Айде и аз ще драсна няколко реда, че още ме боли жестоко гърлото и нямам глас. Ще кажа само хубавите моменти, но ако иска ТРистан, мога да му разкажа и как нашмърканите Миндилян, Лайнежа и Тутурутката можеха да осакатят доста хора, а сред тях и инвалиди, от скайбокса си, подарен им незнайно защо. Ще замълча, само хубавото!
В-Е-Л-И-К-А-Н-И, нямам какво да добавя - аз такова мачакне и себераздаване не съм виждал от много време. Напомни ми за мача с Брьондби, като ги шибнахме с 4:1, но това сега минава всякакви класации - тези направо ги изтумбихме, буквално! Изключителен контрол върху мача, в нито един момент не изпаднахме в глуха зашита и просто им скрихме топката. Това наистина бе вълшебна вечер.
Сектор Б - велик, напомни най-добрите си години, след толкова време в миманса. Само не разбрах за чий пееха за някакви чорбари и т.н., но го отдавам на неособено високият им умствен капацитет. И все пак на изключително ниво
Ултрас Левски са проподавали - нямах възможност да ги видя, тъй като бях точно под скайбокса на въпросната нашмъркана троица, откъм Б, но видях в спортал - яко са сипали на мялките -
https://sportal.bg/video-2022072118180761066, както трявбаше да им сипят и от Б. Браво, момчета, вие сте бъдешето на фенсектора на Левски, жалко, че разни зависимости ви изпратиха в А, но и така сте уникални. Показателно е, че билетите в Б свърпват последни, а дори в деня на мача имаше останали в НКПСЗ, което е срам. А за А свършват за секунди....
Мъри, ех, Мъри - единствената причина още да ни има. Не знам какво прави този свръхчовек, каква аура има, но да направиш от тези мъртъвци преди година, които очаквахме да изпаднат в Б група по спортен път, ако не флаирахме преди това, в носител на купата (което за нас е абсолютен подвиг) и смачкващ 1/4 финалист в лигата на скъсаняците, пък дори и да е само в първия мач, е не постижение, не подвиг, а абсолютно чудо, сравнимо само с библейските такива.
Поклон, Мъри!!!
П.С. Ако в ръководството ни има и 1 грам акъл, сега е моментът да основе един фонд "Трибуна Мъри Стоилов", да вземе офери и да каже колко пари трябват, и в нея да се се събират средства за бутане на сектор В и превръщането му в Трибуна Мъри Стоилов. Този човек е заслужил, заслужил е повече от всички и всичко, а ние, левскарите, сме длъжни да го направим. И знам, че ако има такава инциатива, тя ще бие по популярност дори и "Левски е вечен", защото без Мъри, Левски нямаше да го има