Ботев Пловдив - Левски София | 10.11 | 15:15ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
72
36%
Х
26
13%
2
100
51%

Общо гласове: 198

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София | 10.11 | 15:15ч.

Мнениеот metodito » 10 ное 2019 22:00

vvessel написа:https://youtu.be/5gSBUuC-B1o
Съгласен съм с мнението на Томислав на 99%. Тук има някои хора които го мразят, но е добре да чуят какво казва, че има доста истини.
Това със смените, обаче направо ме потресе. Хубчев направил 88-ма и 89-та някакви неадекватни смени, абсолютно в негов стил все едно, че бави резултата :shock:

Много добро обобщение и цялосте анализ. Само забрави да спомене, освен новопривлечените и освободените. Щото трансферния джам не включва само входящи трансфери, ми и изходящи. С отстраяваннето на тримата (и миналия), този сезон беше решен.
:!: :!: :!:

А за Давиде.. :oops:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 ное 2019 22:24

Съгласен съм с мнението на Томислав на 99%. Тук има някои хора които го мразят, но е добре да чуят какво казва, че има доста истини.
Това със смените, обаче направо ме потресе. Хубчев направил 88-ма и 89-та някакви неадекватни смени, абсолютно в негов стил все едно, че бави резултата :shock:

С повечето неща от това мнение не съм съгласен. Прави се някаква витиевата съпоставка между и аз не знам какво и на база на това някакви и аз не знам какви изводи.
Левски е това, което е. Не съм съгласен изобщо, че Локомотив Пд е по-качествен отбор и показва някакъв кой знае какъв футбол. В прекия мач се видя ясно, че сме по-добри от тях.
Днешният мач го загубихме, но със същия успех можехме и да го спечелим. Обаче от години се вижда, че когато три неща са налице срещу нас Левски винаги губи точки - нахъсан и мотивиран противник, поръчков съдия и доста контузени играчи. Не е прав Русев, че играчите се контузвали на тренировки. Контузиите са си от мачовете, защото повечето противници ни ритат за да късат и разбиват играта, а съдиите си траят. В тази връзка аз се чудя на ръководството ни - докога ще се допуска това недоразумение Станислав Тодоров и другото Кабаков да ни свирят важните мачове? И тук не става дума за ситуацията с претенции за дузпа, а за цялостното ръководство на срещите.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 10 ное 2019 22:43

alexdb написа:

С повечето неща от това мнение не съм съгласен. Прави се някаква витиевата съпоставка между и аз не знам какво и на база на това някакви и аз не знам какви изводи.
Левски е това, което е. Не съм съгласен изобщо, че Локомотив Пд е по-качествен отбор и показва някакъв кой знае какъв футбол. В прекия мач се видя ясно, че сме по-добри от тях.
Днешният мач го загубихме, но със същия успех можехме и да го спечелим. Обаче от години се вижда, че когато три неща са налице срещу нас Левски винаги губи точки - нахъсан и мотивиран противник, поръчков съдия и доста контузени играчи. Не е прав Русев, че играчите се контузвали на тренировки. Контузиите са си от мачовете, защото повечето противници ни ритат за да късат и разбиват играта, а съдиите си траят. В тази връзка аз се чудя на ръководството ни - докога ще се допуска това недоразумение Станислав Тодоров и другото Кабаков да ни свирят важните мачове? И тук не става дума за ситуацията с претенции за дузпа, а за цялостното ръководство на срещите.

Вие сте излизали 4 пъти извън София само и сте загубили два пъти, направили сте равен с Етър и сте били единствено колоса Дунав. Не знам как може да сравняваш двата отбора само от мача помежду им, който беше в София на всичкото отгоре и не е като да сте ни смачкали с резултат и с изцяло категорична игра, да, ние не играхме добре и заслужено бихте, но не е и толкова показателно. От следващите ви две гостувания ще се види къде ще се движите в първенството.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 ное 2019 22:44

Ноември дойде и осирането ни не закъсня. Всяка година по това време започва пропадането... Остава само за купата да се изложим и може да мислим за градене на нов отбор от лятото. И да се готвим за баража, разбира се! :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 10 ное 2019 22:46

Ако отпаднете в София за купата от тези, ще е епично насиране.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 ное 2019 22:57

Plovdiv_1926 написа:
alexdb написа:

Вие сте излизали 4 пъти извън София само и сте загубили два пъти, направили сте равен с Етър и сте били единствено колоса Дунав. Не знам как може да сравняваш двата отбора само от мача помежду им, който беше в София на всичкото отгоре и не е като да сте ни смачкали с резултат и с изцяло категорична игра, да, ние не играхме добре и заслужено бихте, но не е и толкова показателно. От следващите ви две гостувания ще се види къде ще се движите в първенството.

А вие с кой от по-качествените отбори в първенството се играли навън и сте били? С отборите от първата осмица единствено Арда. Просто програмата ви беше такава, че гостувахте на слабаците и успяхте да вържете някакъв по-сериозен точков актив. Не знам колко несериозно сме ви били и ненадиграли при положение, че вие за цял мач нямате точен удар в рамките на вратата, повече от половината ви отбор е с жълти картони и владението на топката е 66 на 34 в полза на Левски :lol: .
Както и да е - радвайте се на постигнатото до момента, защото е над очакванията ви, което не кореспондира обаче особено с играта ви.

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 10 ное 2019 23:11

alexdb написа:
Plovdiv_1926 написа:Вие сте излизали 4 пъти извън София само и сте загубили два пъти, направили сте равен с Етър и сте били единствено колоса Дунав. Не знам как може да сравняваш двата отбора само от мача помежду им, който беше в София на всичкото отгоре и не е като да сте ни смачкали с резултат и с изцяло категорична игра, да, ние не играхме добре и заслужено бихте, но не е и толкова показателно. От следващите ви две гостувания ще се види къде ще се движите в първенството.

А вие с кой от по-качествените отбори в първенството се играли навън и сте били? С отборите от първата осмица единствено Арда. Просто програмата ви беше такава, че гостувахте на слабаците и успяхте да вържете някакъв по-сериозен точков актив. Не знам колко несериозно сме ви били и ненадиграли при положение, че вие за цял мач нямате точен удар в рамките на вратата, повече от половината ви отбор е с жълти картони и владението на топката е 66 на 34 в полза на Левски :lol: .
Както и да е - радвайте се на постигнатото до момента, защото е над очакванията ви, което не кореспондира обаче особено с играта ви.

Локо Пд действително спечели категорично гостуването си на Арда. Гостуване, което се игра на Лаута в Пловдив.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 10 ное 2019 23:19

Нито от Бояна, нито от Банкя. Ня#Кой# чак от Дубай гледа. Ама с едното око, другото е посинено и леко затворено. И не му харесва това, което видя днес (особено пред Колежа). Сервитьора и сие се "ос..ха".
Прав си. Забравих че мамутът прекарва повечето си време в Дубай. :mrgreen: Само не разбрах защо му е насинено едното око ? Да не сте го били левскарите ? :mrgreen:

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 10 ное 2019 23:34

Perroquet написа:
Нито от Бояна, нито от Банкя. Ня#Кой# чак от Дубай гледа. Ама с едното око, другото е посинено и леко затворено. И не му харесва това, което видя днес (особено пред Колежа). Сервитьора и сие се "ос..ха".
Прав си. Забравих че мамутът прекарва повечето си време в Дубай. :mrgreen: Само не разбрах защо му е насинено едното око ? Да не сте го били левскарите ? :mrgreen:

Пак славяноезични. За едни пари става въпрос. Доста пари...С някои не можеш да се еба..ш. "Никто не забыт, ничто не забыто".
Р.С. Не съм левскар - пази Боже!!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 ное 2019 23:36

Тука някои левскари, пропускат един момент и победата е взеха заради .....
Локомотив Пловдив от 1 август до мача с Левски на 24 август изигра 6 мача, може да сметните колко мача прави това. От тези мачове, един с Лудогорец, един с Търнава и два със Страсбург.
След тежките мачове и през няколко дена, нормално футболистите да са уморени. Нашите нямаха сили в този мач, едва стигаха до центъра и гледаха да запазят двете нули, за това играха. И късмета ви покри в последните минути, можехме да изравним.
Като цяло измамна победа. Нека де радвайте се :)

А победата на Ботев се очакваше, след днешните събития и малко преди тях :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Левски”