Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 24 май 2011 17:35

Георги Иванов гледа Кулибали от Дебрецен за Левски

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 май 2011 17:52

Мен ми се иска селекцията да се орянтира към схема 4-4-2 с възможна вариятивност в до 4-5-1 ... подобно на Ман Юн.
Малко странно и смешно е да излизаме със еднаква тактическа постройка във всеки един мач... независимо срещу сливен или Марсилия.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 май 2011 18:04

Thsmith написа:Мен ми се иска селекцията да се орянтира към схема 4-4-2 с възможна вариятивност в до 4-5-1 ... подобно на Ман Юн.
Малко странно и смешно е да излизаме със еднаква тактическа постройка във всеки един мач... независимо срещу сливен или Марсилия.

433 може да има различни вариации(4321 и 4312) спрямо съперника и развитието на даденият мач,и за мен е най-добрата схема.Селекцията си прав трябва да бъде направена спямо схемата,а не играчите да се преквалифицират спрямо нея.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 май 2011 21:27

milen.hristov написа:
Thsmith написа:Мен ми се иска селекцията да се орянтира към схема 4-4-2 с възможна вариятивност в до 4-5-1 ... подобно на Ман Юн.

433 може да има различни вариации(4321 и 4312) спрямо съперника и развитието на даденият мач,и за мен е най-добрата схема.Селекцията си прав трябва да бъде направена спямо схемата,а не играчите да се преквалифицират спрямо нея.

За мен няма по-добри и по-лоши схеми, най-добра е тази която е най-печеливша. Лично за мен особено за Европа 4-4-2 в различните и модификации е по-печеливша от 4-3-3. При сериозен отбор и организирана отбрана нашите флангови играчи остават не много ефективни във фаза атака - срещу тях винаги има поне двама от другия отбор, а ако нашия отбор трябва да се отбранява външните играчи ,а и централния нападател остават доста далеч от халфовете и изолирани и дори да стигне топка до тях тя достига по въздух ,когато са с гръб към вратата и няма как да я обработят. Нека си припомним гостуванията ни от ЛЕ - май там ефиктивноста на външните играчи беше практически нулева. има и нещо друго сравнително малко отбори в света практикуват схема с трима нападатели и намирането на футболисти ,които могат да играят като крила е проблем и при намирането на такива или не се нагърбват със защитна игра или са много скъпи.
Пиша това с уговорката ,че нито една схема не е по-добра или по-лоша от друга схема ,всичко зависи и от играчите с които разполагат. по принцип играчите трябва да се избират според схемата ,но в 90% от отборите е обратното схемата се наглася спрямо играчите с които разполагаш.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2011 22:06

Както беше казал Вуцов преди време,някои хора не правят разлика между схема и система.Схемата ти може да е 4-5-1 и да играеш така,че противника да не напусне собствената си половина.Може да играеш супермодерна схема и да нямаш нито един удар в очертанията на вратата.Условностите са твърде много.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 май 2011 22:31

milen.hristov написа:Петима българи в списъка за селекция на Левски
Вто, 2011-05-24 12:58
Напук на твърденията, че Левски стана прекалено чуждоземен, клубът ще вземе петима българи в новата селекция. В общи линии “сините” ще оберат възможно най-доброто на пазара, въпреки че кризата не отминава и “Герена”.

Вече има принципна договорка с нашумелия Тодор Христов от Берое, твърди "Труд".
Лявото крило може да стане първото ново попълнение. Близо е и трансферът на нападателя Иван Цветков от Пирин.

Левски планира да привлече още атакуващ халф, централен защитник и дясно крило плюс деветка от чужбина. Сините засега отричат за Сержиньо от Локомотив (Пд). Левски ще хвърли най-малко 500 хиляди евро за селекция, като в зависимост от продажбите сумата е възможно да достигне и милион.

До няколко дни може да бъде обявен трансфер на Гара Дембеле на Изток. Има добри оферти и за Дарко Тасевски. Ще се разговаря за оставането на Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн, което не е сигурно.

За кво ни е тоз Цветков?
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 май 2011 22:33

Жан Жак Мандриши ще играе в България,но не за Левски,а за Литекс

Ръководството на Литекс е успяло да убеди френския нападател Жан-Жак Мандриши да предпочете тяхната оферта, през тази на “Левски”, пише “Тема Спорт”. Както е известно, острието на Гренобъл имаше оферти и от двата български клуба.

Босът на шампионите Гриша Ганчев е изкушил футболиста с много по-добри финансови условия. В Ловеч Мандриши ще взима 15 000 евро месечна заплата, което е с 5000 повече от предложението на Тодор Батков. Нападателят ще пристигне в Литекс като свободен агент, тъй като Гренобъл изпадна в трета лига.

Очаква се до дни ловчанлии да вземат и друга трансферна цел на “Левски” – Станислав Генчев. Халфът напуска румънския Васлуй, тъй като договорът му изтича. Интерес към Генчев имат “сините” и кипърския Анортозис. Очаква се шампионите да предложат на бившия национал заплата от 12 000 евро, които той едва ли ще откаже.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

gonzobg

Мнениеот gonzobg » 24 май 2011 23:00

milen.hristov написа:Георги Иванов гледа Кулибали от Дебрецен за Левски

абе ти освен copy paste, знаеш ли нещо друго???????????????

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 май 2011 23:30

gonzobg написа:
milen.hristov написа:Георги Иванов гледа Кулибали от Дебрецен за Левски

абе ти освен copy paste, знаеш ли нещо друго???????????????

Колега както сте тръгнал ще ме питате след малко защо вън е тъмно

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 май 2011 00:29

Сухия към Батков: Не искам да работя с Гонзо

Тони Здравков готов да преговаря за наставник на Локомотив Пд

Върни се в “Левски”