efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: efbet Лига: Берое (Стара Загора) - Левски (София), Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 апр 2025 19:32

Eminem написа:Рупанов е с 10 гола, от 23 мача и играе за Септември.

Цангаре е с 6 гола, от 27 мача, а играе за по-добър отбор от Септември.
Познай кой е на 20 години и кой на 26.
......................................... кой е по-добре да играе за Левски?

През годините Левски доста пъти е привличал играчи, от слаби отбори, които са имали добра статистика и при нас - Зеро-Нула игра.
Добър сезон на Рупанов, спор няма.
Проблема е, че срещу Септември се играе по един начин, а срещу нас по коренно различен.
Обикновено на гърба на Сангаре и Колев, висят по 2-ма-3-ма съперника ...
Отделно, за Сангаре имаше оферти от 350 000 и 500 000 през зимата, но нашите са искАли между 700 и 800 хилки.
нЕкой предлагал ли е и 5 лева за Рупанов ? Някой ... ????
Съжалявам, но футболът и в частност Левски, не са благотворителни дружества !
Това е БИЗНЕС !!

П.П.

Рупанов е бил част от юношеските и младежките Национални гарнитури... Провери какви резИлтати са имАли същите през годините и се сети, що никой нЕма да предложи и половината, което ще вземем за "цингаре.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2025 20:24

Ма това от каква валута са давали 500 000 за Сангаре? Рупии ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 апр 2025 02:16

THE G.A.M.E написа:През годините Левски доста пъти е привличал играчи, от слаби отбори, които са имали добра статистика и при нас - Зеро-Нула игра.
Добър сезон на Рупанов, спор няма.
Проблема е, че срещу Септември се играе по един начин, а срещу нас по коренно различен.
Обикновено на гърба на Сангаре и Колев, висят по 2-ма-3-ма съперника ...
Отделно, за Сангаре имаше оферти от 350 000 и 500 000 през зимата, но нашите са искАли между 700 и 800 хилки.
Това е БИЗНЕС !!

П.П.

Рупанов е бил част от юношеските и младежките Национални гарнитури... Провери какви резИлтати са имАли същите през годините и се сети, що никой нЕма да предложи и половината, което ще вземем за "цингаре.

През годините Левски доста пъти е привличал играчи, от слаби отбори, които са имали добра статистика и при нас - Зеро-Нула игра.

Разбира се, че няма гаранция, но е много по-добре да се даде шанс на него, отколкото да се взимат аматьори като сангарето, който има само едно качество - да тича. Нищо друго! Но и това не може да върши като хората, защото пада и от сянката си.

Първо, Рупанов тепърва прохожда във футбола, каква оферта искаш да има?
Второ, тези 350 000 и 500 000, които давали за сангарето, са от Дядо Коледа! Да, толкова са истински! Да си чувал за ПР и вдигане на шум чрез лъжлива информация? Разбира се, чувствай се свободен да покажеш документите, а не една баба казала.

Точно така, Левски е сергия/бежански лагер за посредственяци, с цел далавера.
Това е БИЗНЕС !!

И на теб ще ти го кажа. Радвай се на този "бизнес". Радвай се на географските открития и на жалкото съществуване на клуба. Все на такъв "бизнес" да се радваш!

"realnoto" няма да отговори кога Левски е постигнал истински успех без българско ядро, но може би, ти ще отговориш.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 апр 2025 16:35

Eminem написа:И на теб ще ти го кажа. Радвай се на този "бизнес". Радвай се на географските открития и на жалкото съществуване на клуба. Все на такъв "бизнес" да се радваш!
Разбира се, че ще се радвам на всяка победа !
Пък била тя и с грозен футбол, с автогол, от тъч, на българин, циганин, евреин, африканец, марсианец, участвали в същата.
На това му се вика да се подкрепя отбора.
И аз искам 11 българчета от Родът Дуло на терена, с класа-две над Сангарета и Джемиловци, ама нема.
Такава е ралноста и се нагаждам към нея.
Предпочитам така, вместо цял живот мрънкач и все другите да са ми виновни за собствената несъстоятелност.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 апр 2025 20:31

На това му се вика да се подкрепя отбора.

Да ръкопляскаш, докато корабът потъва, НЕ е подкрепа, а точно обратното! Помагаш в потъването!
И аз искам 11 българчета от Родът Дуло на терена, с класа-две над Сангарета и Джемиловци, ама нема.

Българи, които не могат да вкарат гол като сангаре, с лопата да ги ринеш.
А ако започнем да броим опропастените атаки от джемили, защото си мисли, че е в квартала и ще излъже петима наведнъж, положението ще е потресаващо. Такива не ги търпят в чужбина. Да не говорим за проблемите му с дисциплината и работната етика. Иначе по статистика е 5 гола, 4 асистенции. Меси ряпа да яде.

Можеш да прочетеш лични преживявания с школата на клуба и ще разбереш защо не излизат добри играчи.

Такава е ралноста и се нагаждам към нея.

То и затова България е такава. Защото се нагаждаме, вместо да я променим.

Предпочитам така, вместо цял живот мрънкач и все другите да са ми виновни за собствената несъстоятелност.

Не става въпрос за мрънкане, а за това каква стратегия за развитие да избере клуба.
За какво мрънкане ми говориш, след като за този клуб няма дъно от колко години вече? Очевидно е, че НЕ се управлява добре.

Върни се в “Левски”