sizif написа:Перфектен Павел Колев.Идеален директор.
Предполагам ще ни разясниш какво общо имат в случая Павел Колев, фактът, че е директор и слабата ни игра срещу Верея?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sizif написа:Перфектен Павел Колев.Идеален директор.
balef написа:Само да ви припомня мача Верея - Лудогорец как завърши ....... Затова по-полека с коментарите отидоха си момчетата на разходка до Стара Загора хубаво време за разходка взеха си три точки и т.н.
Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират (видео)
Ozzimozzi написа:Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират (видео)
Валери Божинов
Serafim написа:Ozzimozzi написа:Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират (видео)
Валери Божинов
Всички знаят, че шампион се става с победи срещу малките отбори.Дербитата са с неясен изход и моментната форма и класата невинаги играят роля. Та в думите му има много логика, естествено изключвайки въобще всякакви надежди и коментари за титла за Левски тази година.
Иначе немалко отбори са губили шампионати точно, защото се дънят срещу слабаците, а си вземат дербитата.
Ozzimozzi написа:Serafim написа:Ozzimozzi написа:Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират (видео)
Валери Божинов
Всички знаят, че шампион се става с победи срещу малките отбори.Дербитата са с неясен изход и моментната форма и класата невинаги играят роля. Та в думите му има много логика, естествено изключвайки въобще всякакви надежди и коментари за титла за Левски тази година.
Иначе немалко отбори са губили шампионати точно, защото се дънят срещу слабаците, а си вземат дербитата.
От няколко години шампионата се провежда на две фази, та с всичките ми уважения към Валерката, в случая съвсем не е прав.
В този мач може да са се удвоили нечии залози, но не и точките
niki4Him написа:Ozzimozzi написа:Serafim написа:Ozzimozzi написа:Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират (видео)
Валери Божинов
От няколко години шампионата се провежда на две фази, та с всичките ми уважения към Валерката, в случая съвсем не е прав.
В този мач може да са се удвоили нечии залози, но не и точките
И какво от това, че мачовете са в две фази, сега ако не се бяхме издънали брутално срещу Ботев Враца и Септември.. щяхме да сме на 2 точки от Лудогорец.
specter написа:За какъв стил на Божков, за какви точни резултати, за какви уредени мачове става въпрос тука...Ние сме такава пълна трагедия от началото на зимната подготовка, ако не сте забелязали. Оранжевите подхващат някаква теза и упорито я спамят в наша тема и част от сините фенове продължават същата песен. Просто сме слаби, това е единствената причина. За съжаление...
Де да беше нещо уредено... Хахахах. Има мнооого работа да се свърши по тоя отбор, най-вече в защитата и полузащитата, а и цялостно треньорът да успее да си наложи идеите - аз и преди бях писал, че някакви резултати можем да очакваме чак след лятната подготовка реално. Не че това по някакъв начин трябва да оправдава такава игра срещу ВЕРЕЯ. Адски неефективни в атака, швейцарско сирене в защита.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта