ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00

Мнениеот MASTER_COOL » 22 юли 2022 09:10

capnclive написа:Хората не смеят да се зарадват, като се има предвид какво ни чака на реванша.

Нищо особено не ви чака....Ако издържите първите 10-15 минути домакински щурм, имате перфектните играчи за контраатака и ще вкарате там, сигурен съм ( особено ако Янис пак им е титуляр, не знам по каква причина е в ПАОК, но този е един от най-слабите защитници играли някога в нашата А група :D )
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 юли 2022 09:20

THE G.A.M.E написа:Преди години след подобен мач в темата за срещата имаше по 30-на стр. а сега 13. :)

След загубата от цифровото менте имаше повече изписани страници. :)

Това, което ми направи впечатление снощи е, че нашите нападатели почти винаги надбягваха защитниците им, дори първоначално да бяха в по задна позиция. Бари и бразилците са бързи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 юли 2022 09:22

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 22 юли 2022 09:25

Аврамов написа:И моята прогноза е 2:0 или 3:1 за Левски!

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 22 юли 2022 09:26

1914.1902 написа:Ооооо, следваме светинята
Ооооо, символ на победата,
Ооооо, и сърцата ни туптят,
Ооооо, а стадионите кънтят...
С Левски докрая, теб обичам и желая
С Левски докрая! БУМ!
Ла-ла-ла-ла-ла...

Тая песничка по всеизвестни причини никога не се подема от "Б". Вчера преди мача обаче, като пуснаха по уредбите "Freed From Desire" на Gala (песента, от която е взета мелодията на нашата), и "Б" спонтанно я запя. Получи се много хубаво и само можем да си представяме как ще звучи, ако я пее цял стадион по време на мач. 8-)
Само "Левски"!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 юли 2022 09:29

Като говорим за надбягване , спринта на Уелтън при втория гол беше епичен :)
Не мисля , че ще завърши сезона при нас.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 юли 2022 09:30

MASTER_COOL написа:
capnclive написа:Хората не смеят да се зарадват, като се има предвид какво ни чака на реванша.

Нищо особено не ви чака....Ако издържите първите 10-15 минути домакински щурм, имате перфектните играчи за контраатака и ще вкарате там, сигурен съм ( особено ако Янис пак им е титуляр, не знам по каква причина е в ПАОК, но този е един от най-слабите защитници играли някога в нашата А група :D )

При задружна и компактна игра имаме шанс да ги отстраним. Първите 15 мин са нож с две остриета. Може да се окаже нашия шанс за гол. Ще бъдат припряни. Ще искат на всяка цена да вкарат бърз гол и вярвам, че ще се отворят хубави пространства за контраатаки и евентуално гол. А вкараме ли гол, нещата стават зле за тях.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 юли 2022 09:34

LoveAndPeace написа:Като говорим за надбягване , спринта на Уелтън при втория гол беше епичен :)
Не мисля , че ще завърши сезона при нас.

И на мен ми направи впечатление този момент. Като спринта на Балъков в САЩ. Единия избяга целия терен за да вкара гол, а другия да зашити вратата от попадение. Така е когато се играе от душа и сърце.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 юли 2022 09:39

LoveAndPeace написа:Не мисля , че ще завърши сезона при нас.

Не правете тази глупост ! Джуджето да го е продал вече.....
Абсолютно незаменим футбоилист е !
Ще изкарате повече пари от евротурнирите с него, отколкото от евентуална продажба.
Под 5,6 млн. евро не трябва да се мисли дори за продажба !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 юли 2022 09:48

Айде и аз ще драсна няколко реда, че още ме боли жестоко гърлото и нямам глас. Ще кажа само хубавите моменти, но ако иска ТРистан, мога да му разкажа и как нашмърканите Миндилян, Лайнежа и Тутурутката можеха да осакатят доста хора, а сред тях и инвалиди, от скайбокса си, подарен им незнайно защо. Ще замълча, само хубавото!

В-Е-Л-И-К-А-Н-И, нямам какво да добавя - аз такова мачакне и себераздаване не съм виждал от много време. Напомни ми за мача с Брьондби, като ги шибнахме с 4:1, но това сега минава всякакви класации - тези направо ги изтумбихме, буквално! Изключителен контрол върху мача, в нито един момент не изпаднахме в глуха зашита и просто им скрихме топката. Това наистина бе вълшебна вечер.

Сектор Б - велик, напомни най-добрите си години, след толкова време в миманса. Само не разбрах за чий пееха за някакви чорбари и т.н., но го отдавам на неособено високият им умствен капацитет. И все пак на изключително ниво

Ултрас Левски са проподавали - нямах възможност да ги видя, тъй като бях точно под скайбокса на въпросната нашмъркана троица, откъм Б, но видях в спортал - яко са сипали на мялките - https://sportal.bg/video-2022072118180761066, както трявбаше да им сипят и от Б. Браво, момчета, вие сте бъдешето на фенсектора на Левски, жалко, че разни зависимости ви изпратиха в А, но и така сте уникални. Показателно е, че билетите в Б свърпват последни, а дори в деня на мача имаше останали в НКПСЗ, което е срам. А за А свършват за секунди....

Мъри, ех, Мъри - единствената причина още да ни има. Не знам какво прави този свръхчовек, каква аура има, но да направиш от тези мъртъвци преди година, които очаквахме да изпаднат в Б група по спортен път, ако не флаирахме преди това, в носител на купата (което за нас е абсолютен подвиг) и смачкващ 1/4 финалист в лигата на скъсаняците, пък дори и да е само в първия мач, е не постижение, не подвиг, а абсолютно чудо, сравнимо само с библейските такива.

Поклон, Мъри!!!

П.С. Ако в ръководството ни има и 1 грам акъл, сега е моментът да основе един фонд "Трибуна Мъри Стоилов", да вземе офери и да каже колко пари трябват, и в нея да се се събират средства за бутане на сектор В и превръщането му в Трибуна Мъри Стоилов. Този човек е заслужил, заслужил е повече от всички и всичко, а ние, левскарите, сме длъжни да го направим. И знам, че ако има такава инциатива, тя ще бие по популярност дори и "Левски е вечен", защото без Мъри, Левски нямаше да го има
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”