mikata написа:Алекс Петков ми хареса изнася добре топката,може да излезе нещо от него
Робърта се е прибрал в Холандия може да стане като с Холмар
Гошо Тодоров вика : "Отиде за второ мнение, мисля че е контузен"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Алекс Петков ми хареса изнася добре топката,може да излезе нещо от него
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Радо написа:Победа за " Левски ". 1 ца.
Срещу " Монтана " ме изненадаха приятно.
TristaNNN написа:Тука може би е редно да припомним тезата на много "специалисти", които години наред ни разправяха как с опитни българи, няколко чужденци и юнУши пак може да сме втори и трети и как нямало никакъв смисъл да "внасяме" футболисти. Ами, ето, бре, блянът ви се сбъдна, що пак мрънкате, а не се радвате!
NOMER14 написа:Защо Боби Цонев трябваше 4 години да си губи времето в други отбори. Същото се отнася и за Лъчо Балтанов и Антонио Вутов.
wilge написа:mikata написа:Алекс Петков ми хареса изнася добре топката,може да излезе нещо от него
Това не бива да изненадва никого. Пък и защо мислиш Стивън беше на трибуните? Сега се говори и за Краев. А може и това да е вярно: https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... fer-605094
Дано за Стайн поне вземат някой лев. Остана да шитнат Стаси и Пау за да закърпят положението. Надявам се и 86 да помага. И ако случайно прекратят санаториума за Монката...Всеки знае, че кучето скача според тоягата. Сигурен съм, че Холмар, Робърта и Мони страдат от една и съща контузия. Без бекове обаче ще е трудно. А такива все още няма.
wilge написа:...Сега се говори и за Краев. ...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:wilge написа:...Сега се говори и за Краев. ...
Дочете ли за кой Краев се говори?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Потребители, разглеждащи този форум: JACKO и 28 госта