Купа на България: Левски (София) - Черно море (Варна) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Re: Купа на България: Левски (София) - Черно море (Варна) , Сряда

Мнениеот emigo73 » 05 дек 2019 14:56

Аз лично съм много доволен. Не само защото Илиан Илиев удари такъв рев, ами и защото отстранихме най-грубия и крив отбор в първенсвото. Продължаваме в турнира, това също.
Наистина Райнов беше най-добрия, но не съм сигурен, че му беше най-добрия мач. И друк път е покривал, толкова голям периметър и се е преборвал за, толкова много топки, просто този път нямаше почти никаква помощ. Тиам издишаше.
Левски не направи нищо в нападение, но срещу Черно Море не се и очаква много, особено в турнир, като този и особено с футболисти, като нашите. Груби, дори ужасяващи влизания от защитниците им. Паулиньо го наритаха още в началото и той беше до там. Стаси го преборваха с лекота, дори само с тяло. На всички е ясно, че не е биткаджия. Без крила, със схемата която играем, Робърта стана безполезен. Единствено Алар се опита с няколко прехвърлящи подавания да го намери, но не му се получи.
Така, че- доволно.
Р. Р Кога е жребия за следващия кръг?

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 дек 2019 16:28

ivan56 написа:
W84me написа:Съдията имаше поръчка днес. Нещата Не му се получиха. Доста пари изпусна.

:lol: :lol:

Че отборите ни са под всякаква критика ясно, ама и ние всички като фенове сме станали.....
Как ти се събра тва в клавиатурата :lol:

Виж статистиката от мача. Според съдията, играчите на Левски са извършили над 20 нарушения. Гарантирам ти, че над половината от тях са абсолютно измислени.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 дек 2019 16:35

W84me написа:
ivan56 написа:
W84me написа:Съдията имаше поръчка днес. Нещата Не му се получиха. Доста пари изпусна.

Че отборите ни са под всякаква критика ясно, ама и ние всички като фенове сме станали.....
Как ти се събра тва в клавиатурата :lol:

Виж статистиката от мача. Според съдията, играчите на Левски са извършили над 20 нарушения. Гарантирам ти, че над половината от тях са абсолютно измислени.

Абе ако имаше поръчка си свири дузпата накрая и копче не може да му кажеш или онова при отменения гол, прави се на луд, че не е видял удара с лакът и зачита гола.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 дек 2019 08:00

Отвратен съм. Всеки път, когато дойда в дома на "Левски" след мача се чувствам потиснат, гадно, като удрян с мокър парцал и ритан. Винаги отивам с такава радост и винаги си тръгвам в едно и също стъпкано състояние. И не е играта, футболистите, треньора, времето, липсата на козирки, глупости. Не. Едни определени фенове, които са там винаги. Храчат с огромни храчки, плюят по всичко и всички. Едни недостойни псувняри, "улигофрени", лузъри с отрицателен коефицент на интелигентност. Просто осъзнаваш смисъла на това определение на домуза. Срам. Тъжно, срамно, гадно. Не са онези с бомбите, с качулките, проблема. :!: А онези мразещи целия свят, мразещи себе си, люпещи папагалска храна, плюещи постоянно и в буквален и преносен смисъл, подчовечета, които тъпкани цяла седмица и търпящи мижавото си съществуване хлебарки, отиват да излеят навън цялата си гняс, да сипят кофата с фекалии, с които са пълни отвътре, за да може да я напълнят отново през седмицата, а когато дойде matchday, да имат насъбрана помия. Те за това живеят ебаси! Срамно и тъжно. Футболна култура? Абе, вие се шегувате. На такива хора, такъв продукт. :!:

За Горанов. Баси хейта. Някой знае ли откога играе на инжекции? Видяхте ли колко пъти се преви? И въпреки това не поиска смяна. Защото знае. Нещо, което други просто не могат да вдянат.

За мача. Ники Митов е жив и е отново на Герена. Само това искам да кажа.

ХОУГ!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 дек 2019 08:45

terata написа:
wilge написа:Обръщам се към всички фенове на Левски чрез форума, защото няма друг начин. След като ръководството бездейства и не предприема никакви мерки срещу уронването на престижа на клуба и целенасочената антилевскарска пропаганда от коментаторите на Диема, да започнем наша офанзива в интернет пространството. Вижте какво каза коментатора при гола на Райнов: " И това е гол за Левски... УЖАС..." Брояча показва 00:45. Чуйте го! ПК, ИП и ПХ да не мълчат като... Трябва да реагират. Обидно е.
https://topsport.bg/cup/levski-pobedi-c ... ariya.html

Коментара е "ужасяваща, кошмарна грешка в сърцето на отбраната на Черно море", но отрязъка е на "ужас", след което е монтирана следващата сцена и т.н. Че са пристрастни и идиоти е факт, ама айде да не си съчиняваме глупости.
https://youtu.be/My9DlYUF-7E

Нищо не си съчинявам. Това съм чул и видял, това коментирам. За което съм приложил и линк. Същото си направил и ти, за което ти благодаря. Но не си прав да ме обвиняваш. Не аз съм монтирал онези кадри. Най- лесно е да се нахвърлиш на човек от форума. Държа на думите си относно липсата на реакция на ръководителите на Левски за начина по който се коментират мачовете ни.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 дек 2019 10:23

За конкретния случай коментатора каза, че засада няма и съдията правилно е зачел гола.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 06 дек 2019 16:11

wilge написа: да започнем наша офанзива в интернет пространствотоИ това е гол за Левски... УЖАС..." Брояча показва 00:45. Чуйте го!

Един за всички, всички за ''Левски''.... Internet Hooligans Army
Изображение

Че коментаторите са пристрастни е така, ама ти го изкара, че са казали: '' Гове**та поведоха, мамка му..... УЖАС.... Драги зрители нека поне за успокоение ви напомним, че това е същата врата в която Везалов си наби автогола''
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 дек 2019 10:25

Martinez1948 написа:
wilge написа: да започнем наша офанзива в интернет пространствотоИ това е гол за Левски... УЖАС..." Брояча показва 00:45. Чуйте го!

Един за всички, всички за ''Левски''.... Internet Hooligans Army
Изображение
Че коментаторите са пристрастни е така, ама ти го изкара, че са казали: '' Гове**та поведоха, мамка му..... УЖАС.... Драги зрители нека поне за успокоение ви напомним, че това е същата врата в която Везалов си наби автогола''

Да! Така е. Това е вратата в ляво на екрана. Но в мачовете си срещу Левски ЦСКА - София (София) доказа, че разположението на вратите няма значение. Автоголът на Черняускас беше в дясната врата на екрана, пък автоголът на Стивън Перейра беше в лявата.
Иначе с диемаджийските коментаторчета така се прави: "Свалиха популярен коментатор от ефир заради Лудогорец - Локомотив (Пловдив)", " ...от българския шампион не желаят повече Енев да коментира срещи на отбора." В случая коментатора е бил прав. Но го е направил заради клубното си пристрастие към трети отбор (чието верою е омраза към сини и зелени), а не поради обективност.
https://www.actualno.com/bgfootball/sva ... 12617.html
Ръководството на сините няма властта да освободи пристрастен коментатор, но може да обърне внимание на обществеността за наглото държание на диемаджийчетата. И ако отстраняването на Енев не им е отворило очите, че трябва да са обективни и да забравят за клубните си пристрастия докато си вършат работата, едно "издръпване на ушите" от втори клуб сигурно ще ги стресне.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 дек 2019 20:06

Мичмана Бог да го прости, всички го мислехме за цесекар заради коментарите му, а той бил върл Левскар. С такъв патос произнасяше - АРМЕЙЦИТЕ, особено когато вкараха гол. Първия път когато ме озадачи, понеже и аз бях убеден че е цесекар, беше на един мач Левски - ЦСКА през декември 75-а, бихме ги с 4:1. Та при втория гол за Левски на Великия Павел Панов, Мичмана направо изригна - И ДВА НА НУЛА ЗА ЛЕВСКИ-СПАРТАК!!!
А аз си казах - Я, на тоя кво му стана?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”