КБ: Левски - Локомотив Пловдив |23/06| 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Левски
77
43%
Локомотив Пловдив
103
57%

Общо гласове: 180

vvessel
Контакти:

Re: КБ: Левски - Локомотив Пловдив |23/06| 20:30 часа

Мнениеот vvessel » 24 юни 2020 00:19

alexdb написа:
Michael_Buble написа:
alexdb написа:
Jordan1914 написа:
Michael_Buble написа:Имам въпрос?
Купа за ЦСКА-София или Локо праща ли 4-ия на бараж?
Някой би ли обяснил квантовата механика на правилата на нашия сложен шампионат?

Това го обеснявах и преди! По правило 3-тия в крайното класиране играе бараж! Само ако този 3-ти е спечелил купата, бараж играе 4-тия в класирането! А ако Ботев спечели купата, пек 3-тия играе бараж!

Това правило леко го прецизираха. Ако вторият спечели купата бараж играе четвъртия, като третия взима квотата на втория. Ако купата бъде спечелена от третия отново четвъртия играе бараж.

Разбрах. Благодаря! Значи се борим със Славия и Берое за 4-то място и се надяваме Ботев да не вземе купата. Примиренческо, но май това се очертава да е целта?! Разбира се, главната е да оцелеем като клуб, защото и там висим на конски косъм.

Не мисля, че ще получим лиценз така че това едва ли е дилема.

Абе не разбра ли, че за тази година имаме лиценз. Проблема е за следващата.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 24 юни 2020 00:26

Michael_Buble написа:
Jordan1914 написа:

Това го обеснявах и преди! По правило 3-тия в крайното класиране играе бараж! Само ако този 3-ти е спечелил купата, бараж играе 4-тия в класирането! А ако Ботев спечели купата, пек 3-тия играе бараж!

Това означава ли, че ако втория спечели купата, ще играем с един отбор по-малко в Европа?
По принцип България излъчва 4 представилтеля за Европа - шампион, втори в класирането, 3/7, носител на купа.
По тази логика, ако изключението е само за 3-ия, то в случая, в който купата се спечели от втория, в Европаще имаме 3 представителя - шампион, носител на купа и 3/7

1-вия играе в ШЛ, 2-рия ЛЕ, 3-тия бараж, Купата - ЛЕ! Ако 2-рия вземе купата, 3-тия играе бараж, а 4-тия директно в Европа(както преди години играхме Бараж с Верея, а Дунав влезна директно за Европа)! Ако 3-тия спечели купата, бараж играе 4-тия!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 юни 2020 00:29

vvessel написа:
alexdb написа:
Michael_Buble написа:
alexdb написа:
Jordan1914 написа:

Това правило леко го прецизираха. Ако вторият спечели купата бараж играе четвъртия, като третия взима квотата на втория. Ако купата бъде спечелена от третия отново четвъртия играе бараж.

Разбрах. Благодаря! Значи се борим със Славия и Берое за 4-то място и се надяваме Ботев да не вземе купата. Примиренческо, но май това се очертава да е целта?! Разбира се, главната е да оцелеем като клуб, защото и там висим на конски косъм.

Не мисля, че ще получим лиценз така че това едва ли е дилема.

Абе не разбра ли, че за тази година имаме лиценз. Проблема е за следващата.

Къде е? :lol: Пич много слушаш Пацо Лъжецо и Тити Морала. То не е ясно ние изобщо лиценз за А група ще имаме ли, той повтаря опорните точки. Ако не се намери някой да извади няколко милиона до края на седмицата и не даде финансови референции за финансова адекватност на клуба лиценз друг път. А ако такъв не се появи до края на юли догодина ще ритаме във В група.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 юни 2020 00:51

alexdb написа:Къде е? :lol: Пич много слушаш Пацо Лъжецо и Тити Морала. То не е ясно ние изобщо лиценз за А група ще имаме ли, той повтаря опорните точки. Ако не се намери някой да извади няколко милиона до края на седмицата и не даде финансови референции за финансова адекватност на клуба лиценз друг път. А ако такъв не се появи до края на юли догодина ще ритаме във В група.

Дори да приемем, че ПК лъже отново, УЕФА удължава срока до края на юли. Така че има повече от месец да се намерят пари.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2020 07:09

[offtopic]
alexdb написа:
metodito написа:Аз харесвам пък този отбор, колектив, който би могъл да стане. От два мача гледам различно поведение. Както с ЦСКА-, така и сега. И двата мача всъщност можеше да ги спечелим като с Локото... много добър Луков. Как може да извади Слави и Алар от групата. Ако е контузен Костов, може. Ама...
Между другото в този мач ми хареса Каргас, който принципно не харесвам.
Та така. Ако оцелее физически/финансово този клуб и се запази поне едно ядро от 7-8 футбалера от тоя отбор и се вземе качествен тренер, мисля ще имаме много хубави моменти. Но първо да оцелее "Левски" финансово.

7-8 :roll: :roll: :roll:
Аз от този отбор бих оставил само Холмар и с много условности Спирингс и Славчев.
Жалко, че не продадоха Костов още миналата година поне някой лев да се изкара,че вече е повече от трагичен. А останалото е просто непродаваемо. Да видим как ще се отървем от Мазурката и Насируту. Фалшиментото май си отиваше така или иначе.

Ей, брат, гоУемо тролене по Слави. Нема ти верваме. :lol: Как да е. Между другото вчера опитни голери като Алар и Костов може би щяха да помогнат. И все пак...
Имахме пет страхотни удари във вратата и пет страхотни спасявания на един юноша на "Левски". Един отгоре нещо май ни подсказва, а? ;)
Кои са тея 7-8 ли?
Искаше ми се да кажа Миятович, но не би.
Георгиев. Не го знам момчето добро ли е, не е ли. Знам само че има две позиции, дето не се бутат за щяло и нещяло в един отбор: вратар и централен защитник. Не буташ. "Левски" за три сезона така и не си намери титулярен вратар. Холмар пък с кого ли не игра. Направиха много добър тандем с Давид. Не, трябваше далаверки да си правим. Рейш не беше нещо особено, Холмс тичаше да му оправя грешките постоянно, но поне свикнаха един с друг. И доведоха Каргас. Който според мен ще стане важен играч. И той не е перфектен. Далеч е от това, но осъществи ли синхрон с Холмс или който дойде на мястото на исландеца, няма значение индивидуалните слабости - #ekipnarabota. Изнася добре топката и се включва успешно на корнери.
Тиам. Не знам дали Славчев може да го замести пълноценно или може би Филип. Последният трябва да остане. Гори в играта и това много ми харесва. Емоционален, пука му и е португалец - научил е А-то и Б-то на футбола по друг начин. Ако му се даде свобода, кой знае?! Славчев пък също е научен и опитен футболист. В национала ми прави впечатление на работяга. Райнов. За мен е чудесен избор за резерва. Особено ако водим и ни трябва разбивач да задържаме резултата. Спиро... Млад холандец. И доста кадърен изглежда. Стаси. Иска ли питане? Но му трябва тренер, който да се занимава с него. Горанов. Каквото искаш говори, един от най-добрите бекове в нашето първенство. Вчера върза противник на панделка и даде страхотен пас. Роби. Като за Спиро. Павката. В пореден мач без нарушение не могат да му вземат топката. За пореден мач обаче беше постоянно мачкан от двама. Станислав. Имаш си там някаква муха в главата, имай си я. Хубчев е супер, нали?
Това, което няма как да не ти е направило впечатление обаче е как втори мач този отбор се вдига и действа като едно. Когато имаш такъв колектив, не го разбиваш. Гледахме в последните години именно това упражнение на няколко пъти. Хубаво ли е? Хайде пък за разнообразие вместо да го правим, да опитаме нещо друго. Във футбола колективът, а не единиците и техните кривици са от значение. Но без свестен треньор, няма как да стане.
П.С. Ако Жиката почваше сега кариерата си в това време, "публиката" щеше да го смачка и изгони.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 юни 2020 08:11

[quote="NOMER14"Мачът бе загубен от Хубчев в Пловдив.[/quote]
Това е и за мен. Второто тук ги надиграхме тотално.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 юни 2020 08:32

Ебати мъчния мач. 0 от ментетата. Чиста дузпа за Левски имаше.
Всичко да се изрива и да идват юношките бледи.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 юни 2020 10:11

Аз не мисля, че този отбор е толкова слаб, като единици и също мисля, че трябва да се запази едно ядро от Холмар, Каргас, Горанов, Славчев, Райнов, Стайн, Ст.Иванов, Робърта им Костов. Ако за Паулиньо могат да се вземат някакви пари ще е добре.
Между другото Найденов изненадващо направи нелош направи нелош мач срещу ЦСКА-. Те и играха повече с Кери по другия фланг, ама айде

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 24 юни 2020 10:42

Понякога емоцията трудно се контролира когато сърцето не слуша разума? Трудно е да говорим след този мач, а още по-трудно след мъжките сълзи на нашият достоен капитан. В същото време не разбирам как някои фенове не осъзнават че къщата гори, а те мислят за костюма в нея. Да говорим за купи и излаз в Европа е толкова наивно, да не кажа глупаво.Сега в този момент все още клубът не е избегнал фалита , а ние говорим за Европа....Очакваният "златен"дъжд от финансови средства и верига от мощни спонсори все още липсва , а в следващите 30-дни са нужни 4,5мил. за да го бъде клубът.
Крайно време е да разберем - оптимизъм базиран на паническо бягство от реалността е равен на инфантилност.
За съжаление тази реалност е нелицеприятна

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 юни 2020 11:28

Пореден крив мач този сезон..
Не знам дали е прокоба, липса на пари или просто чиста некадърност. Гарнирано с поредните циркаджийски номерца на всяко провинциално отборче дошло на Герена и вратарчето Луков, което спасяваше всичко, когато не лежеше или не биеше аут по 30 секунди. Това да лежиш от 22-рата минута, а поредният хомо-джендър със свирка в уста да дава 1 минута добавено на първата част..
Както и да е, поне второто полувреме смачкахме супер мега отбора на Локо. Голямо БРАВО на всички, които подгизнаха до последната секунда и пееха за Левски дори 10 минути след края на мача. Ние не пеем за победа, ние пеем за Левски !
Пожелавам на Живко да се справи с това заболяване и го чакаме на Герена. Той е много голям и снощи го показа. Той е легенда и си мисля, че не е като онези другите легенди. Сещате се.
В падения или възход, твойто име ще се брани, с любов на цял един народ. И завинаги с теб, и навсякъде с теб, никога не ще останеш сам. Ти си всичко за нас, и ще пеем със глас. ТИ СИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”