ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота) /1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Лудогорец - Левски (Събота)
Да пуска Меси и да ги правим.
Живкоооооо
Браво Живка
hydetoshi написа:Току -що на другия канал във финала за FA Cup ( Ман Сити- Уотфорд ) за удар в ръката на Компани -удар,който със сигурност отиваше в очертанията на вратата,ни дузпа,ни червен картон,само жълт картон за протести. За да се свири дузпа,много зависи шефа ти шейх ли е олигарх ли е и т.н.
Онова на Компани си е 100% дузпа! Скандално подпиране за Сити! Не можеш да сръвняваш двете ситуации.
ОПААААА ....
Голям отбор сме 

xtremeee написа:Doktorut написа:Червен картон би следвало да се даде, ако защитникът умишлено спира летежа на топката с ръка. В случаят Д.Иванов просто беше избамален отблизо и топката се удря някъде в него. Дори дузпата е пресилена, но червеният картон изглеждаше като церемониално обезкървяване на отбора за второто полувреме.
когато си седнал с вдигнати ръце викаш е неумишлено това да не ти е волейбол ,че да си държиш ръцете горе
Играчът се е хвърлил на шпагат, а не е седнал и ръцете му са горе за да балансира. Такива дузпи никога не съм уважавал независмо за кой отбор се дават. Щом теб те устройва ОК. Браво на Миланов!!!!!!
HardWork написа:Тамън си мислех, че мача е нареден за Х и Лдц поведе!Сега очаквам Левски геройчно да изравни, а ние послед да паднем от Берое! Тази година е годината на цирковете! Според мен ГГ, КД и Черепа играят в комбина срещу всички нас
!
Да не вземеш да познаеш.
Чист червен за румънския орнабез. Еб***ме ги до крак
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Сега ще ги обърнем