ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /3:4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа за Верея
33
18%
Равен
27
15%
Победа за Левски
122
67%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /16.03/ 13:00

Мнениеот specter » 16 мар 2019 16:48

sizif написа:Перфектен Павел Колев.Идеален директор.

Предполагам ще ни разясниш какво общо имат в случая Павел Колев, фактът, че е директор и слабата ни игра срещу Верея? :?
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 16 мар 2019 16:55

Браво, че беше Божинов, за да победим! :o
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 мар 2019 17:01

balef написа:Само да ви припомня мача Верея - Лудогорец как завърши ....... Затова по-полека с коментарите отидоха си момчетата на разходка до Стара Загора хубаво време за разходка взеха си три точки и т.н.

Нищо общо между тези мачове... Лудогорец, които по това време откровено бойкотират жалкия си треньор срещу Верея и още няколко срещи преди това. И Левски, който играе слабо, а последния в първенството без гол отначалото на втотия полусезон му нанизва три парчета... :oops: За справка може да видиш как играха Лудогорец срещу нас и как в момента водят с 6:0 на Септември... Това не се променя за една седмица, ако е било спад във формата! 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 мар 2019 17:04

Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират (видео)

Валери Божинов
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 мар 2019 17:09

На "Народна свиня" кенефи нямате, ама пък wifi гърми :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 мар 2019 17:09

Ozzimozzi написа:
Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират (видео)

Валери Божинов

Всички знаят, че шампион се става с победи срещу малките отбори. :lol: Дербитата са с неясен изход и моментната форма и класата невинаги играят роля. Та в думите му има много логика, естествено изключвайки въобще всякакви надежди и коментари за титла за Левски тази година.
Иначе немалко отбори са губили шампионати точно, защото се дънят срещу слабаците, а си вземат дербитата.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 мар 2019 17:13

Serafim написа:
Ozzimozzi написа:

Валери Божинов

Всички знаят, че шампион се става с победи срещу малките отбори. :lol: Дербитата са с неясен изход и моментната форма и класата невинаги играят роля. Та в думите му има много логика, естествено изключвайки въобще всякакви надежди и коментари за титла за Левски тази година.
Иначе немалко отбори са губили шампионати точно, защото се дънят срещу слабаците, а си вземат дербитата.

От няколко години шампионата се провежда на две фази, та с всичките ми уважения към Валерката, в случая съвсем не е прав.
В този мач може да са се удвоили нечии залози, но не и точките :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 16 мар 2019 17:32

Ozzimozzi написа:
Serafim написа:
Ozzimozzi написа:

Валери Божинов

От няколко години шампионата се провежда на две фази, та с всичките ми уважения към Валерката, в случая съвсем не е прав.

И какво от това, че мачовете са в две фази, сега ако не се бяхме издънали брутално срещу Ботев Враца и Септември.. щяхме да сме на 2 точки от Лудогорец.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 16 мар 2019 17:37

niki4Him написа:
Ozzimozzi написа:
Serafim написа:
Ozzimozzi написа:

Валери Божинов

И какво от това, че мачовете са в две фази, сега ако не се бяхме издънали брутално срещу Ботев Враца и Септември.. щяхме да сме на 2 точки от Лудогорец.

А ако бяхте били два пъти Лудогорец, щяхте да водите убедително и да стягате празнинствата.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 16 мар 2019 17:52

specter написа:За какъв стил на Божков, за какви точни резултати, за какви уредени мачове става въпрос тука... :lol: Ние сме такава пълна трагедия от началото на зимната подготовка, ако не сте забелязали. Оранжевите подхващат някаква теза и упорито я спамят в наша тема и част от сините фенове продължават същата песен. Просто сме слаби, това е единствената причина. За съжаление... :lol: Де да беше нещо уредено... Хахахах. Има мнооого работа да се свърши по тоя отбор, най-вече в защитата и полузащитата, а и цялостно треньорът да успее да си наложи идеите - аз и преди бях писал, че някакви резултати можем да очакваме чак след лятната подготовка реално. Не че това по някакъв начин трябва да оправдава такава игра срещу ВЕРЕЯ. Адски неефективни в атака, швейцарско сирене в защита.

Мача си беше напълно сериозно изигран и от двата отбора. Стилът на Божков се изразява в стабилното представяне на хората отговорни за успехите на Левски. Аз не отричам, че сте слаби, нито твърдя, че ще станете шампиони. Просто отбелязвам добрата работа на хората, които са поели отговорността да ви печелят точките.

Върни се в “Левски”