До всички потребители от форум"Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: До всички потребители от форум"Левски"

Мнениеот Old_death » 15 юли 2010 11:23

от crap на 15 Юли 2010 10:51

СВОБОДЕН написа:
Тези от ЦСКА са като македонците. Последните все надигат за някакаво македонско малцинство в България. Но всъщност македонци няма защото те са българи и няма как да има и такова малцинство в България. Така и ЦСКА не могат да твърдят, че Левски са комунистически отбор. По простата причина, че комунистически отбор е именно ЦСКА. Но трябва да ги разберем. Те не могат да кажат, ние не сме комунистически отбор, защото няма как да го кажат и става много нагло. Те казват ОК. но и Вие сте като нас. И после бълват куп манипулации по темата.
Чудя се обаче защо бягат от истината. Нали именно това положение на отбора има даде възможност да взимат който играч си поискат и поради тази причина да имат най много титли в България и относителни успехи в ЕКТ.
Ако някой бяга от темата, това са вашите фенове. Както виждаш, колегата Old_death изписа цял роман с неоспорими ФАКТИ, и след като по-интелигентната част от сините юзъри се сблъскаха с истината просто се... изпариха! Факт е, че Левски е толкова комунистически отбор колкото и ЦСКА, колкото и всеки друг в България. Всъщност в управата на Левски все още гъмжи от комунисти, което го прави НАЙ-комунистическият отбор в момента.
И ако някой има "относителни" успехи в ЕКТ това не е ЦСКА, нито Левски, защото ЦСКА има огромни успехи в ЕКТ, на фона на останалите БГ отбори, а Левски-мижави!!!

Поздравления за Old_death, който сериозно обогати културата ми и накарни стотици сини сърца!

Благодаря ти за оценката на труда ми!Знаеш ли кое е най гадното?Взех материалите за бившите играчи на Спартак,играли в Левски след обединението на клубовете от клубния сайт на Левски ;) Там са извадени на показ и с гордост се парадира с успехите на тия "сини" легенди :geek:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юли 2010 11:32

Не е пълна глупост, това за феновете.
Мнозина от привържениците на ЦСКА смятат, че ЦСКА не трябва да си плаща за наеми, трансфери и комисионни .... задължения и данъци ! ? ! .. :shock:
Че, държавата е длъжна на ЦСКА .... и тем подобни глупости !
Заставам зад думите си, като човек, който драска и съответно имам наблюдение от поне 10-на форума ... ;)

Що се отнася - до "служители" на комунистите:
Много хора, по времето на комунизма .... не са били с комунистически убеждения, но са работили за ком. партията .... членували са в нея.
Причините ...... всички ги знаем !
На БКП, навремето - неможеш да откажеш ! ! !

И още за феновете .....
Вие, чистосърдечно си признавате, че победата е най важна ( разбирай титлата, трофея ) ... незвисимо с оглед на средствата !
Нормално .... създадени сте - са цел !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 юли 2010 12:09

Old_death написа:
от СВОБОДЕН на 15 Юли 2010 09:42

THE G.A.M.E написа:
Запънали са се, като магаре на мост .... "Не та не - Левски е комунистическия отбор, а не ЦСКА" !
Тези от ЦСКА са като македонците. Последните все надигат за някакаво македонско малцинство в България. Но всъщност македонци няма защото те са българи и няма как да има и такова малцинство в България. Така и ЦСКА не могат да твърдят, че Левски са комунистически отбор. По простата причина, че комунистически отбор е именно ЦСКА. Но трябва да ги разберем. Те не могат да кажат, ние не сме комунистически отбор, защото няма как да го кажат и става много нагло. Те казват ОК. но и Вие сте като нас. И после бълват куп манипулации по темата.
Чудя се обаче защо бягат от истината. Нали именно това положение на отбора има даде възможност да взимат който играч си поискат и поради тази причина да имат най много титли в България и относителни успехи в ЕКТ.

Какво каза по същество?

Казах истината.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 юли 2010 12:12

crap написа:Ако някой бяга от темата, това са вашите фенове. Както виждаш, колегата Old_death изписа цял роман с неоспорими ФАКТИ, и след като по-интелигентната част от сините юзъри се сблъскаха с истината просто се... изпариха! Факт е, че Левски е толкова комунистически отбор колкото и ЦСКА, колкото и всеки друг в България. Всъщност в управата на Левски все още гъмжи от комунисти, което го прави НАЙ-комунистическият отбор в момента.
И ако някой има "относителни" успехи в ЕКТ това не е ЦСКА, нито Левски, защото ЦСКА има огромни успехи в ЕКТ, на фона на останалите БГ отбори, а Левски-мижави!!!

Поздравления за Old_death, който сериозно обогати културата ми и накарни стотици сини сърца! 8-)

:) To Old_death само такива като тебе обогатява... Неговите факти съм ги чел и са по подобие на фактите на ГА - силно изкривени през червената призма, усложливо пропускане на факти и абсолютно червена интерпретация...
П.С. Как можеш да наречеш някой отбор комунистически по време на демокрация...Направо звучи смешно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 юли 2010 13:27

До Old_death

Поздравявам те за труда който си положил за да изложиш фактите които си изброил.Тук обаче се измества фокуса и се насочва отново върху вашата ( на цесекарите) любима тема титлите,купите и т.н .
1) Съперничеството между Левски и цска се заражда преди Левски да е съединен със Спартак и в този смисъл това за което говоря в предишния ми коментар, че се създавала постепенно вълна с общото мото " който е срещу цска значи е против властта" не изключва последствието от присъединяването на Спартак към Левски (за което ти говориш) а именно "няколко важни играчи които са играли в следващите няколко години за Левски".
2)Със присъединяването на няколко важни футболисти от милиционерския отбор Спартак,Левски и привържениците му рискуват ( а и до някаква степен се случва на истина) да загубят идентичност която е много важна за всичко съществуващо в природата.Самият факт че се налага към днешна дата на привърженик на цска да изгражда тезата си със факти които показват "колко голяма полза е имал Левски от присъединяването на Спартак" показва че антитезата на тази теза е че има вреда по скоро а не полза( от гледна точка на Левскара).И след като мисля че един отбор е толкова голям колкото голяма е публиката му мисля че трябва да разграничаваме това което е правила властта по онова време с мнението на привържените на Левски.Защото Левски това са хората които го подкрепят и обичат а не титлите и купите.И независимо какво е решил някой си политик или началник тогава ( по онова време) ,хората ( демек Левски ) са били против.Пак споменавам за зародилия се по същото това време възглас : Само Левски оле, и Само Левски оле, нищо общо с МВР.Много ми пука на мен за някакви си титли в периода Х или Y .Левски е станал обичан отбор преди цска да се появи на бял свят и съперничеството е дошло съвсем ествсвено между зародилия се отбор ( със указ на партията) и неговата антитеза обичания вече Левски.( при това много преди да бъде обединен Левски със Спартак).
3) Нелепо е да се спори за това дали цска е отбор на властта или не, по онова време.И аз за това мисля че е излишно да казваме каквото и да е във този смисъл.Ако това се случва примерно след 100 години когато няма да има живи хора от това време както и да е.Но нашите бащи и дядовци са живяли в това време и когато кажа на който и да е човек живял 50-те-60-те години за това че някой си твърди че цска не е бил отбора на влсатта, а Левски неговия антипод по онова време, всеки си мисли че си правя майтап и ме гледа недоверчиво.( в това число и цесекари) Предлагам да спрем тая тема защото няма смисъл да спорим какъв е гъза на маймуната.Не за друго а защото всеки знае какъв е, и всички факти за маймуни със различни цветове на гъзовете от фактическият са доказатество за верността на мисълта че "Изключението потвърждава правилото".
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юли 2010 13:45

от bigbonusprize на 15 Юли 2010 12:12

crap написа:
Ако някой бяга от темата, това са вашите фенове. Както виждаш, колегата Old_death изписа цял роман с неоспорими ФАКТИ, и след като по-интелигентната част от сините юзъри се сблъскаха с истината просто се... изпариха! Факт е, че Левски е толкова комунистически отбор колкото и ЦСКА, колкото и всеки друг в България. Всъщност в управата на Левски все още гъмжи от комунисти, което го прави НАЙ-комунистическият отбор в момента.

Поздравления за Old_death, който сериозно обогати културата ми и накарни стотици сини сърца!

To Old_death само такива като тебе обогатява... Неговите факти съм ги чел и са по подобие на фактите на ГА - силно изкривени през червената призма, усложливо пропускане на факти и абсолютно червена интерпретация...
П.С. Как можеш да наречеш някой отбор комунистически по време на демокрация...Направо звучи смешно...

Фактите за бившите играчи на Спартак,играли в Левски след обединението през 1969 година съм ги събрал от един син сайт и по твоите думи са "силно изкривени през червената призма, усложливо пропускане на факти и абсолютно червена интерпретация..."
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BA_(%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F)#.D0.98.D0.B7.D0.B2.D0.B5.D1.81.D1.82.D0.BD.D0.B8_.D1.84.D1.83.D1.82.D0.B1.D0.BE.D0.BB.D0.B8.D1.81.D1.82.D0.B8
Това са най-известните футболисти на Спартак
http://levskisofia.info/players.php?player=10105
Това е информационния сайт на Левски.Намери футболистите на Спартак,играли в Левски и виж дали съм излъгал.Ако има нещо,което не е в унисон с наученото от теб или убежденията ти,се обърни към разработчиците на сайта.АЗ НЕ ЛЪЖА!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 15 юли 2010 13:53

THE G.A.M.E написа:Не е пълна глупост, това за феновете.
Мнозина от привържениците на ЦСКА смятат, че ЦСКА не трябва да си плаща за наеми, трансфери и комисионни .... задължения и данъци ! ? ! .. :shock:
Че, държавата е длъжна на ЦСКА .... и тем подобни глупости !
Заставам зад думите си, като човек, който драска и съответно имам наблюдение от поне 10-на форума ... ;)

Що се отнася - до "служители" на комунистите:
Много хора, по времето на комунизма .... не са били с комунистически убеждения, но са работили за ком. партията .... членували са в нея.
Причините ...... всички ги знаем !
На БКП, навремето - неможеш да откажеш ! ! !

И още за феновете .....
Вие, чистосърдечно си признавате, че победата е най важна ( разбирай титлата, трофея ) ... незвисимо с оглед на средствата !
Нормално .... създадени сте - са цел !

Стига глупости!!! НИКОЙ НЕ Е СТАВАЛ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР НА СИЛА!!! Е, разбира се, Гунди е изключение!

СМЕХ!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юли 2010 14:18

До sl321
Не съм очуден,че прескачаш неудобните факти и въпроси,както и разводняваш темата в стремежа си да ги избегнеш.В постовете си до сега по тая тема съм бил последователен,като на места съм писал точка по точка и съм повтарял за нежелаещите или не можещите да четат.
1.Съперничеството между Левски и ЦСКА се създава по време на поредицата от червени титли от 50-те години на миналия век.До тогава ЦСКА не е бил заплаха за сините.В началото на тоя период благодарение на пристигането на Стефан Божков и на селекцията на добри млади футболисти при армейците,започва ерата на тотална червена доминация в българския футбол,Това много добре е показано в линка,към който неуспешно те препращам.Тая хегемония води до завист и злоба в синия лагер,които се превръщат в лъжи,клевети и откровено оплюване на ЦСКА.Девизът " който е срещу цска значи е против властта",който си изложил е плод на болни сини мозъци,както е плод и лъжата за някакво участие на БКП в създаването на ЦСКА.Всеки средноинтелигентен човек би разсъдил,че ако наистина съществуваше такъв указ на несъществуващата по това време БКП ,той щеше да стои в логото или подписа на всеки син фен.Има награда от 3000 лева за тоя,който представи тоя указ.Вземете ги бе!
2.Никой,а най-малко и аз,никога не е твърдял,че Левски е обединен със Спартак по волята на феновете на отбора.Това обединение,както и предишното от август 1944 година с Пощенски клуб "Княз Кирил" е осъществено с нареждане от горе,от властта,а под власт в тоя период можеш спокойно да разбираш червените гниди.Факт е,че от всички тия обединения клубът е спечелил.От първото-държавни субсидии от Министерството на пощите в дни на война и глад,а от второто -милиционерски пагони,трето министерство за спонсор,6 титулярни футболиста и прекрасна спортна база.Изложеното до тук оборва всички ваши тези за държавни репресии и десидентство през тия години.Както виждаш в момента съм оставил на страна туристическия ви поход до Мусала с бюста на кръволока Сталин на гърба,както и снимката с телешките погледи на Гунди и Вуцов под плаката с възхвала на СССР.Не зачеквам и признанията на същия тоя Вуцов за службата на сините футболисти в ДС.Недей ми развива теорията за разделение на феновете от клубът.Клубът е тоя,който печели титли и купи,а феновете се радват на тия успехи.Аз за разлика от тебе,нямам нищо против ФК Левски,но не харесвам голяма част от феновете му.Ти не желаеш да разбереш едно нещо.Ако не бе това обединение през 69-та година,нямаше да имате и половината трофеи на полицата си.
В едно нещо си прав и не мога да ти противорече.Спорът е излишен.Всеки има своята гледна точка,но аз много пъти съм казвал и пак ще повторя.Обичайте и поддържайте клубът си!За това сте негови фенове.Но не търсете вината за своите неудачи там,където няма да я намерите.ЦСКА няма никаква вина за неуспехите,както и за успехите на сините в даден исторически момент!Докато не го разберете това,винаги ще има такива теми и такова противостоене!

Пепо
Контакти:

Ах, колко жалко е да си чорбар...

Мнениеот Пепо » 15 юли 2010 16:29

Гледам сериозна дискусия се е заформила. Изцяло базирана на факти!!! :) Особено червените факти... Нямам времето да прочета цялата дискусия, но на бързо да постна туй-онуй:

Ето как червеноармейците правеха селекция:
"Христо Бонев в интервю преди началото на пролетния полусезон 2010:
Защо не останахте за по-дълго в ЦСКА, какво ви спря?
- Защото, за мен всичко е Локомотив. Не съществува друг отбор. Така съм възпитан. Гордея се, че останах верен на Локомотив до 63-годишна възраст. Искам да кажа, че аз не съм отишъл по своя воля в ЦСКА, те ме арестуваха и ме закараха насила, бях войник тогава."

Ето какво става с най-големите им звезди, след като се отърват от сянката на партията-майка:
"Петър Жеков в интервю за отношението на Септемврийско знаме към него:
От четири месеца чакам да ми изплатят две заплати, след което чрез "Държавен вестник" ще се откажа от ЦСКА. Изобщо от всичко ще се откажа - и от головете ми, и че съм играл там, ще остана само от националния отбор и от Берое, където съм играл и съм вкарвал. "

Изображение

Изобщо толкова са жалки, че не би трябвало да ги коментираме. Не случайно хората са измислили израза "ах, колко жалко е да си чорбар", защото в безсилието си розовите се опитват да изкривяват историята. Нещо което родителите им безуспешно са правили 45 години, а сега е техен ред да опитат, НО пак няма да успеят. Дори опитват да узурпират историята на АС-23, все едно неонацистите да се обявят за наследници на избитите евреи. Сега гледам говорят за поредните титли с гордост вместо да наведат глави!!! Но това са си те. Не знам като са толкова велик клуб, защо не се запитат какви са успехите им от както партията-майка не се грижи за тях?! Къде са им новите титли, полуфинали, четвъртфинали???? Къде? И докато комунистическите изчадия от съседни страни ставаха носители на КЕШ, нашите се гордеят с полуфинали. СРАМ! Вместо да си заравят главите в земята и да говорят за тези "успехи", нека обяснят защо не взеха една европейска купа с тези играчи.

И нека обяснят защо пресата в Германия ги наричаше 4:0. И докато говорят за 1:17 в ШЛ (за където само ще мечтаят), да обяснят и кой от БГ клубовете държи рекорда за най-голяма загуба в Европа! А също и да кажат ако 1:17 срещу Барса, Челси и Вердер е "срам за България", какво са следните резултати срещу по-слаби и подобни съперници, само че без сегашните мултимилионни селекции от национали на Челси и Барса - Барселона – ЦСКА 6:2; Ференцварош(Будапеща) – ЦСКА 4:1; Байерн (Мюнхен) – ЦСКА 4:1; Валенсия (Испания) – ЦСКА 4:1; Ливърпул – ЦСКА 5:1; Байерн (Мюнхен) – ЦСКА 4:0; Хамбургер – ЦСКА 4:0; Байерн (Мюнхен) – ЦСКА 4:0; Барселона (Испания) – ЦСКА 4:2; Байерн (Мюнхен) – ЦСКА 4:0; ЦСКА – Байерн (Мюнхен) 0:3; ЦСКА – Хамбургер 1:4... Този въпрос съдържа и малка подсказка към първият. ;)

И докато се присмиват за заводският отбор от Борисов, по-възрастните от тях да разкажат какъв завод е Уралмаш и в кой турнир е бил епичният им сблъсък! И докато говорят за полуфиналите от младините на баба, нека кажат и кой е единственият български отбор отпадал шест поредни години в първи кръг на евро-турнирите! Да обяснят и в кой мач един известен италиански футболист регистрира личния си рекорд от 5 парцала в един мач в евро-турнирите!

И докато най-безсрамно говорят за комунистическо минало, да обяснят какви са и от чия история следните откъси:

"...Ние не можем да не отбележим, че "ЦСКА Септемврийско знаме" е рожба на народната власт. Очертаните от Тринадесетия конгрес и последващите го пленуми на ЦК на БКП цели и задачи изискват решително преустройство.Това се отнася в пълна сила и за всички членове на Централния спортен клуб на армията "Септемврийско знаме". С високите критерии на Тринадасетия партиен конгрес трябва да мерим всяка изява на армейските спортисти и на клуба като цяло..."

"ГЛАВА ПЪРВА Задачите на "ЦСКА Септемврийско знаме" са да работи за възпитанието на ЯРКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ в членовете и спортистите...
...Ръководството на идейно-възпитателната работа се осъществява от партийнополитически апарат, съвет за идеологическа работа.."

"Укази на държавен съвет на Народна Република България за награждаване на "ЦСКА Септемврийско знаме":
1. Народен Орден на Труда – 1968г.
2. Червено Знаме на Труда – 1970г.
3. Червено Знаме на Труда – 1972г.
4. НРБ – III степен – 1973г.
5. НРБ – II степен – 1976г.
6. НРБ – I степен – 1980г"

"..."ЦСКА Септемврийско знаме" премина през много етапи. Опорна точка бе БКП. ТЯ РЪКОВОДЕШЕ, ТЯ НАСОЧВАШЕ, ТЯ ЗАДЪЛЖАВАШЕ. Активно бе съдействието на Министерството на Народната отбрана и районните комитети на БКП, защото е необходимо да се създават здрави и силни хора, способни да защтават социалистическите завоевания. Нужно е обаче, да се подчертае, че успехите и постиженията на армейските спортисти имат здрави опорни точки в ДРУЖБАТА СЪС СЪВЕТСКИТЕ спортисти..."

"...РОЖБА НА НАРОДНАТА ВЛАСТ, ПОД КРИЛОТО на партията тя издигаше снага, а успехите окрилят и вдъхновяват да се работи все така упорито за постигане на още по-високи резултати в развитието на масовата физкултура и масовия спорт, на КОМУНИСТИЧЕСКО ВЪЗПИТАНИЕ. ТОВА Е ОТПЛАТА ЗА ГРИЖИТЕ, КОИТО ПОЛАГАТ ПАРТИЯТА, РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА и комитетите на БКП. Основание за приноса в развитието на националния спорт дават ВСЕКИДНЕВНИТЕ ГРИЖИ НА МНО, общинските комитети на БКП..."

"...Главното в дейността на армейския клуб е да осъществява политиката на БКП, като неотменна черта на СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ, да възпитава ЯРКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ, ДУХ НА ВЯРНОСТ И ПРЕКЛОННОСТ КЪМ ДЕЛОТО НА ПАРТИЯТА, обич към родината и СССР, братска солидарност с народите от социалистическите страни. "ЦСКА Септемврийско Знаме" провежда своята дейност в съответствие с партийните и съюзните решения в най-тясна връзка с поделенията на МНО, органите и организациите на БСФС, ДКМС, БПС, МНП, да работи за формиране на МАРСКСИСТКО-ЛЕНИНСКИ МИРОГЛЕД В СПОРТИСТИТЕ, като ги възпитава в ДУХА И ТРАДИЦИИТЕ НА БКП, учи ги на ПАРТИЙНО-КЛАСОВ подход към всички направления в живота и подготвя НЕПОКОЛЕБИМИ, ВСЕОТДАЙНИ СТРОИТЕЛИ И БРАНИТЕЛИ НА СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА С ЯРКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ..."

""..."ЦСКА Септемврийско Знаме" се ръководи от ЗАПОВЕДИТЕ НА МИНИСТЪРА НА НАРОДНАТА ОТБРАНА, а непосредственото ръководство се осъществява от заместник-министър на народната отбрана..."

Специален поздрав от сърце с едно "пиво светлое":
Изображение

Мили розови приятели, разбирам че историята не ви е приятна, но не се срамувайте. Ние също я помним! И ние имаме лошите моменти в историята си, но не се опитваме да ги изтрием. Просто помним!!! Сега ще ви напиша нещо, което напомня за вас и в много сериозна степен показва какви сте. Предварително се извинявам, че няма да е на любимия ви руски език, но това е положението:

"There's an ancient Indian saying that something lives only as long as the last person who remembers it. My people have come to trust memory over history. Memory, like fire, is radiant and immutable while history serves only those who seek to control it. Those who would douse the flame of memory in order to put out the dangerous fire of truth. Beware these men, for they are dangerous themselves ... and unwise. Their false history is written in the blood of those who might remember it and of those who seek the truth."

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 юли 2010 17:02

Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: До всички потребители от форум"Левски"
от honda на 14 Юли 2010 19:07

Към Олд-дет:
От кой отбор в ЦСКА дойдоха М.Манолов, Д.Миланов, Нако Чакмаков, Д.Якимов,А. Никодимов, Ст.Минев?- май от "Септември" или греша,а ?- май само 5-ма от изброените от мен футболисти са в идеалния отбор на ЦСКА за всички времена?
От кой отбор дойдоха в ЦСКА Ив.Колев, д-р Ст.Божков, Г.Панайотов,Б.Трънков?- май от "Спортист" или греша,а ?- май само 3-ма от изброените са в идеалния отбор на ЦСКА за всички времена?

Каручке,явно пак пишеш преди да прочетеш!Я сега си измий очетата,пийни едно кафенце и прочети пак горния ми пост ;) Ще ти помогна.В него разгледах ОБЕДИНЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ СЪС СПАРТАК ПРЕЗ 1969,НА ЦСКА СЪС СЕПТЕМВРИ ПРЕЗ 68 ГОДИНА И ВЗЕТИТЕ ОТ ДВАТА ГРАНДА ФУТБОЛИСТИ,както и кой клуб каква изгода е имал от тия обединения,защото ми писна да слушам смешния син хленч за някакво "насилствено" обединение със Спартак.Сега прочете ли го или пак да повтарям :geek: За несъстоятелността на написаното от тебе говори факта,че Иван Колев играе в ЦСКА от 1959 до 1967 година,период който е извън темата на поста ми.Пак питам:Разбра ли или да повтарям пак?

Извинявай ,не знаех,че историята на ЦСКА и Левски започва от 1968 благодаря че ме просвети ;) . Апропо колко пъти се обединявали със Септември? Защото изброените от мен футболисти без Д.Якимов и А.Никодимов идват в ЦСКА също след едно от обединенията Ви. Ако си визирал само 1968-69 защо намесваш Ив.Попов и Л.Балтанов през въпросната 1968 може и родителите им да не са били родени или ако са били са били на такава възраст ,че са ходили прави под масата. между другото не ми е известно К.Ивков да има нещо общо с ФК Септември.
Един съвет - не пиши глупости . Защото съм те взел за "бройка" и всеки път когато напишеш някоя глупост ще те правя за смях- вече доста пъти сме спорили с теб и доколкото си спомням винаги аз излизах правия ;) . Да ти напомням ли темите по които спорихме :) ;) ?

Върни се в “Левски”