efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя

Мнениеот tiamat » 15 сеп 2019 23:53

Аз викам анкета: изритал ли я Мазурек топката към Роберта, или я е подал :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 сеп 2019 23:56

blue avalanche написа:Миланов сбърка всичко в офанзивен план.
А в дефанзивен - всяко отнемане на топката беше фал. Той е вреден за отбора.
Ст.Иванов може и да вкара гол, но провали останалите атаки. По простата причина, че нито може да си спира топката като хората, нито да я поведе.

Вярно е, няма техниката на Паулиньо, но се старае детето!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 сеп 2019 00:02

Казах ви, че бием с поне 2 гола разлика. 8-) Честита победа! Доста приятен мач - първото полувреме си свършихме идеално работата и след това второто намалихме оборотите, но все пак продължихме да си играем добре. Доволен съм от всички като цяло, но за пореден път най-вече от Робърта. Страхотен футболист!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 сеп 2019 00:04

tiamat написа:Аз викам анкета: изритал ли я Мазурек топката към Роберта, или я е подал :)

Ми все тая бе. Цял мач това направи. Имаше къде по-стойностни и идейни отигравания на други играчи, като например извеждащото подаване на Паулиньо, което Стаси опропасти, но Мазурек, понеже едно нещо направи, него си запомнил. Ако пък трябва да го сравняваме с Мариани, Мариани си е Меси в сравнение с него.

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 16 сеп 2019 00:08

vvessel написа:
drvasko98 написа:
Elliah написа:
tiamat написа:
vvessel написа:
tiamat написа:
Сериозно? А асистенцията на Роберта?

Щом на това му викаш асистенция, ок, ритна топката някъде натам, но освен това нещо друго?

:shock:

Според мен се бъзика :)

Въобще не се бъзика. Газ пикае, че Левски е бил и то с 3-0

:lol: :lol:
Мноого си зле дрваско :)
Погледнете ситуацията и вижте, как му взимат топката на Мазурек и после Ст. Иванов я отвоюва обратно, Мазурек я рита някъде на дясно където са единствените двама футболисти на Левски, Иванов я прескача и отива в Робърта, който си я повежда и вкарва от малък ъгъл. Ама щом на това му викате асистенция, нямам нищо против. Имам против разни фенове на Хубчев да ми се отварят с малоумни коментари.

Мазурек много добре прецени накъде и кого да търси. Нищо случайно няма в отиграването му. Относно представянето му в мача -
срещу него бяха извършени повече нарушения, отколкото срещу Паулиньо, което трябва да ти говори нещо. Със сигурност може и по-добре момчето, но все още са му малко мачовете с отбора. Един офанзивен плеймейкър ТРЯБВА да познава в детайли играта на съотборниците си в нападение. Това отнема време... винаги.

ПС: Доста е тъжно, когато позволиш омразата ти към нещо или някой да влияе на преценката ти за ситуацията. Още повече, когато плюеш без причина играч на собствения си отбор и не можеш да се зарадваш на победата.
ПС2: Най-малко съм фен на Хубчев, дори бях доста негативен в прогнозите си за неговото назначение. И все още не съм му фен, макар че съм леко изненадан от прогреса в отбора. Дано ме изненада още.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 сеп 2019 00:15

Elliah написа:ПС: Доста е тъжно, когато позволиш омразата ти към нещо или някой да влияе на преценката ти за ситуацията. Още повече, когато плюеш без причина играч на собствения си отбор и не можеш да се зарадваш на победата.
ПС2: Най-малко съм фен на Хубчев, дори бях доста негативен в прогнозите си за неговото назначение. И все още не съм му фен, макар че съм леко изненадан от прогреса в отбора. Дано ме изненада още.

Изобщо не визирам теб а един друг, който обясняваше, че съм пикаел газ, щото Левски биел :)
Явно не си ми чел предни постове, щом мислиш, че не мога да се зарадвам на победата, и не виждам плюене в мнението ми, че Мазурек просто не се забелязваше на терена. Много е далеч за момента от желания плеймейкър.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 16 сеп 2019 00:20

Мазурек абсолютно съзнателно си подаде на Робърта, страхотна асистенция.
Паулиньо също изигра добър мач.
Редно е да похвалим и Горанов, за мен беше сред най-добрите. В атака беше много продуктивен и навъртя солиден километраж.
Но най-хубавото за мен е, че по трибуните имаше много хора. Със сигурност повече от предното домакинство с Локо. За пореден път се видя кой е най-обичания и гледан отбор в България !!! Само Левски и честита победа 8-)
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 сеп 2019 00:29

vvessel написа:
tiamat написа:Аз викам анкета: изритал ли я Мазурек топката към Роберта, или я е подал :)

Ми все тая бе. Цял мач това направи. Имаше къде по-стойностни и идейни отигравания на други играчи, като например извеждащото подаване на Паулиньо, което Стаси опропасти, но Мазурек, понеже едно нещо направи, него си запомнил. Ако пък трябва да го сравняваме с Мариани, Мариани си е Меси в сравнение с него.

Аз не казвам, че е направил кой знае колко много, просто не съм съгласен с това, че не му признаваш дори и асистенцията, която беше прекрасна.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 сеп 2019 01:06

vvessel написа:
Elliah написа:ПС: Доста е тъжно, когато позволиш омразата ти към нещо или някой да влияе на преценката ти за ситуацията. Още повече, когато плюеш без причина играч на собствения си отбор и не можеш да се зарадваш на победата.

Изобщо не визирам теб а един друг, който обясняваше, че съм пикаел газ, щото Левски биел :)
Явно не си ми чел предни постове, щом мислиш, че не мога да се зарадвам на победата, и не виждам плюене в мнението ми, че Мазурек просто не се забелязваше на терена. Много е далеч за момента от желания плеймейкър.

Абе близо, далече не знам. Видя се, че като излезе нещата съвсем ги нямаше. Може и да е някакво отпускане на отбора, което се забеляза второто полувреме. Добър-лош това е положението. Прави прилични мачове. Яд ме е, че се ската и не игра срещу Тирето, защото тогава щеше да си проличат някои неща. Но нищо, идва мач с Каузата. Да се надяваме за него да не се контузи.
За момента Хубчев се справя над моите очаквания като се има предвид, че качеството на футболистите в Левски спрямо миналата година е видимо назад. Но е много рано за оценки и преценки. Радващото е, че се вижда зачатък на колектив. Друг е въпросът как ще стоят нещата след някой и друг неудачен резултат. Защото е лесно да си колектив като нещата вървят, трудно е като се скапат и трябва да покажеш воля и характер да преодолееш кризата. А такава неизбежно ще има в даден момент от шампионата.

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 16 сеп 2019 01:21

Мач за протоколът.Ако бяха влезли положенията поне 8-0.Имаха ден моряците - дано да хванали някоя рибка..Не сме много силни , ама и с 14 годишните резерви този мач го взимахме с 2:0..Нямам дори идея Черно Море какво прави в А група??Може би този отбор е в А група , за да трупаме статистика.

Върни се в “Левски”