santiliana написа:Дали не е имало отбор на БКП ? Как мислиш? Дали отборът, обирал десетилетия каймакът на българския спорт под формата на военна служба, на "пагонизация" и на обещани "светли бъднини" под червените знамена- не е бил на тоталитарната партия- държава?! Че защо тогаз не бяхте оставили в емблемата си само житните класове бе, приятелю?! А не тази петолъчка да изглежда по- голяма дори от онази, която се мъдреше на Партийния дом. Виж, аз съм приел вашия любим отбор като нашия най-голям и вечен спортен съперник. И наистина искам да виждам силни Левски и Цска. И не само тях. Защото искам, когато има мачове между тези отбори, да "спорим" за красиви комбинации, за пропуснати положения и за запомнящи се прояви на играчите от отборите. А не да бъдем дребнави. Разбери ти и твоите червени съмишленици- не това е пътя и начина да спорим. Всеки си има теза, виждане и в крайна сметка си подкрепя любимия отбор. Нито ние ще променим вашето, а още по- малко вие- нашето мнение. Но някак си е недостойно да влизате в нашия син форум и да пишете постоянно провокативни коментари. Лично аз до ден- днешен не съм си позволил да отида във вашия форум и да ви провокирам. И няма и да го направя. Но когато ти казвам, че има десетки примери, при това доказани, за начина на създаване на вашия отбор, за неговото криминално съществуване вече 60 години, бъди сигурен, че имам основание. Ще ти дам един- единствен елементарен, но достатъчно красноречив пример: Мой роднина на времето е бил футболист, при това доста добър, но от провинциален футболен клуб. Дошло време да влиза в казармата и по "заръка на Партията" е трябвало да отиде в армейската спортна школа по онова време и след няколко месеца му казали, че отива в Цска. Да, но той бил левскар, приятелю. И казал, че не иска да ходи там. Да ти обяснявам ли какво му се е случило?! Изпращане в КЕЧ-а (ако не знаеш да ти кажа- там пращаха циганите, турчолята и крими проявените типове) и е блъскал в транспортни войски като луд да прави жп- линии докато бил в казармата. Съсипали му цялата футболна кариера, която е можело да се развие по съвсем различен начин. И защо? Защото той, както и много други мъже по онова време не споделяли "идеологията на комунистическата партия" и не пожелали да защитават петолъчката, стояща на червените екипи. Това е. Няма смисъл повече да обяснявам. Който има разум в главата си ще проумее защо не харесваме вашето "червено" и ви анатемосваме под път и над път. Нищо лично, но се сърдете на онези, които са решили с постановлението на МС да бъдете основани, а още в първата година да присвоите титлата на Септември, като сте извършили обединение, щото иначе е трябвало да изпаднете от групата...
Приятелю,и аз ще ти дам много хубав пример...вашата синя легенда...Г.Соколов(а и надали е бил единствен пример)
А и аз нищо не отричам за ЦСКА...военен клуб,прикрепен към едно от министерствата с най голям бюджет!Нормално да е така и да сме силни!Но какво се случва след 69-та ще ми обясниш ли?И онова 7:2,дето ужким тогава не сте били към агентите,но мене много ме съмнява това,откакто разбрах,че сте ''подслушвали противниците преди всеки мач''?
Приемете неща,които са очвевадни!Колко клубове в България са си позволявали МОН и МВР?Не са много май...
''Който има ум в главата''..сигурно визираш неурталните фенове...еми те на какво мнения са според тебе?Пусни си и онова клипче с двамата,ужким,фенове на АС-23(дядовците),дето говорят,че ЦСКА няма нищо общо с АС-23!Окей,хубаво,ама какво казват към края на клипа на въпроса дали е ималко ''Отбор на БКП''?Потърси си клипа,че мене ,другарю,много ме мързи!