groti написа:Kaкто автора отбеляза проблема е в това,че нищо не играем. Няма идея,няма тактика,безумни трансфери. За мен това е провален ПОЛУсезон.Не ме интересува дали ще станем шампиони,ако кретаме по тоя смешен начин. Предпочитам 3-4то място,но да се поставят основите на бъдещ Левски,който ще върне публиката на стадиона. И какво ако станем шампиони при положение,че на мач ходят средно по 3 хил човека? После пак Сараево,Спартак Търнава и прочие. Да..криза има и тя е от години. Проблема е,че няма идея и план как ще се гради отбора. Днес загубата дойде съвсем нормално. Няма нищо страшно,че загубихме дербито. Проблема е,че го загубихме без да ритнем топката към вратата на Лудогорец..1 или 2 удара за цял мач не ни отива. Просто сме жалки.Ако вземем та станем шампиони нямам думи.. По-добре не,че да не си избършем ръцете с "титлата беше по-важна от играта",защото после се знае..2 мача в Европа и обратно в кочинката.
СТИГА С ТАЯ ЕВРОПА! Ясно е че ШЛ нема да спечелим.По-добре да отпаднем от Сараево и да ни се подиграват 10-тина дни, от колкото да не станем шампиони и да ни го натякват цяла година! Дай сега като отпадаме в Европа, да оставим Лудогорец или "РОЗОВИТЕ" да направят 5 поредни титли а?

...ми сори, ама не ме устройва...пък и не съм забелязал другите български отбори, да са направили нещо повече в ЕКТ от Левски,даже напротив-едните ми отпадат от МУРА, преди това-48-мо място, ония образи от Ловеч две години шампиони-даже и в групите на ЛЕ не можаха да влязат, а Лудогорец по селски и глупашки ми отпадат от слабия в момента Загреб, щото вместо да играят фурбол, те ми се търкалят като магарета по терена...и защо тогава всичкик тия юнаци( Лудогорец, ЦСКА,Литекс) да вземат титли, а ЛЕВСКИ да не вземе?
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]