ralka_levskarka написа:damyanov1963 написа:Благодаря и на двамата. Ралке, ти полски ли учеше?
Основният ми е украински - 5 години вече го уча, но и полски учих, и в Полша бях, но си приличат двата езика.
И аз знам, че имат доста общи думи.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:damyanov1963 написа:Благодаря и на двамата. Ралке, ти полски ли учеше?
Основният ми е украински - 5 години вече го уча, но и полски учих, и в Полша бях, но си приличат двата езика.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
specter написа:
Готин часовник има, одобрявам го! Може да си смени фамилията само, че не ме кефи много.
mikata написа:Кристиан Димитров, ако беше толкова добър дали Лудогорец нямаше да го вземат от сателита си
Dust написа:Доста ще трябва да се попоти във фитнеса, защото добре се е позакръглил.
metodito написа:[offtopic]goro_man написа:Метка само да ти напомня понеже знам че ти повече пишеш отколкото четеш последният трансфер на национал е в новак в трета бундеслига (Сърмов от вчера) а човека играл преди това на неговият пост тренира 45 дни с децата в трета лига на Англия за да влезе в кондиция ( Гаджев ) така че престани да ни занимаваш със схемите на Славия и съмнителните им продажби и медийният герой който Каляри се чудат как да разкарат. Разбери че нивото на 20 годишните е потресаващо и ако ли не виж резултатите на всички национални гарнитури
А ти прочете ли над какво акцентирам? Можем само да спечелим от един такъв трансфер. А как ще се представи там, не е наш проблем.[/offtopic]
CaMo_CuHuTe написа:Dust написа:Доста ще трябва да се попоти във фитнеса, защото добре се е позакръглил.
И аз това забелязах![]()
Пуснал е брада да ме му личат бузките, но се вижда, че е налял.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта