Стягайте се от сега за следващото домакинство срещу Литекс , да направим още по-добра атмосфера

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Само на мен ли ми се стори, че положението бе по скоро дузпа, от колкото "пряк-свободен" ?![]()
Сякаш бе на линията, в новите правила, линията се счита за част от наказателното ...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
vlong написа:Наистина,с червеният картон се получи идеално,ама защото вкарахме гол.Ако нямаше гол нищо не се знаеше.Срещу добре отбраняващ се отбор и с висока защита ни е много трудно.
Няма смисъл да изпадаме в оранджаво ,,ако,,.
Победихме,стана празник,12000 на трибуните,чудесен завършек на печеливша седмица,Събрахме пари и за НАП ,и за Насиру.
Ентусиазмът остава,време е пак да си сипя!
Наздраве!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Serafim написа:Аз не знам вече как се чете това правило за нарушение - където започва, където завършва? Защото орпеделено завърши в нак. поле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 138 госта