efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Неделя от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Неделя от 21:00

Мнениеот wilge » 12 сеп 2021 23:18

icemanbg33 написа:След 65’ значително спадна темпото, а в защита бяхме разграден двор. Кондиционно трябва да се работи, а резултати може да се очакват евентуално след зимната подготовка, но и тогава да не се очаква много.

Геройско и похвално реми. В един луд мач, който на мен много ми хареса. Един граден с години отбор не можа да се възползва от домакинството си и факта, че се изправя срещу отбор където защитниците още си говорят на вие, средната линия бавни, физически слаби и без фантазия. Нападатели на практика нямаше, а чувалчето на вратата показа рефлекс, но когато топката е над главата му, иначе... гол. Единствено старанието на левскарите бе похвално. Чак около Великден ще видим реалните качества на вече сработен отбор – здрава защита, активна средна линия и привлечен голаджия. А и след зимата подготовка би трябвало физически да са добре. Защото треньорът им поставя задачи и те ги изпълняват, но докато са свежи. После нямат сили и изнемогват. В момента Левски е отбор за около един час игра. След това клякат. Нека не ги критикуваме. Тръгнали са по правилен път, дано го извървят.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 сеп 2021 23:19

W84me написа:Карагерен по принцип няма гол от около година.

Може да няма, но срещу нас почти винаги вкарва. Сега не ми се рови по статистики, но имам такъв спомен.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 сеп 2021 23:23

гледах само второто полувреме и не съм много очарован, но явно наистина кондицията ни куца.
Трябва ни деветка и задължително на всяка цена трябва да задържим Георги Миланов

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 12 сеп 2021 23:27

Трибуквие за вар и още по-голямо такова за едни изграници без сектор.

Ако изключим неадекватния съдия, готин за гледане мач.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 сеп 2021 23:27

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 сеп 2021 23:29

Илиев се омаза с коментара. За подобно изказване Сираков май го глобиха 5 бона.
А фактите са че съдията си свири доста домакински. Можеше да даде на два пъти втори жълт за Умърбаев който подаде за гола му. Не свири няколко нарушения в наша полза, а при първия ни гол техния играч - отново Умарбаев, сам падна и нямаше никакво основание за спиране. Страничния от близката страна също беше много слаб.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 сеп 2021 23:34

Пиргов надали някога в живота си е скачал така на съдия. За това във всички части на света се гони. Само това стига, за да се запушат устите на доковците от Кюстендил.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 12 сеп 2021 23:39

vvessel написа:Илиев се омаза с коментара. За подобно изказване Сираков май го глобиха 5 бона.
А фактите са че съдията си свири доста домакински. Можеше да даде на два пъти втори жълт за Умърбаев който подаде за гола му. Не свири няколко нарушения в наша полза, а при първия ни гол техния играч - отново Умарбаев, сам падна и нямаше никакво основание за спиране. Страничния от близката страна също беше много слаб.

А за гола, както и двете дузпи нещо или те са в графата резонни?
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 сеп 2021 23:42

Halo написа:Пиргов надали някога в живота си е скачал така на съдия. За това във всички части на света се гони. Само това стига, за да се запушат устите на доковците от Кюстендил.

И Миланов го каза, че неприятно впечатление му е направило как футболистите на Локомотив цял мач са ходели по съдията и са му говорели. А реално единственият жълт картон за "реплика" беше на Пирогов. Но то не беше реплика, а нещо като кръчмарска саморазправа.
На мен пък неприятно впечатление за пореден път ми правят диемаджии. По конкретно гостаj, който не знам как се казва, но беше по пристрастен от Крушарски. На тия подлоги мачовете на Левски трябва да се гледат без звук.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 12 сеп 2021 23:44

Plovdiv_1926 написа:Трибуквие за вар и още по-голямо такова за едни изграници без сектор.

Ако изключим неадекватния съдия, готин за гледане мач.

Няма да влизам в спор за съдийството, но би ли споделил защо точно нападаш УЛ ? Видях, че имаше някво напрежение по едно време, но така и не стана ясно кой кого е провокирал и с какво ? Ужким двете агитки сме в що-годе добри отношения. Със сигурност към вас нямаме нищо, докато жълтурите ги мразим колкото и те нас.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”