Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Re: КРИЗАТА В ЛЕВСКИ

Мнениеот neverbackdown » 18 ное 2012 20:38

Момчета моето мнение е , че селекцията е тотално провалена....Искам да ви кажа , че докато слушах мача направо се побърках от яд като слушах тъпите възгласи на моята агитка (Левски).Искам да се извиня на от мое име разбирасе на привържениците на Лудогорец за тия ТЪПИ рефрени. Искам да ви разкажа нещо за мача с Цска.Цял мач тия момченца от фракциите даваха някакви много ама много тъпи песни за тон. Не може да отидем на мач и постоянно да пеем "ще ви се..ме на п....те".Накрая с цялата си простотия започнаха да ни обиждат за това ,че не сме били пеели...Как искате да пеем като НЕ МОЖЕТЕ да вдигнете публиката с МЕГА простите си песнички , които съчинявате.Има 300 човека от нашата агитка (отрочетата на гугутката) , които трябва да ги изгонят от футболния стадион.(припомнете си мачовете на националния отбор и случката с бероици) . Наистина ме е срам от тия хора.Започнах да ходя в "А" сектор заради тях въпреки ,че не искам.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 18 ное 2012 20:40

ама наистина като им гледам коментарите на феновете на другите отборчета, ще рече човек че всички останали правят грандиозни подвизи в ЕКТ, а само Левски се дъни...а всъщност какво е положението?- да ЛЕВСКИ в последните 4 -5 сезона направи изключително малко в ЕКТ.Но дори и това "малко", пак е повече от другите.Две участия в групите на ЛЕ- 10 точки, ЦСКА -също две участия- 4 точки +48-мо място...ми аз все си мисля че 10 е повече от 4...или? :lol: Юнаците от Ловеч?- ми те даже и до групи не го докараха, Лудогорец и те...Локо(ПД)...даже не помня и какво точно направиха в Европа, а щом не помня-значи едва ли са направили нещо важно. Ботев(ПД)...тия при последното им участие в Европа преди 20 години паднаа от Фенербахче с 1:5 ли беше, 1:6 ли... :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 18 ное 2012 20:40

В България единствения треньор, който може да направи отбор е Херо, за жалост!

Потребителски аватар
ForestGreen
Контакти:

Мнениеот ForestGreen » 18 ное 2012 20:43

Вярно е, че точките са преходно явление, но в Левски има да се замислят върху много моменти от играта си. Наистина очаквах по-вече от тях днес.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 18 ное 2012 20:43

radko_piratko написа:В България единствения треньор, който може да направи отбор е Херо, за жалост!

Така е ХЕРО е Велик човек ! ;)

Obektiven1

Мнениеот Obektiven1 » 18 ное 2012 20:46

allez_les_blues написа: СТИГА С ТАЯ ЕВРОПА! Ясно е че ШЛ нема да спечелим.По-добре да отпаднем от Сараево и да ни се подиграват 10-тина дни, от колкото да не станем шампиони и да ни го натякват цяла година! Дай сега като отпадаме в Европа, да оставим Лудогорец или "РОЗОВИТЕ" да направят 5 поредни титли а? :lol: ...ми сори, ама не ме устройва...пък и не съм забелязал другите български отбори, да са направили нещо повече в ЕКТ от Левски,даже напротив-едните ми отпадат от МУРА, преди това-48-мо място, ония образи от Ловеч две години шампиони-даже и в групите на ЛЕ не можаха да влязат, а Лудогорец по селски и глупашки ми отпадат от слабия в момента Загреб, щото вместо да играят фурбол, те ми се търкалят като магарета по терена...и защо тогава всичкик тия юнаци( Лудогорец, ЦСКА,Литекс) да вземат титли, а ЛЕВСКИ да не вземе?

Викаш по-добре 5 купени титли в България да направи Левски,отколкото отбор които да бие в Европа и всички Левскари да се гордеят с него,както беше 2005/2006 и есента на 2010,желязна ти е логиката :lol: .Лудогорец поне отпадна достойно не без помощта и на немския кретен на реванша,да допусна някои типично български слабости и черти,но игра ФУТБОЛ и то го вижда всеки непредубеден,махнал червените или сините очила без значение.А Левски и цска кво играха,едно голямо нищо,Левски на реванша даже нямаше голово положение.Истината е Европа,там се вижда и лъсва всичко,бг пародията си я знаем !
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 ное 2012 20:48

allez_les_blues написа:
groti написа:Kaкто автора отбеляза проблема е в това,че нищо не играем. Няма идея,няма тактика,безумни трансфери. За мен това е провален ПОЛУсезон.Не ме интересува дали ще станем шампиони,ако кретаме по тоя смешен начин. Предпочитам 3-4то място,но да се поставят основите на бъдещ Левски,който ще върне публиката на стадиона. И какво ако станем шампиони при положение,че на мач ходят средно по 3 хил човека? После пак Сараево,Спартак Търнава и прочие. Да..криза има и тя е от години. Проблема е,че няма идея и план как ще се гради отбора. Днес загубата дойде съвсем нормално. Няма нищо страшно,че загубихме дербито. Проблема е,че го загубихме без да ритнем топката към вратата на Лудогорец..1 или 2 удара за цял мач не ни отива. Просто сме жалки.Ако вземем та станем шампиони нямам думи.. По-добре не,че да не си избършем ръцете с "титлата беше по-важна от играта",защото после се знае..2 мача в Европа и обратно в кочинката.

СТИГА С ТАЯ ЕВРОПА! Ясно е че ШЛ нема да спечелим.По-добре да отпаднем от Сараево и да ни се подиграват 10-тина дни, от колкото да не станем шампиони и да ни го натякват цяла година! Дай сега като отпадаме в Европа, да оставим Лудогорец или "РОЗОВИТЕ" да направят 5 поредни титли а? :lol: ...ми сори, ама не ме устройва...пък и не съм забелязал другите български отбори, да са направили нещо повече в ЕКТ от Левски,даже напротив-едните ми отпадат от МУРА, преди това-48-мо място, ония образи от Ловеч две години шампиони-даже и в групите на ЛЕ не можаха да влязат, а Лудогорец по селски и глупашки ми отпадат от слабия в момента Загреб, щото вместо да играят фурбол, те ми се търкалят като магарета по терена...и защо тогава всичкик тия юнаци( Лудогорец, ЦСКА,Литекс) да вземат титли, а ЛЕВСКИ да не вземе?

Някакси много избирателно извърташ мнението ми ;) Не..не искам да оставим другите 5 години да са шампиони,а да изградим отбор,който 3-4 години да не дава на другите да си помислят за титлата. И това беше на път да стане. Смятам,че много хора не мислят сезон за сезон като теб. И какво като станахме шампиони с Велев? Някаква файда от това? Стига с тая Европа? Ти кое помниш 1/4 финала за УЕФА или последните измъчени 2-3 титли? Да ти кажа Сараево не са го забравили..и нормално. И да..Нито ШЛ,нито УЕФА ще спечелим,ама предпочитам да излезнем от групите на УЕФА,отколкото да сме мижитурки за местно ползване. Другите може да не правят нищо,ама погледни БАТЕ,които от 3-4 години вървят възходящо и се вижда от всички.
110 години любов!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 ное 2012 20:50

Криза?! Разглезени фенчета, имате ли на представа какво е криза? Да бъдеш изместен от първото място НЕ Е криза!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ForestGreen
Контакти:

Мнениеот ForestGreen » 18 ное 2012 20:51

Един от основнините проблеми на клубовете ни е погрешната самооценка, която е пагубна. Самозаблуждението е враг номер едно. Бидейки в Москва гледах репортаж за БАТЕ в който руснаците им отдадоха заслужена и обективна оценка като клуб. Как само за нас те си остават "трактористи" и "анонимници"???

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 ное 2012 20:52

veseo написа:Криза?! Разглезени фенчета, имате ли на представа какво е криза? Да бъдеш изместен от първото място НЕ Е криза!

Не си си направил труда да прочетеш мненията,нали? Дай да тролим просто
110 години любов!

Върни се в “Левски”