efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя
Аз викам анкета: изритал ли я Мазурек топката към Роберта, или я е подал 

blue avalanche написа:Миланов сбърка всичко в офанзивен план.
А в дефанзивен - всяко отнемане на топката беше фал. Той е вреден за отбора.
Ст.Иванов може и да вкара гол, но провали останалите атаки. По простата причина, че нито може да си спира топката като хората, нито да я поведе.
Вярно е, няма техниката на Паулиньо, но се старае детето!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Казах ви, че бием с поне 2 гола разлика.
Честита победа! Доста приятен мач - първото полувреме си свършихме идеално работата и след това второто намалихме оборотите, но все пак продължихме да си играем добре. Доволен съм от всички като цяло, но за пореден път най-вече от Робърта. Страхотен футболист!

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
tiamat написа:Аз викам анкета: изритал ли я Мазурек топката към Роберта, или я е подал
Ми все тая бе. Цял мач това направи. Имаше къде по-стойностни и идейни отигравания на други играчи, като например извеждащото подаване на Паулиньо, което Стаси опропасти, но Мазурек, понеже едно нещо направи, него си запомнил. Ако пък трябва да го сравняваме с Мариани, Мариани си е Меси в сравнение с него.
vvessel написа:drvasko98 написа:Elliah написа:tiamat написа:vvessel написа:tiamat написа:
Сериозно? А асистенцията на Роберта?
Щом на това му викаш асистенция, ок, ритна топката някъде натам, но освен това нещо друго?
Според мен се бъзика
Въобще не се бъзика. Газ пикае, че Левски е бил и то с 3-0
![]()
![]()
Мноого си зле дрваско![]()
Погледнете ситуацията и вижте, как му взимат топката на Мазурек и после Ст. Иванов я отвоюва обратно, Мазурек я рита някъде на дясно където са единствените двама футболисти на Левски, Иванов я прескача и отива в Робърта, който си я повежда и вкарва от малък ъгъл. Ама щом на това му викате асистенция, нямам нищо против. Имам против разни фенове на Хубчев да ми се отварят с малоумни коментари.
Мазурек много добре прецени накъде и кого да търси. Нищо случайно няма в отиграването му. Относно представянето му в мача -
срещу него бяха извършени повече нарушения, отколкото срещу Паулиньо, което трябва да ти говори нещо. Със сигурност може и по-добре момчето, но все още са му малко мачовете с отбора. Един офанзивен плеймейкър ТРЯБВА да познава в детайли играта на съотборниците си в нападение. Това отнема време... винаги.
ПС: Доста е тъжно, когато позволиш омразата ти към нещо или някой да влияе на преценката ти за ситуацията. Още повече, когато плюеш без причина играч на собствения си отбор и не можеш да се зарадваш на победата.
ПС2: Най-малко съм фен на Хубчев, дори бях доста негативен в прогнозите си за неговото назначение. И все още не съм му фен, макар че съм леко изненадан от прогреса в отбора. Дано ме изненада още.
Elliah написа:ПС: Доста е тъжно, когато позволиш омразата ти към нещо или някой да влияе на преценката ти за ситуацията. Още повече, когато плюеш без причина играч на собствения си отбор и не можеш да се зарадваш на победата.
ПС2: Най-малко съм фен на Хубчев, дори бях доста негативен в прогнозите си за неговото назначение. И все още не съм му фен, макар че съм леко изненадан от прогреса в отбора. Дано ме изненада още.
Изобщо не визирам теб а един друг, който обясняваше, че съм пикаел газ, щото Левски биел

Явно не си ми чел предни постове, щом мислиш, че не мога да се зарадвам на победата, и не виждам плюене в мнението ми, че Мазурек просто не се забелязваше на терена. Много е далеч за момента от желания плеймейкър.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Мазурек абсолютно съзнателно си подаде на Робърта, страхотна асистенция.
Паулиньо също изигра добър мач.
Редно е да похвалим и Горанов, за мен беше сред най-добрите. В атака беше много продуктивен и навъртя солиден километраж.
Но най-хубавото за мен е, че по трибуните имаше много хора. Със сигурност повече от предното домакинство с Локо. За пореден път се видя кой е най-обичания и гледан отбор в България !!! Само Левски и честита победа
Паулиньо също изигра добър мач.
Редно е да похвалим и Горанов, за мен беше сред най-добрите. В атака беше много продуктивен и навъртя солиден километраж.
Но най-хубавото за мен е, че по трибуните имаше много хора. Със сигурност повече от предното домакинство с Локо. За пореден път се видя кой е най-обичания и гледан отбор в България !!! Само Левски и честита победа

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
vvessel написа:tiamat написа:Аз викам анкета: изритал ли я Мазурек топката към Роберта, или я е подал
Ми все тая бе. Цял мач това направи. Имаше къде по-стойностни и идейни отигравания на други играчи, като например извеждащото подаване на Паулиньо, което Стаси опропасти, но Мазурек, понеже едно нещо направи, него си запомнил. Ако пък трябва да го сравняваме с Мариани, Мариани си е Меси в сравнение с него.
Аз не казвам, че е направил кой знае колко много, просто не съм съгласен с това, че не му признаваш дори и асистенцията, която беше прекрасна.
vvessel написа:Elliah написа:ПС: Доста е тъжно, когато позволиш омразата ти към нещо или някой да влияе на преценката ти за ситуацията. Още повече, когато плюеш без причина играч на собствения си отбор и не можеш да се зарадваш на победата.
Изобщо не визирам теб а един друг, който обясняваше, че съм пикаел газ, щото Левски биел![]()
Явно не си ми чел предни постове, щом мислиш, че не мога да се зарадвам на победата, и не виждам плюене в мнението ми, че Мазурек просто не се забелязваше на терена. Много е далеч за момента от желания плеймейкър.
Абе близо, далече не знам. Видя се, че като излезе нещата съвсем ги нямаше. Може и да е някакво отпускане на отбора, което се забеляза второто полувреме. Добър-лош това е положението. Прави прилични мачове. Яд ме е, че се ската и не игра срещу Тирето, защото тогава щеше да си проличат някои неща. Но нищо, идва мач с Каузата. Да се надяваме за него да не се контузи.
За момента Хубчев се справя над моите очаквания като се има предвид, че качеството на футболистите в Левски спрямо миналата година е видимо назад. Но е много рано за оценки и преценки. Радващото е, че се вижда зачатък на колектив. Друг е въпросът как ще стоят нещата след някой и друг неудачен резултат. Защото е лесно да си колектив като нещата вървят, трудно е като се скапат и трябва да покажеш воля и характер да преодолееш кризата. А такава неизбежно ще има в даден момент от шампионата.
Мач за протоколът.Ако бяха влезли положенията поне 8-0.Имаха ден моряците - дано да хванали някоя рибка..Не сме много силни , ама и с 14 годишните резерви този мач го взимахме с 2:0..Нямам дори идея Черно Море какво прави в А група??Може би този отбор е в А група , за да трупаме статистика.