tprodanov написа:Чакай, чакай, ти бъркаш нещата- не говорим за факлите, които си се организирал ти, с някой твой приятели или вашите си знамена- кажи за тия големите трансперанти, дето общо взето ние сме им темата. За тях кинти даде ли? Откъде дойде? А дудука - дано никога не имаме такъв, щото сме тръгнали по тоя път. Не искам некой като ми организира екскурзия и да ми слага 60% за него, не искам като ми продава билети за ЕТ да ми ги продава на различна цена от номинала, не искам това да е сигурния доставчик на дрога в сектора, не искам да получава билети от клуба, не искам клуба да му плаща хореографиите. И понеже част от тия неща взе да става и при нас, ние протестираме. А вие им се радвате.
Абе а вие тия знамената трансперантите знамената на Левски всеки дава по левче на входа като влиза в сектора ли?Откъде ги взимате а?Батков дали не ви дава кинтакис да мълчите като ощипани , за да не го псувате?Хореографиите кой ви плаща?Откакво?Или може би вие сами си давате парите, които членувате във фенклуба и затова имате по 3 хореграфии на година?