В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 14:46

POPCORN написа:
0007 написа:
POPCORN написа:бате къде ги видя тия 12 хгиляиди?защото по твто казаха 8-9 да не би да имате броячи на стадиона вече?

На мача с Дъндъо феновете влизаха до към 20-тата минута,защото имаше големи опашки на касите,тъй че каквото и да са казали в началотото на мача коментаторите,си имаше 12 000 ;)

това незначи че има много хора а може и да е поради лоша организация.. не за първи път на герена влизате около 20 мин.и други пути съм ви чувал да пискате така!

На Герена се влиза бавно, когато има много публика... като има 4-5 000 ще влязат бързо, нали се сещаш...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:47

Чакай бе мойто момче ти така като те гледам си от София.. за разлика от тебе не всички фенове са от София не го ли проумяваш това ? 10 лв за път 15 за билет... и 10 лв по смъртно немогат да те оправят за храна и напитки.. и като ходиш на всеки мач то един човек с нормална заплата трябва да си дава парите само за мачовете.. а ако си имаш и семейство какво правиме ??

хаха еми съдба моито момче .......т0ва е.. не може всички да сме от София!И на мене ми е така като тръгна за гостуване във варна нали, 50 лв път и 5-6- 7 кинта билет... такъв е живота
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2010 14:48

ace_ventura написа:Не искам да се заяждам, но се открва супер гледка към новото табло. И ако прибавим, че под него няма седалки и ако ти е крив мерника няма кой да удариш + наличието на каманяци по сектора, не малко хора биха точния си мерник :twisted: :twisted:
Не знам ... пак помисли

Не искам да се заяждам,ама ако ние се изсипем в сектор Г сещаш ли се какво ще стане ?
Не знам,пак си помисли

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 14:48

POPCORN написа:
UltraBlue. написа:POPCORN... ти спиш ли още аз немога да разбера.. на кой ги разправяш тия вицоте: " Аз плащам 90 лв но не мрънкам" ти забрави ли че до преди 3 дни се пускаха молби до ръководството за високите цени бе ? Или ти не си от феновете на ЦСКА и за това че ти не си мрънкал значи никой не е мрънкал така ли ? То разбраха и глухите че билетите ви били скъпи , само ти си на мнение че 90 лева е супер цената.. ми кажи на феновете на ЦСКА другия път да пуснат молба за увеличение на цените на билетите да ги направят 190 щом 90 лева за тебе са нищо..

ама какво ми пука другите бе ...феновете на ЦСКа са милиони, никога няма всички да са доволни...аз какво общо имам с някой друг.аз съм си аз!не казвам ,че е супшре цена!казвам че не се оплаквам....такъв е живота!но не за 15 лв да пискам цял ден!сигурен съм че преди мача ще се направиш на копеле и се напиеш и кой знае още какво обаче мрънкаш за някакви 15 кинта!

Да ти кажа честно предните мачове беше така.. копеле се правех. Обаче в момента не практикувам алкохол така че може да си сигурен че няма да лизна и ме боли даже аз вече парите за билета съм ги дал.. както ти казах в предния ми пост не съм от София.. преди около 2,3 часа ми звъннаха за да ме питат дали да ми взимат билет и казах ДА.. следователно мен са ми през к..а тия 15 лв , но не е нормално или поне като ви сложиме ние " супер цените " пролетта не се оплаквайте и вие и това е..

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:49

На Герена се влиза бавно, когато има много публика... като има 4-5 000 ще влязат бързо, нали се сещаш...

е да хах това ми е ясно, няма да си признаете, че примерно сте нямали добра огразниация ми че сте били яко нардо и винаги се влиза сложно
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 27 юли 2010 14:49

UltraBlue. написа:
POPCORN написа:
DrAvalanche написа:Уникално. Няколко форумни хулигана пак оплескаха темата. Вместо да се замислят, че тяхното държание и това на подобните на тях, плюс безумието на някои клубни ръководители са на път да изгонят и последните няколко хиляди от стадионите.

ми такива смешници като Гонзо и компания правят интригите!ЦСКА са домакини, ЦСКА си плащат за стадиона(наем).Трявба да го плащат все пак някак си тоя наем.ЦСКа няма собствен стадион като Левски, впрочем имаше но пак плащаше наем.ЦСКА са поставили цени за дербито от 10 лева за феновете на ЦСКА, как се виждате вие да влизате с 5 кинта... някак си не се връзва.Собствените фенове на отбора да влизат с 10 а тези на противника с 5 хахах... после ние като сме направили 15 направете ги после и вие 15 и готово, никой няма да ви се разсърди..както миналата година литекс ни направиха 10 кинта после им взехме 2x10 ... а не с някакви изцепи на гонзо ще ги нбаправиме 30 ще го направиме 50...само човек без мозък може да говори такива работи

Твърдо цена от 30 лв никви отстъпки !!! За нз кой път повтарям картата за 15 мача от "А" група + 3 от Европа + Купа на БГ ми е 26 лв а да плащам аз 15 за един мач.. иначе за това че неможе нашите билети да са по евтини от вашите съм съгласен и не съм казал че трябва да е така , нито пък съм написал че вие феновете сте виновни а за всичко са виновни т.пите ви шефчета те оплескаха работата.. и пролетта вместо да ни се сърдите на нас и на Гонзо поискайте от ТИТАНЧЕТАТА да ви подсигурят билетите защото заради тях се стигна до тук! Аз ако съм фен на ЦСКА директно ще изляза с молба ... така така.. до президента на ПФК Цска моля да ни платите билетите понеже сте много тарикати!

и като си купя билет за сектор В кво праим няма да мее пуснат да влезем ли ми нали когато взехме билетите от мустака моят беше за сектор В и кво влязохме и бяхме полвин сектор та на есен да несе окажем повече от вас в сектор В това ми мисалта па вие се надяваите да видадем 30 лв а и наи вече по правилата на уефа имате право да овеличавате билетите с 50 % от най скъпите билети така че няма как да са 30 лв при условие че ваще са 5 лв ;) ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 юли 2010 14:50

POPCORN написа:
Чакай бе мойто момче ти така като те гледам си от София.. за разлика от тебе не всички фенове са от София не го ли проумяваш това ? 10 лв за път 15 за билет... и 10 лв по смъртно немогат да те оправят за храна и напитки.. и като ходиш на всеки мач то един човек с нормална заплата трябва да си дава парите само за мачовете.. а ако си имаш и семейство какво правиме ??

хаха еми съдба моито момче .......т0ва е.. не може всички да сме от София!И на мене ми е така като тръгна за гостуване във варна нали, 50 лв път и 5-6- 7 кинта билет... такъв е живота

Чакай , чакай ти хич не правиш разлика значи.. едно е един път годишно да ходиш на варна едно е всяка седмица да си ходиш по София .. нали дай да не сравняваме едното с другото ;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 14:50

POPCORN написа:хаха еми съдба моито момче .......т0ва е.. не може всички да сме от София!И на мене ми е така като тръгна за гостуване във варна нали, 50 лв път и 5-6- 7 кинта билет... такъв е живота

Ето ти една от основните причини, поради които стадионите са празни... ако всички мислят като теб, няма да се оправим никога :!: Ходи пълни пералнята на онея отрепки от ВИС и живей щастливо в МРЪСНА София :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 27 юли 2010 14:50

Ей Пуканка ли си , какъв си там. Много бързо забрави колко много рева , като разбра , че ще плащате по 10 лева билет този сезон. Че въпроса бил принципен и т.н. Забрави как даваше съвети да не се ходи на мачовете , как това била гавра.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 юли 2010 14:51

UltraBlue. написа:
POPCORN написа:
UltraBlue. написа:POPCORN... ти спиш ли още аз немога да разбера.. на кой ги разправяш тия вицоте: " Аз плащам 90 лв но не мрънкам" ти забрави ли че до преди 3 дни се пускаха молби до ръководството за високите цени бе ? Или ти не си от феновете на ЦСКА и за това че ти не си мрънкал значи никой не е мрънкал така ли ? То разбраха и глухите че билетите ви били скъпи , само ти си на мнение че 90 лева е супер цената.. ми кажи на феновете на ЦСКА другия път да пуснат молба за увеличение на цените на билетите да ги направят 190 щом 90 лева за тебе са нищо..

ама какво ми пука другите бе ...феновете на ЦСКа са милиони, никога няма всички да са доволни...аз какво общо имам с някой друг.аз съм си аз!не казвам ,че е супшре цена!казвам че не се оплаквам....такъв е живота!но не за 15 лв да пискам цял ден!сигурен съм че преди мача ще се направиш на копеле и се напиеш и кой знае още какво обаче мрънкаш за някакви 15 кинта!

Да ти кажа честно предните мачове беше така.. копеле се правех. Обаче в момента не практикувам алкохол така че може да си сигурен че няма да лизна и ме боли даже аз вече парите за билета съм ги дал.. както ти казах в предния ми пост не съм от София.. преди около 2,3 часа ми звъннаха за да ме питат дали да ми взимат билет и казах ДА.. следователно мен са ми през к..а тия 15 лв , но не е нормално или поне като ви сложиме ние " супер цените " пролетта не се оплаквайте и вие и това е..

еми не е нормално, но който плаща поръчва музиката...това е за тебе не е нормално 1 мач за мене няма да е нормално цял сезон.... аз какво да направя, на кой да се опла4а?на хисарския поп ли?това е и да пискаме и да не пискаме няма пормениме нищо...така ще е като нямаме стадион такива ще са цените!и няма смисъл за един мач да пискате толкова мнбого...нито ще забогате нито ще обеднете!тия където си ходят редовно по мачове са ги прежалили отдавна тия пари.. така че няма смисъл от безмислено пискане
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Левски”