Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Петър Хубчев

Мнениеот damyanov1963 » 16 май 2019 18:29

Гошо Тодоров успя да покаже, че в Левски и сега има качествени нападатели. Аз предпочитам той да остане, но щом не иска - насила хубост не става. Не съм фен на Хубчев като треньор, но смятам че трябва да се остави да работи на спокойствие.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 май 2019 19:06

alexdb написа:
Лимонадения Джо написа:Всички, които не харесват Петър Хубчев, искам да си спомнят какъв играч беше и колко много радост ни е носил с екипа на Левски и нац.отбор. Хора като Хубчев или Илиян Илиев са легенди на Левски и трябва да ги уважаваме, а не да ги освиркваме. Понякога се чудя, как е възможно да си левскар, да приемеш на драго сърце Стойчо Стоев или Георги Дерменджиев(напр.), а да не искаш в Левски Наско Сираков, Мъри Стоилов, Илиян Илиев, Хубчев или Гонзо(тези имена са изброени съвсем случайно).

Така е. Но някои фенове са късопаметни.
Хубчев има нужните предпоставки да направи нещо в Левски. Има натрупан опит, но е достатъчно млад. Все пак има стаж зад граница и то не къде да е, а в Германия. Свързан е с Левски и то с един от най-силните периоди на отбора. Какво повече да се иска? Ама това, ама онова, ама играел дефанзивно. Ами с това качество на футболистите и особено нападателите толкова. Като привлечем Меси, Роналдо, Гризман, Салах и Мане може пък да заиграем много нападателно и резултатно под негово ръководство. ;)

Абе от къде се навъдиха толкова "фенове" на Хубчев? Изведнъж стана левскар, легенда и с нужния стаж и опит. И футболистите били такива, значи ще се играе дефанзивно. А Роси и Дерменджиев които са много по-успели и с по-голям опит ги сравнихте със земята. Особено за Роси някои обясняваха как с тези футболисти трябвало да летим и да мачкаме наред. А и тогава не играехме с Роналдо, Гризман и прочие.
И защо трябва да си спомняме какъв играч е бил Хубчев? Не го взимаме за защитник, а за треньор. А аз си спомням какъв треньор е Хубчев. Купата която спечели беше с дузпи, като преди това водеше с 3:1 и човек повече. Направи смени да пази резултата и Левски изравниха и без малко да го обърнат. На един полуфинал с аматьорския ЦСКА падна два пъти с по 2:0. Като треньор на националния по всякакъв начин избягваше да взима наши футболисти, като се стигна до абсурдната ситуация да не извика голмайстора на първенството за сметка на смъртни резерви като Делев и Василев. А колко бивши и настоящи оранжеви извика, който иска да брои.
Ще се радвам, някой да ми каже поне едно нещо, което Хубчев е направил след като напусна Левски, което го свързва с отбора. Едно единствено нещо което го представя като левскар, защото аз не се сещам.
Такъв треньор и левскар е Хубчев.
Но аз все пак му давам някакъв кредит на доверие, защото така и така е треньор, да видим какво ще направи. Но кредита ще бъде мнооого малък в сравнение с останалите и няма да си спестя освиркванията при издънка, което не съм си позволявал с други треньори.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 май 2019 19:17

vvessel написа:
alexdb написа:
Лимонадения Джо написа:Всички, които не харесват Петър Хубчев, искам да си спомнят какъв играч беше и колко много радост ни е носил с екипа на Левски и нац.отбор. Хора като Хубчев или Илиян Илиев са легенди на Левски и трябва да ги уважаваме, а не да ги освиркваме. Понякога се чудя, как е възможно да си левскар, да приемеш на драго сърце Стойчо Стоев или Георги Дерменджиев(напр.), а да не искаш в Левски Наско Сираков, Мъри Стоилов, Илиян Илиев, Хубчев или Гонзо(тези имена са изброени съвсем случайно).

Така е. Но някои фенове са късопаметни.
Хубчев има нужните предпоставки да направи нещо в Левски. Има натрупан опит, но е достатъчно млад. Все пак има стаж зад граница и то не къде да е, а в Германия. Свързан е с Левски и то с един от най-силните периоди на отбора. Какво повече да се иска? Ама това, ама онова, ама играел дефанзивно. Ами с това качество на футболистите и особено нападателите толкова. Като привлечем Меси, Роналдо, Гризман, Салах и Мане може пък да заиграем много нападателно и резултатно под негово ръководство. ;)

Абе от къде се навъдиха толкова "фенове" на Хубчев? Изведнъж стана левскар, легенда и с нужния стаж и опит. И футболистите били такива, значи ще се играе дефанзивно. А Роси и Дерменджиев които са много по-успели и с по-голям опит ги сравнихте със земята. Особено за Роси някои обясняваха как с тези футболисти трябвало да летим и да мачкаме наред. А и тогава не играехме с Роналдо, Гризман и прочие.
И защо трябва да си спомняме какъв играч е бил Хубчев? Не го взимаме за защитник, а за треньор. А аз си спомням какъв треньор е Хубчев. Купата която спечели беше с дузпи, като преди това водеше с 3:1 и човек повече. Направи смени да пази резултата и Левски изравниха и без малко да го обърнат. На един полуфинал с аматьорския ЦСКА падна два пъти с по 2:0. Като треньор на националния по всякакъв начин избягваше да взима наши футболисти, като се стигна до абсурдната ситуация да не извика голмайстора на първенството за сметка на смъртни резерви като Делев и Василев. А колко бивши и настоящи оранжеви извика, който иска да брои.
Ще се радвам, някой да ми каже поне едно нещо, което Хубчев е направил след като напусна Левски, което го свързва с отбора. Едно единствено нещо което го представя като левскар, защото аз не се сещам.
Такъв треньор и левскар е Хубчев.
Но аз все пак му давам някакъв кредит на доверие, защото така и така е треньор, да видим какво ще направи. Но кредита ще бъде мнооого малък в сравнение с останалите и няма да си спестя освиркванията при издънка, което не съм си позволявал с други треньори.

Що не вземеш да се кандидатираш за треньор на Левски като ги чаткаш толкова много нещата? Сигурно си особено компетентен за да даваш и оценка на треньорите било в Бг, било в света най-вероятно защото си постигнал повече от тези за които обясняваш как нищо не разбират ;).
И моля ти се чети малко по-внимателно и се опитай и да мислиш. И само да питам ти откъде знаеш как ще играе Левски при Хубчев? Защото коментара относно материала е за отборите в които е бил треньор. Вероятно Чц Поморие и Берое е следвало да мачкат от първата до последната минута? Или може би националния, особено в мачовете с Франция, Швеция, Холандия????
И само да те питам Мъри като пое отбора какви успехи беше регистрирал до тогава?
Най-малко разликата между чичо Гошо, Роси, Стоев и т.н е, че Хубчев е бил част от Левски и то от успешния Левски и е достатъчно наясно за какво става дума за разлика от другите. Във всеки случай го предпочитам и пред чичо Гошо и пред Стоев, както и пред Роси, Стоянович и Петрович.

Ама не да си ревем ей тъй щото .... :lol: .

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 16 май 2019 19:26

metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:Едно е несъмнено. Успяха да внесат отново разкол сред феновете. :!:

Чак пък разкол :lol:
Просто някой фенове са се приели прекалено насериозно и като футболни познания и като собствена значимост за просперитета на Левски.

Еми. За себе си признавам, че песимизма ми относно Хубчев се гради на предчувствие и на лична/субективна преценка, не на факти. А и бъдещето няма как да предскажа. Както и оптимистите за назначаването му, между другото. Такова чувство имах при назначаването на Митов (последното му) и Кратко (беше сменил 6 отбора за пет години или нещо такова - какво предчувствие да имам?! :lol: ). Но пък имах добро предчувствие при назначаването на Роси, както и на Костов и на Стоев и на Топчо. Демек, може да се лъжа. Поначало, всеки нов треньор - без Кратко и Митов - в последните години, съм посрещал обнадежден и положително настроен. С Хубси не е така. Нека бъркам - супер ще е!

Предчувствие звучи особено сериозно и мотивирано :lol: . Ще поживеем ще видим. Отделно едва ли изобщо ще разберем условията и целите които са му поставени. В някаква степен това ще се види от трансферната политика. Но не забравяй, че един треньор постига възможните резултати и има голямо значение какви цели са му поставени - изграждане на шампионски отбор в рамките на година със съответния съпорт и бюджет или влизане в тройката и участие в ЕКТ. Купата сама по себе си не може да е цел защото там нещата са много субективни и ако щеш и късмета играе в голяма доза.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 16 май 2019 19:32

На мен ще ми е любопитна трансферната политика.Тои ли ще ги избира или оня мамалигар от северната ни граничеща държава.
За Павел Колев....постъпи много грозно със Дерменджиев.Дано постъпят и със него така.Всичко се връща.....
За Костов......силен сезон.Може би наистина е по добре да излезе навън отколкото да си загуби формата тук и да бъде или махнат или резерва дълбока.Със сигурност ще се вземе силен нападател много скоро.Божинов и Буш нямат бъдеще.Достатъчно време им бе дадено и просто не стават за Левски и Хубчев си го знае.
За Хубчев.....или добро или нищо.Засега по скоро нищо......

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 16 май 2019 19:46

Хубчев може и да е добър специалист, не знам. Дано ви помогне или по-скоро дано му дадат шанс да ви помогне. Но дори да е най-големият специалист, няма как да го харесвам като човек, след престоя му в националния отбор. И не заради играта ни, а заради измислените лаладжии, които викаше в националния и непукистично неприкритото му толериране на Ниския и измисленото му отборче!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 19:51

alexdb написа:Предчувствие звучи особено сериозно и мотивирано :lol: .

Можех вероятно да послъжа... А обратното на какво да се гради? Ситуацията ми напомня много преди назначаването на Петев. Силно компрометирана личност. Нима Петев нямаше успехи? Ситуацията е просто 1 към 1 или айде към 0.5. :lol: Заради магариите му или там, заради каквото и да беше го съблякоха.

За пореден път ще кажа, че съм втрещен от зле прикрития негативизъм към Костов - не само тук във форума. Па вървяло му, па че му секне. Па нищо особено не е. :lol: Такива неща се изписаха тука, че... :oops: Ако Костов на лято поеме нанякъде, Хубчев няма да се отърве със събличане. Нито го нападам, нито нищо. Павел Колев е за събличане. Или чиито проводник на действия е Колев, защото едва ли ги върши тези олигофрении на своя глава. Колко треньора смени този за един сезон? Бахти директора. И наистина, ако Хубс се провали, за мен няма да има никаква вина. Знаем стила му и възможностите му (лимитирано човече е, не знам как да ти го обясня). Той не се назначава сам.

Баси. Повярвах му на тоя умреляк. Оказа се такова лаjno недоклатено, че не знам. :evil:
Последна промяна от metodito на 16 май 2019 19:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2019 19:55

По-добре е за Костов е да бъде продаден лятото едва ли ще има втори сезон като тоя,а вече е и на 28г.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 20:01

mikata написа:По-добре за Костов е да бъде продаден лятото едва ли ще има втори сезон като тоя,а вече е и на 28г.

Четох тук, като вкара няколко гола подред как му "вървяло", как не знам какво. Късметлия бил. Към 20-ия гол, секнаха приказките. Сега: втори сезон нямало да има такъв. :lol: Той може и да няма, но самото твърдение, което е предположение, ме кара да се забавлявам много. Костов каза, че няма да отиде в какъв да е отбор. Не знам наистина защо е този негативизъм към Слави.

Без Костов, щяхме заслужено да подритваме във втората седмица.

Изключително зле ще е за "Левски" Костов да бъде продаден.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 16 май 2019 20:05

Вие един читав играч имате и го плюете! Не го разбирам това... :?: :? :!:
Изображение

Върни се в “Левски”