Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- t0bl3ro_bg
Re: Всекидневна около Левски.....
Пламен може да ни провали мача с тази глупава постъпка, сега Ивайло ще трепери целия мач..
Някак между другото мина новината за терените на Герена. Сиреч-нищо особено, щото из България всеки ден откриват по 5-6 такива... Както и да е, сега е на дневен ред новината за Газпром. Която не е никаква новина, ами логично продължение на нещата, започнати преди година. Какво иска такава фирма-минимум щат, финансова дисциплина и контрол, реални инвестиции и действия под надзор! Ако някой панчарев си е вервал, че ще идат там-негов проблем! Ако някой наш верва, че случааайно онзи ден на по чашка и сельодка Газпром са решили да инвестират в Левски-пак негов проблем! Нека да е ясно едно-футбол се прави с много пари! Сините нямат много пари, но имат друго: най-голямата фенска маса в БГ, скромна по евростандартите, но все пак някаква начална база като терени, общежития и стадион. Стадион, който може да бъде срутен и издигнат без проблеми. Сините имат собственици, които лесно могат да лавират според ситуацията с акциите и реалното или скрито притежание на отбора. Имат и организация в работата ( макар и с кусури). Всичко това е факт, независимо дали на някого му харесва или не. Батков, както и Лафчис, изживя своето време в Левски и вече нито той е полезен на отбора, нито отборът-на него. Тоньо е просто синдик с определени функции, днес е тук, утре-не. И без тях проблеми ще има бол, защото не сме научени и не можем. Но това е част от историята, никъде няма само фанфари. Нека след 5 години има Газпром Арена в Подуене, нека сините играят по Европа, пък някой дали ще помни тончо или ганьо надали е толкова важно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
Levski4Ever написа:Ето нещо забавно![]()
хахах аре стига ве

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
"Не искам въобще да коментирам ЦСКА. Ако трябва да кажа някакви неща за ЦСКА, те няма да са добри и затова предпочитам да не казвам нищо. Иначе стратегически разликата между Левски и ЦСКА е огромна във всяко едно отношение. Загубата във вечното дерби бе много тежък и труден момент. Имах щастието пролетта да ми бъде първо дерби и да го спечеля. Радващо е, че сега успяхме бързо да излезем от тази загуба. Защото това може да повлече поредица от негативни резултати. Тогава казах на футболистите след мача: "Запознат съм какви са нещата в ЦСКА и в нашия клуб. Превъзхождаме ги във всяко отношение, а на терена ни победиха?!", коментира Иво Тонев пред "Тема спорт
Като е толкова голяма разликата защо загубихте? Това означва само едно ,че Тонев е рядко тъп и некадърен ръководител да допусне загуба от по- беден , по- неорганизиран и с повече проблеми отбор. Поне си трай бе смотаняк не се излагай да се разкриваш. Сега остава и с парите на Газпром да грабнеш калъфката!
Като е толкова голяма разликата защо загубихте? Това означва само едно ,че Тонев е рядко тъп и некадърен ръководител да допусне загуба от по- беден , по- неорганизиран и с повече проблеми отбор. Поне си трай бе смотаняк не се излагай да се разкриваш. Сега остава и с парите на Газпром да грабнеш калъфката!
- White Fang
- Контакти:
Е, то си се знаеше, че тоньо е ЕнтЕлЕгЕнт още от времето в Локо София.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:"Не искам въобще да коментирам ЦСКА. Ако трябва да кажа някакви неща за ЦСКА, те няма да са добри и затова предпочитам да не казвам нищо. Иначе стратегически разликата между Левски и ЦСКА е огромна във всяко едно отношение. Загубата във вечното дерби бе много тежък и труден момент. Имах щастието пролетта да ми бъде първо дерби и да го спечеля. Радващо е, че сега успяхме бързо да излезем от тази загуба. Защото това може да повлече поредица от негативни резултати. Тогава казах на футболистите след мача: "Запознат съм какви са нещата в ЦСКА и в нашия клуб. Превъзхождаме ги във всяко отношение, а на терена ни победиха?!", коментира Иво Тонев пред "Тема спорт
То и между Челси и Ливърпул разликата В МОМЕНТА е огромна,ама...1-1!

И кво сега?
White Fang написа:Е, то си се знаеше, че тоньо е ЕнтЕлЕгЕнт още от времето в Локо София.
Незнам дали гонзо си е купил дипломата , но едно е сигурно : ако е купена то си я е купил сам .За тоньо обаче не съм убеден ...100 % баща му се е погрижил мазното му синче да го докара до "висшист" .
Тоя не става за нищо . Мен дори ме е срам от тая цялата ситуация около Левски .... ама бокова работа . Ок решил да помага на Левски ...закво назначава такъв смешник като тоя жепеец ?
ПП: хубава работа , ама циганска !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
mistreated написа:RIR написа:delqnski47,
И през този период има успехи и то не спорадични. Както има и след 1989 година. След 1989 година един друг отбор има спорадични успехи.
Доста интересно е защо всички си мислите, че след 89-та година всички титли се печелят честно и без помощта на властимащите. Левски през тези 23 години има с 3 титли повече от ЦСКА. Това ли ви е доминацията? Да питам ли трите поредни титли от 2000 до 2003 г. как бяха постигнати? С чии пари и с чия протекция? Кой беше заместник-премиер и какво направи тогава за вашия клуб?
За мен Левски в тези 23 години имаше 2 наистина силни отбора - в средата на 90-те с Наско Сираков, Мъри Стоилов и Илиян Илиев (този отбор обаче беше пълен провал на европейската сцена с изключение на едно отстраняване на Глазгоу), както и при пробива ви в Европа преди 5-6 години.
На ЦСКА силните периоди бяха в началото на 90-те с играчи, като Стоичков, Костадинов и Пенев, както и силният отбор през 2008-ма година, който беше разбит бързо бързо отвътре.
Ако искаме да бъдем максимално точни след 90-т титлите на Левски са 9 , а на ЦСКА -5, Купите на България- за Левски- 9 , за ЦСКА -отново 5. Резултати от преките двубои между двата отбора - 31:14 победи за Левски , ами за мен след като Левски е спечелил близо 2 пъти повече купи от ЦСКА гарнирано на 2 пъти с участие в ЕКТ през пролетта, участие в груповата фаза на ШЛ, няколкократно успешно участие в груповата и след груповата фаза на Купата на УЕФА,спечелени 8 победи там, срещу 2 на ЦСКА( спечелени в мачове без никакво значение) можем съвсем спокойно да говорим за тотална доминация на Левски.
Титлите на Левски през периода 2000-02 бяха спечелени благодарение на това ,че Левски имаше много по-силен отбор от конкурентите и ги смазваше в преките мачове- за 3 години Левски загуби реално само един мач от който зависеше нещо( срещу Литекс за Купата през 2001). Левски беше доста по-силен от другите отбори благодарение на това ,че разполагаше с бюджет значително превъзхождащ този на другите отбори. Това даде възможност на Левски да задържи много качествени футболисти като Гонзо, Д.Иванков,Кривия, Ил.Стоянов, Ел.Топузаков, Г.Бачев да привлече много качествени футболисти като Йофу, Цихмейструк, Пажин, Драгич, Пантелич, Головской. Този бюджет на Левски беше осигуряван от собственика М.Чорни и от генералния спонсор Мтел( който все още е спонсор)- аз не виждам нищо нередно спонсора или собственика да дават пари на отбора.
Бих ти бил много благодарен ,ако ме "светнеш" с чии пари и протекции Левски е станал шампион? Нямам идея кой беше вице-премиер тогава -доколкото си спомням първоначално беше П.Жотев , а после Н. Василев и Л.Шулева аз лично не знам някой от тях да е помагал на Левски и бих ти бил много благодарен ако ме "осветиш"
Ако искаме да бъдем максимално точни - силния отбор на ЦСКА от началото на 90-те години е реално от края на 80-те години. След промените в края на 89-та и възстановяването на многопартийната система и приключването на шампионата през май 1990 този отбор престана да съществува . Тук няма да коментирам че този отбор беше създаден по незаконен начин- в онзи момент ЦСКА беше единствения ведомствен отбор и като такъв нямаше право да участва в А група , това му даде възможност да привлече на практика всички национални състезатели ,които играеха извън София( Тр.Иванов и Ем.Димитров от Етър, Пл.Гетов, М.Юруков и Л.Танев(той беше привлечен малко по-рано) от Спартак (Пл) , Ил.Вълов от Ботев(Вр), Д.Младенов,Г.Георгиев и М.Бакалов от Ботев(Пл)(тогава Тракия)). Много силния отбор на ЦСКА от 2008г беше абсолютно изкуствено създаден- бяха привлечени много класни за българските условия футболисти на които им бяха давани абсолютни нереални заплати- нещо което за малко да доведе до фалит на клуба. Не е тук мястото да коментирам ,че тогавашните собственици на ЦСКА завлякоха държавния бюджет с над 2.5млрд лева и кой и защо им позволи това.
Нещо, което чакаме отдавна да се случи
Официално - Гаджев си тръгва от "Герена"
"Единствено с него ще се разделим", разкри Иво Тонев
Халфът на Левски - Владимир Гаджев почти сигурно ще напусне клуба след края на есенния полусезон, признаха от "Герена".
"Към днешна дата единствено към него има интерес. Единствено с него ще се разделим", разкри спортният директор на сините - Иво Тонев.
Той анонсира и каква ще бъде зимната селекция на столичния гранд.
"Целият треньорски състав в момента работи по този въпрос. Всички скаути гледат играчи - и български, и чужденци. Очаквам да ми предложат добри футболисти, а след това аз ще водя преговорите за тяхното привличане", обясни шефът на Левски за "7 дни спорт"
Официално - Гаджев си тръгва от "Герена"
"Единствено с него ще се разделим", разкри Иво Тонев
Халфът на Левски - Владимир Гаджев почти сигурно ще напусне клуба след края на есенния полусезон, признаха от "Герена".
"Към днешна дата единствено към него има интерес. Единствено с него ще се разделим", разкри спортният директор на сините - Иво Тонев.
Той анонсира и каква ще бъде зимната селекция на столичния гранд.
"Целият треньорски състав в момента работи по този въпрос. Всички скаути гледат играчи - и български, и чужденци. Очаквам да ми предложат добри футболисти, а след това аз ще водя преговорите за тяхното привличане", обясни шефът на Левски за "7 дни спорт"