ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
104
35%
Х
57
19%
2
138
46%

Общо гласове: 299

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ППЛ: Левски - Лудогорец (14.04.2019 год.)

Мнениеот damyanov1963 » 10 апр 2019 13:44

Това сега за оправдание при евентуалната загуба ли ще се използУва?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 апр 2019 13:45

Има два плюса мача да се играе на националния. Има козирка :mrgreen: Ще дойдат повече хора.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 10 апр 2019 13:53

За мен "скритата", но реално доста прозираща е причина е нашите да са имали "гениално" прозрение и да са решили да ползваме мача със зелените като генерална репетиция за свикване с терена на националния преди мача с ЦСКА-София, което евентуално да ни даде някакво предимство.

Другото е наистина в следствие на дъжда, тревното покритие на Герена да се е скапало и да има нужда от ремонт. Но пък в такъв случай, евентуалния наводнен и разкалян терен би ни дало предимство в биткаджийски мач срещу по-техничните играчи на Лудогорец
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 10 апр 2019 13:55

groti написа:Освен онзи ден от дъжда дето се изля в София да се е сбъгясал теренът. Той отдавна си имаше проблеми с дренажа. На мен ми звучи далеч по-несериозно оправданието, че абдикираме по този начин. Че ние с тримата изгонени на Герена изглеждахме смешни срещу тях. Наистина ли някой очаква, че ни трябва оправдание за да паднем? Защото футболно ги доминираме или сме на поне тяхното ниво? Разиграят ли се както се разиграха второто срещу тирето ако ще и със състава от миналата година да бяхме падаме.

Никакъв проблем не е имал стадиона ни с терена, имало е доста по-обилни валежи от дъжда по-миналата нощ и вчера до обяд. Просто не е логично да пускаш билетите за Герена вчера следобед и на другия ден да местиш мача на националния.
А мач с мач не си приличат, та как е сигурно че пак ще паднем 0:2 като предишния месец. Каква е тази логика разиграят ли се като второто в мача с литекс падаме :roll: Ами ако не се разиграят, а ние се разиграем и направим мач като второто полувреме в разград есента, ама този път положенията ни влезнат..
Литекс ги биха и им направиха равен на разград, берое им направиха равен, жълтите им направиха равен в Разград.. това само последните 5-6 мача. Голяма класа са разград, да :lol:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 апр 2019 14:06

specter написа:
blue avalanche написа:
Kris_men2000 написа:
damyanov1963 написа:
Kris_men2000 написа:Сигурен съм , че Чичо Гошо ще изиграе мач близнак като предишният с Лудите и резултата ще е пак 0:2.

Ако наистина стане така, тогава чичо Гошо да си се качва в техния рейс след мача и да си заминава за Разград.

Тогава преди мача трябва да му съберем 20 лева,че ако го таксува за билетче и няма пари в него ще го свалят от рейса и трябва ние на го караме до Разград

Ти не беше ли този, дето разправяше, че ще отнесем 4-5 парцала във Варна? А зелените щели да ни разнасят по терена като "пръскачка из лозе"? Понеже нашите били "слаботелесни"?

Дам... :? :lol:

Kris_men2000 написа:Падаме си от Морето с 4:0 като пичове.Мача ще е стой та гледай.Много леш малко футбол и нещо подобно на играта с топка,

Да се надяваме значи на победа и в този мач, щом почна толкова песимистично пак. :lol:

Такава ми е тактиката защото съм МЕГА голям карък.Най накрая се намери човек който ме разкри а всеки си мислеше,че съм мрънкач и анти левскар.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2019 14:11

Klaus_GT написа:....За мен "скритата", но реално доста прозираща е причина е нашите да са имали "гениално" прозрение и да са решили да ползваме мача със зелените като генерална репетиция за свикване с терена на националния преди мача с ЦСКА-София, което евентуално да ни даде някакво предимство... .

Е, нали вече играхме дваж с крадците на идентичности тоя сезон, какво толкова имат да му свикват нашите на пустия терен?
Ся, ако мачът трябваше да се играе на стадиона в село Микре, примерно, то в такова действие има логика, ама все пак говорим за "Васил Левски". :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 10 апр 2019 14:22

Дерменджиев каза че на предишният мач пълният стадион е налял гипс в краката на момчетата та сега се надявят пред половин стадион да бием
:shock:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 апр 2019 14:33

Казахстанчето излекува ли се ? :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 апр 2019 14:35

gkostadinov написа:
groti написа:Освен онзи ден от дъжда дето се изля в София да се е сбъгясал теренът. Той отдавна си имаше проблеми с дренажа. На мен ми звучи далеч по-несериозно оправданието, че абдикираме по този начин. Че ние с тримата изгонени на Герена изглеждахме смешни срещу тях. Наистина ли някой очаква, че ни трябва оправдание за да паднем? Защото футболно ги доминираме или сме на поне тяхното ниво? Разиграят ли се както се разиграха второто срещу тирето ако ще и със състава от миналата година да бяхме падаме.

Никакъв проблем не е имал стадиона ни с терена, имало е доста по-обилни валежи от дъжда по-миналата нощ и вчера до обяд. Просто не е логично да пускаш билетите за Герена вчера следобед и на другия ден да местиш мача на националния.
А мач с мач не си приличат, та как е сигурно че пак ще паднем 0:2 като предишния месец. Каква е тази логика разиграят ли се като второто в мача с литекс падаме :roll: Ами ако не се разиграят, а ние се разиграем и направим мач като второто полувреме в разград есента, ама този път положенията ни влезнат..
Литекс ги биха и им направиха равен на разград, берое им направиха равен, жълтите им направиха равен в Разград.. това само последните 5-6 мача. Голяма класа са разград, да :lol:

Добре, де. Сериозно ли мислиш, че ако играем на Герена имаме шанс? По същата логика - нас Ботев Вр ни биха, жълтите ни направиха равен, Локо ПЛД ни направиха равен и всичко това на Герена. Те ни биха в ходещо темпо. И тези резултати са постигнати с уж титулярния ни състав. Ами сега с чисто нова защита? Тук не броя липсата на Яблонеца и Цветко, защото те си бяха щета. Опитай се ти да посочиш защитата ни в този мач.. Всичко друго освен загуба би било изключителна изненада.
110 години любов!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 апр 2019 14:51

modor написа:Досега май не сме играли с Лудогорец на националния :roll: Някой знае ли кога Лудогорец за последно са играли на този стадион?

Като гледам информация за мачовете им, за последно са гостували на Септември в края на октомври м. г. на Националния, ама все тая. Едва ли ще ги уплашим кой знае колко с промяната на стадиона... :mrgreen: Не е като да не са играли достатъчно пъти на него.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”