прави Тоньо не ми се мисли !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 19 ное 2012 17:36

gena-това го знаем всички истински Левскари нека да обсъдим темата моля ви.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 ное 2012 17:38

zlatan написа:gena-това го знаем всички истински Левскари нека да обсъдим темата моля ви.

По темата моето мнение е ,че Левски се нуждае от Наско Сираков. Явно нашия отбор е доста зависим от него...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 19 ное 2012 17:39

turbogena написа:Левски има нужда от един куп нови футболисти...

И от един нов треньор, който да им казва как да играят......Левски няма нужда от 15 директора и всеки да се прави на по-велик от другия........
Ако ще се размразява тази длъжност аз съм за Боримиров
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 19 ное 2012 17:43

Основно имаме нужда от истински скаути - като тези на Черноморец; Лудогорец; Литекс. Щом ще карат чужденци, поне да са качествени!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 ное 2012 17:44

Левски преди всичко се нуждае от нов треньор. Иво Тонев - добър, лош, няма много лостове, с които да влияе върху отбора. Това може да го прави само треньорът. Илиан Илиев просто го е страх от сянкта си. Страх го е от загубите, страх го е да налага по-млади играчи, страх го е да направи качествена селекция. Обожавах го като футболист. Смятам, че е един от най-добрите в историята на клуба. Но като треньор не може да надскочи нивото си от Берое.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

ПФК Левски: Великан с хартиени крака

Мнениеот Modors » 19 ное 2012 17:45

[center]"Сините" нямат лидери в ръководството, нямат лидери на треньорската скамейка, а нямат такива и на терена[/center]

Отново важен мач и отново загуба за Левски. За пореден път отборът бе страхлив, безидеен и объркан. Не знам от колко още време се нуждае треньорът Илиан Илиев, но до момента "сините" не са много напред, в сравнение с миналата, че и по-миналата година.

Гледаме един и същ филм - колебливи, понякога късметлийски победи срещу по-слабите отбори (да си припомним мача с Ботев Враца преди десетина дни) и тотални издънки в големите битки.

До момента не е изминал и половината шампионат, а столичани вече имат на сметката си три големи, три непростими издънки. Първо дойде отрезвяването от ФК Сараево в Лига Европа, после ЦСКА бе реабилитиран след 0-1 на стадион "Васил Левски", а снощи и Лудогорец надигна глава след 2-1 у дома.

И в трите случая Левски бе безобразен, играта бе истинска обида както за самият клуб, така и за неговите фенове.

Знаете ли какво представлява отборът в момента?
Нехаещи и неможещи играчи, много объркан треньор и ръководство, което е силно на думи, но не и на дела. Хората са измислили добър епитет за подобни случаи: "Великан, ама с хартиени крака".

Но както се казва, рибата се вмирисва от главата, затова започвам именно от най-високите етажи на "Герена".

Това ръководство кога най-сетне ще осъзнае, че селекция от застаряващи и недоказани чужденци не се прави? Кога ще разберат, че Левски няма никаква полза нито от Марсиньо, нито от Ромен Ели, нито от Кристовао Рамос, камо ли пък от Роман Прохазка. Тримата са просто едни наемници, на които не им пука и грам за клуба, те гледат само заплатите си. Лошото е, че на терена са пълни бездарници, но нали не е луд тоя дето яде баницата...

В Разград имаше няколко момчета, които се опитваха да направят нещо - Илиян Йорданов, Ивайло Василев...аз обаче предполагам, че през зимата Иво Тонев ще докара още един камион чужденци и отборът ще заприлича на някакъв безумен сбирщайн...

Селекция се прави от хора, разбиращи от футбол, а не от бизнесмени. С какво допринесоха Силва, Ели, Опоку (!!!) и Прохазка на Левски? Някой помни ли техен силен мач, някоя класна изява или решаващо отиграване? Единствено Базил де Карвальо започна силно, но напоследък и той дръпна ръчната...

Следващият виновник в списъка е треньорът. Страшно объркан и много страхлив, Илиан Илиев трябва час по-скоро да разбере, че работи в Левски, а не в Берое. Той трябва да стане и да тропне по масата, за да го видим, че гори за каузата, че има емоция и страст. Но не, Илиев предпочита да прави физиономии и да говори клише след клише на пресконференциите си. С такава тактика не става и ще видите, че няма да доведе до нищо добро.

Накрая на опашката слагам и самите футболисти, някоя част от които са истински позор за синята фланелка. Какъв лидер е Владимир Гаджев? Какъв Бижутер е Ицо Йовов в момента и дали Станислав Ангелов и същият капитан, както преди? На тези въпроси няма да отговарям, тъй като отговорите са очевадни.

Левски няма лидери в ръководството, няма лидери на треньорската скамейка, а няма лидери и на терена. Отборът си тъпче на едно място, а повечето от победите досега дойдоха след колеблива игра и в следствие на някои други обстоятелства.

Не може да говориш, че вървиш напред, а в същото време да падаш във всеки важен мач. Срещу Гоце Делчев и Разлог всеки може, а къде бяхте срещу Сараево, ЦСКА и Лудогорец? Големите мъже изпъкват именно в истинските битки, а не в останалите комедии от първенството.

Като заключение бих казал, че на "Герена" няма развитие, няма професионална работа. Ако някой не е съгласен с мен, да се сети за трите различни екипа, с които игра тимът срещу Ботев Враца преди две седмици. А както работят с екипите, така го правят и със селекциите, с играчите и цялостната стратегия.

То може би точно това му е проблемът на Левски - няма стратегия за развитие. О, Боже, ако имаше, кой щеше да вземе Карвальо и Марсиньо, които вече са свършили за големия футбол....

Нека изчакаме зимата да видим какво ще се случи на "Герена". Няма да коментирам "Газпром", докато сделката не стане факт, искам да обърна внимание само на спортно-техническия аспект. Тонев & Илиев ще докарат поне петима нови играчи, повечето чужденци. Може би ще разкарат подобен брой състезатели...а само преди няколко месеца ни убеждаваха как Левски е почти завършен отбор...Е, да ни е честито, ако този отбор е завършен...

Автор: Христо Василев
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”