efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 20:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 20:00 ч.
Тоз филм го гледахме при Костов......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Да го бяха продали Сангаре, след като е имало оферта. По - добре с фалшива деветка или Рупанов.
Не знам защо и Преслав Бачев го предостъпихме, като нямаме нападатели, а на другите постове имаме повече от дастатъчно футболисти.
Не знам защо и Преслав Бачев го предостъпихме, като нямаме нападатели, а на другите постове имаме повече от дастатъчно футболисти.
Последна промяна от veni__85 на 26 сеп 2025 22:09, променено общо 1 път.
mikata написа:Всяка година едно и също :evil:
Че ти какво си очаквал?
rasputin_nk написа:0-2 / 0-3
Май не разбираш нищо от футбол? Само глупости бълваш...
-
- Контакти:
Определено бяхме по-добрия отбор, но има и такива мачове. Няма отбор, който да бие винаги. Такива луди сезони като на Арсенал и Леверкузен за веднъж на 20 години. Оставаме твърдо в битката за титлата!
Благодарим Ви, г-н Сираков!
Уникален мач, браво на момчетата! Ама ся на Г*з сигурно пак Генчев му е виновен хаха
Великолепен нападателен футбол, в който да се влюбиш, и никакво черно тото, разбира се, нашият собственик не е такъв човек! Генчев е виновен
Великолепен нападателен футбол, в който да се влюбиш, и никакво черно тото, разбира се, нашият собственик не е такъв човек! Генчев е виновен
CHELSEA
Грехота е да не пуснеш Рупанов при толкова слаб Сангаре. Ако искаш да печелиш мача де.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ти му даваш прогнози винаги преди мача, познаваш на 100%, но Оно си рупа ли, рупа. Жалко - немалка част от левскарите са готови припоци!
icemanbg33 написа:tmanolov написа:Чакам дежурните по долап тролове да коментират - аз винаги съм реалистtmanolov написа:
Иначе за мача - един от познатите 3 варианта, разбира се с клатене в Хулио стайл:
- вкарваме бърз гол и печелим разгромно с 1 гол разлика
- закучват се нещата и го добутваме до Х
- отново кАсметът на Вельо проработва и Рупанов, след рикошет в главата на Кристиан и карамбол, вкарва в 99-тата
Аз лично очаквам вариант 2, дано само да не е и модифициран с гол на обединения отбор от Кюстендил някъде към края от случайна контра
Ако си беше пуснал 3те прогнози в бетинг сайтове щеше да си точно с 0 лева. Генерално, рядко нацелваш.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Dust написа:NOMER14 написа:Dust написа:5.25 за единица... това за бетескпертите на форума.
Кое, как ... го коментират след мача. Така и баба знае.
Казвам го преди мача, играх го едно заради коефициента, а не, че Локо са по-силни.
Вярно само с 50лв, но +200 ще има за тая вечер.
Числото как успяха да унизят тоя Локо не зная.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
NOMER14 написа:kingofpop написа:Някой друг забелязва ли как Петков дори не може да тича?
А, ти българското ли първенство гледаш?
Мъчение е винаги когато го правя. Левски са мъчително слаби, Лудогорец и те :mrgreen:
Последна промяна от kingofpop на 26 сеп 2025 22:10, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.