Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Стадионът все някога ще го построят.Въпроса е кога?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Стадионът все някога ще го построят.Въпроса е кога?
Нека бъдем реалисти, скоро няма да е и в момента говорим само за сектор А, целия стадион, както го показаха на картинките може да се появи след 10-15 години.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Да съберем пари за стадиона!
Red Warrior написа:
Ииии много яка гледка е как Тара държи лопатата, не може ли да се осигури постоянна поддръжка (на гледката) (rofl)
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Stahlgewitter написа:Кировец написа:Тръгнах да чета словесното излияние на организатора на "Тръста". Стигнах до - "хипотетично сме 2 000 000 левскари" и ми стана безинтересно.
Принципно може и да са повече/хипотетично/.Колко мислиш че са вашите?
50/50 е държавицата и винаги е била,но нещата и в двата лагера толкова се объркаха в годините,че на огромен % не им пука какво се случва.А другото гадно е,че от цялата работа се облажват шепа хора.И пак да се повторя:неходенето на стадиона и явното безразличие на този голям % е само плюс за тази шепа хора.Ако Герена и армията бяха пълни но-стоп като едно време кой щеше дори да си помисли за схеми?
Нашите - около 200 000-300 000 осъзнати, заклети, интересуващи се - мое предположение. От тях едно 30-40 хиляди не пропускат мач в Европа, другите предпочитат да си гледат мач по телевизора. Все пак повечето фенове на ЦСКА са от провинцията, а не в София.
Празните стадиони са следствие на безсрамието на група престъпни лица, а не мотив за тяхното идване на власт.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Кировец написа:Stahlgewitter написа:Кировец написа:Тръгнах да чета словесното излияние на организатора на "Тръста". Стигнах до - "хипотетично сме 2 000 000 левскари" и ми стана безинтересно.
50/50 е държавицата и винаги е била,но нещата и в двата лагера толкова се объркаха в годините,че на огромен % не им пука какво се случва.А другото гадно е,че от цялата работа се облажват шепа хора.И пак да се повторя:неходенето на стадиона и явното безразличие на този голям % е само плюс за тази шепа хора.Ако Герена и армията бяха пълни но-стоп като едно време кой щеше дори да си помисли за схеми?
Нашите - около 200 000-300 000 осъзнати, заклети, интересуващи се - мое предположение. От тях едно 30-40 хиляди не пропускат мач в Европа, другите предпочитат да си гледат мач по телевизора. Все пак повечето фенове на ЦСКА са от провинцията, а не в София.
Празните стадиони са следствие на безсрамието на група престъпни лица, а не мотив за тяхното идване на власт.
Пак ти казвам,няма как да са 30-40 хиляди нон-стоп и да има безсрамни престъпни лица.Неходенето съсипва нещата.

Stahlgewitter написа:Кировец написа:Stahlgewitter написа:Кировец написа:Тръгнах да чета словесното излияние на организатора на "Тръста". Стигнах до - "хипотетично сме 2 000 000 левскари" и ми стана безинтересно.
Пак ти казвам,няма как да са 30-40 хиляди нон-стоп и да има безсрамни престъпни лица.Неходенето съсипва нещата.
Ти явно не осмисляш това, което съм написал.
30-40 хиляди...Европа...за А група ходят средно по 3-4 срещу отбори призраци от долната 7-ца, в почивни дни и интересни дербита на Армията по 7-8-10 хиляди. Такива са реалностите.
- Stahlgewitter
- Контакти:
Аз знам какви са реалностите.Знам също така какви бяха реалностите едно време.И тогава имаше слаби отбори ама си беше пълен стадиона.Не знам на колко години си,но можеш винаги да погледнеш в нета как е било.Просто отблъснаха хората от стадионите и това е гадната реалност.

Stahlgewitter написа:Аз знам какви са реалностите.Знам също така какви бяха реалностите едно време.И тогава имаше слаби отбори ама си беше пълен стадиона.Не знам на колко години си,но можеш винаги да погледнеш в нета как е било.Просто отблъснаха хората от стадионите и това е гадната реалност.
Аз какво съм написал бе човек?
Празните стадиони са следствие...Имаш странна призма на мисълта.
На 28 години съм и не живея в минало време.
Кой ви е виновен, че не водите протести срещу Ганя? Празните стадиони са вид протест, но останалите като теб дето се хвалите из форума колко сте мръзнали НЕ ПРАВИТЕ НИЩО за клуба си, а единствено угаждате на вашето его.
Ей това е гадната ви реалност.
Щото чорбарите като протестираха срещу Титан - дори една шепа хора да бяха - те си пееха 90 минути ВЪН БОКЛУЦИТЕ, като воюваха срещу Титан вие се хилехте и раздавахте акъли. Айде вижте се какви сте скапаняци, големия левскарски дух, големите "деца на народа" както обича да ви нарича Тодор...
- Stahlgewitter
- Контакти:
Пак бъркаш нещата.Тука не става въпрос за война между нас и Ганьо.Тая война е на други,а ние си искаме стабилен Левски.Не ми пука кой е собственик.Искам си Левски,стадиона и т.н.Протести,бойкоти и други такива няма да допринесат за нищо.А че ви се хилехме как стоите 50 човека на кръст и копаете гробове е вярно и още се хилим:)

Stahlgewitter написа:Пак бъркаш нещата.Тука не става въпрос за война между нас и Ганьо.Тая война е на други,а ние си искаме стабилен Левски.Не ми пука кой е собственик.Искам си Левски,стадиона и т.н.Протести,бойкоти и други такива няма да допринесат за нищо.А че ви се хилехме как стоите 50 човека на кръст и копаете гробове е вярно и още се хилим:)
Поредния факт, колко вредите на собствения си клуб с вашата склонена главица.

Една висулка на Герена - измръзнала, отчаяна и заблудена...