Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот Middlesbrough » 03 фев 2016 12:13

THE G.A.M.E написа:При нас нищо сигурно няма.

Аз все още се надявам на нападател, различен от Христов.
Може и да е Христов + още някой.
Нали се чакал нек'ъв африканец.
Онзи ден пък се говореше за холандчето Лесли де Са.

В крайна сметка не е казано, че Венци ще има кой-знае колко игрово време.
Ако не вземем друг нападател ( освен Христов ) най-вероятно в центъра на атаката ще се въртят Менголо и Нар.
Христов ще е резерва и за бройка.
Пък кой знае, може и да надскочи възможностите си при нас.
Ако Нар-чето и Менгелето се окажат добри крилца.

И аз очаквам да търка пейката Венцито , голямо дърво е ! Пък и в последните две години има няма 10 мача , той е забравил как се спира топката (ако някога е знаел де :Д )

Офтопик:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 фев 2016 12:22

Едно от зимните нови попълнения на Левски - Санти Нгом, може да не запише нито една официална минута за “сините“.

Френският футболист, който беше върнат от Турция в София в неделя, върти обиколки сам на едно от помощните игрища на “Герена“, видя наш репортер. Нгом обаче запази пълно мълчание и не пожела да разговаря.

Той има договор с Левски до края на сезона, но по всяка вероятност ще бъде пратен в “Б“ група в отбора на Локомотив Мездра в “Б“ група.

Този бързо го разкрихме. :mrgreen:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 03 фев 2016 12:24

tevez написа:
Едно от зимните нови попълнения на Левски - Санти Нгом, може да не запише нито една официална минута за “сините“.

Френският футболист, който беше върнат от Турция в София в неделя, върти обиколки сам на едно от помощните игрища на “Герена“, видя наш репортер. Нгом обаче запази пълно мълчание и не пожела да разговаря.

Той има договор с Левски до края на сезона, но по всяка вероятност ще бъде пратен в “Б“ група в отбора на Локомотив Мездра в “Б“ група.

Този бързо го разкрихме. :mrgreen:

Какво значи бързо? Нали беше на проби и беше одобрен? Сега изведнъж бил разкрит. Е как точно?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 фев 2016 12:30

korteneca написа:И аз симпатизирам на мнението, че трябваше да се вземе Алекс Колев. Тук не става въпрос дали някой е цесекар или левскар, а дали става за нещо. Венци Христов ме съмнява много, докато Колев поне го знаем, че за нашето първенство си е доста добър.

Абе вие добре давате акъли кой трябва и кой не трябва да вземем, ама не се ли замисляте, че освен вашите мераци има и друг клуб отсреща, който може пък и да не иска да се разделя с въпросния играч. Да не говорим, че трябва и самият играч да има желание да играе в Левски. Вьобще, мислите си, че тая работа със селекцията е като на някоя компютърна игра - искаш да вземеш еди кой си и хоп - взимаш го.
Офтопик:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 фев 2016 12:34

#съблечисебе! :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :|
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 03 фев 2016 12:54, променено общо 1 път.

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 фев 2016 12:49

Nuke написа:
Какво значи бързо? Нали беше на проби и беше одобрен? Сега изведнъж бил разкрит. Е как точно?

Ами щом след само 2 контроли е отпратен от лагера в Турция, за да тренира сам в България, според теб ще се разчита ли на него?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 03 фев 2016 12:52

TristaNNN написа:
korteneca написа:И аз симпатизирам на мнението, че трябваше да се вземе Алекс Колев. Тук не става въпрос дали някой е цесекар или левскар, а дали става за нещо. Венци Христов ме съмнява много, докато Колев поне го знаем, че за нашето първенство си е доста добър.

Абе вие добре давате акъли кой трябва и кой не трябва да вземем, ама не се ли замисляте, че освен вашите мераци има и друг клуб отсреща, който може пък и да не иска да се разделя с въпросния играч. Да не говорим, че трябва и самият играч да има желание да играе в Левски. Вьобще, мислите си, че тая работа със селекцията е като на някоя компютърна игра - искаш да вземеш еди кой си и хоп - взимаш го.

Само не ми се карай...
Изказвам си мнението и на никой не давам акъл. Очаква се Алекс Колев съвсем скоро да разтрогне с Ботев и не виждам причина да не се обсъжда и този вариант. Айде малко по-спокойно с нервите. ;)
Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 03 фев 2016 13:05

Изображение

Успех и да вкарва голове. :)
Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 03 фев 2016 13:06

tevez написа:
Nuke написа:

Ами щом след само 2 контроли е отпратен от лагера в Турция, за да тренира сам в България, според теб ще се разчита ли на него?

Не знам дали ще се разчита, но първо го одобряват, а след това решават, че е смотан. Ми как не видяха още първия път?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 фев 2016 13:11

Не съм обиден, че бях последен избор в селекцията. Все пак и двете страни чакахме нещо по-добро"

Отивайте да го събличате тоя мишок бе :evil:

Офтопик:

Върни се в “Левски”