Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 юли 2010 16:01

tprodanov написа:
Cesc Fabregas написа:За кво да ходя? 2 месеца не сме се излагали и Батков не е вършил простотии(щото не е имало за какво), и все едно всичко е забарвено! Абсурд. Докато тоя палячо е собственик аз на стадиона няма да стъпя, както няма и да влезна в тъпия клубен магазин. Не че с моите 10-15 лева ще забогатее, но въпроса е принципен! :!: :!: Нито стотинка за бастуна от мен :idea:

Мислиш ли, че мустако се интересува от това дали си на стадиона или не? Протест се прави когато напълниш стадиона догоре и викнеш батков-курво. Иначе е бягане от проблема.

Мен не ми пука дали той се интресува. Не искам да подкрепям това, което представлява Левски в момента. Не искам да подкрепям и тези, които представляват Левски в момента :evil: :x
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 14 юли 2010 16:01

Има куп стрийминг канала през интернет, какви чинии, какви булсаткомове. Аз отдавна гледам европейските шампионати през нета, при това качеството е повече от приемливо. Незнам само дали реваншът ще е пак по тв+.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 14 юли 2010 16:02

Знам ,че в някой от предните постове пишеше ,че ТВ + я няма в интернет ,но моля ви се всички да се опитаме да издирим някой линк и който намери да го напише.
Добре дошли национални предатели от БНТ,БТВ и ТВ 7 вие ,дето сте такива големи фирми толкова ли нямате някой друг лев да предавате мач от национално значение.Казвам национално,защото ако и тази година нашите отбори се изложат ,догодина отиваме при непоставените и тогава ни чакат Рома,Наполи,Ливърпул,Стяуа,ЦСКА Москва,Брюж и тем подобни колоси. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Винаги в България е имало национални предатели ,но все се надявах да сме надминали това ниво и да сме се превърнали в народ ,но уви пак сме някакво балканско племе съставено от вълци -единаци.

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 14 юли 2010 16:02

И как реши, че Левски са собствениците на ТВ правата?

Е кой е БТК ли? или СЕМ ?
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 юли 2010 16:03

tprodanov написа:
drakata написа:
tprodanov написа:Да, точно Булсатком са виновни, че са най-добрия оператор в момента. Кво национално покритие, имат пълно национално покритие, та и повече, хващат се до Италия чак?
И с какво Булсатком е по-малко общодостъпен от която и да е кабеларка? Ако искате да предават само ефирни национални телевизии- собственика на правата да си го е вписал в конкурса, няма как Булсатком да са виновни..

Не Булсатком са виновни а Левски, защото не помислиха за феновете си и са избрали не много достъпен ТВ канал, за някой и друг лев повече, да има с какво да плащат на МЕКИТЕ ЧАЛГА КИТКИ

И как реши, че Левски са собствениците на ТВ правата?

За твоя информация, Булсатком се хваща само ако си сложиш чинията на ЮГ , което е проблем за много хора

Не ми се струва много възможно да нямаш нито юг, нито покрив, нито ъгъл към юг...

Левски наемат фирма,която да преговаря за тв правата.Нищо не пречи да имат изисквания мача да се предава по по-достъпна телевизия

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 14 юли 2010 16:05

ТВ + и ТВ 1 две различни телевизии ли са ?
P.S. Извинявам се за тъпия си въпрос..

Linkin_Park
Контакти:

Re: По коя телевизия ще предават Левски - Дъндок?

Мнениеот Linkin_Park » 14 юли 2010 16:06

Дано никъде да не го излъчат! Дано направо забранят да се дават на живо мачове на Левски!

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 14 юли 2010 16:07

ПОРЕДНАТА БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ НАПРАВО НЕМАМ КРЪВ В ГЛАВАТА И КОЕ Е МУ Е СУПЕР, ЧЕ НЯКОЙ СЕ КЕФАТ ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ СЕ ПИТАМ НЕ МИ Е ПРОБЛЕМДА ГО ГЛЕДАМ ПО ТВ+ НО МНОГО ХОРА НЯМАТ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ТЕ КАКВО ДА НЕ СА ПО МАЛКО ЛЕВСКАРИ ОТ НАС ,ЧЕ ДА СЕДЯТ ПРЕД ДАРИК И ДА ГО СЛУШАТ ВСЕ ЕДНО СМЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ ПРОСТОТИЯ ПРОСТОТИЯ И ПАК ИДИОТЩИНА :( :x :x :x :x

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 16:07

Cesc Fabregas написа:
tprodanov написа:
Cesc Fabregas написа:За кво да ходя? 2 месеца не сме се излагали и Батков не е вършил простотии(щото не е имало за какво), и все едно всичко е забарвено! Абсурд. Докато тоя палячо е собственик аз на стадиона няма да стъпя, както няма и да влезна в тъпия клубен магазин. Не че с моите 10-15 лева ще забогатее, но въпроса е принципен! :!: :!: Нито стотинка за бастуна от мен :idea:

Мислиш ли, че мустако се интересува от това дали си на стадиона или не? Протест се прави когато напълниш стадиона догоре и викнеш батков-курво. Иначе е бягане от проблема.

Мен не ми пука дали той се интресува. Не искам да подкрепям това, което представлява Левски в момента. Не искам да подкрепям и тези, които представляват Левски в момента :evil: :x

Именно де - като не искаш - единствената сериозна позиция е на стадиона - аз така го разбирам- Като не си на стадиона е още по-лесно да не се съобразяват с теб. Нещо като да не гласуваш.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юли 2010 16:09

sl321 написа:Булсат отдавна видимо се обръщат към футболните фенове и не мога да разбера който е такъв,какъв му е проблема да си закачи една антена ( като не иска на прозореца на покрива да не се вижда).Там дават испанско,италианско и немско първнество.Аз се закичих преди 2 години с антена и въобще не съжелявам тъй като гледам много футбол.
Отделна е зарибявката за сателитна техника и ХД ама това си е друга тема..... та оня дето го е страх че много грозно излглеждало ако му пусна един мач на 50 инча плазма и сигнала да е HD,доста бързо ще забрави естетиката на сградите. :)

Оня дето го страх за грозните сгради си гледа и световното на HD без да си слага антена

Върни се в “Левски”