TristaNNN написа:specter написа:Последни 4 билета свободни за сектор А. Да видим кой ще хване прИмоцията...А само като гледам Б колко е празен към момента и ми е някакво смешно-тъжно едновременно. Преди няколко години в тая ситуация, този сектор щеше да е първият разпродаден и то за отрицателно време. Все пак се надявам на изцяло пълен стадион и подобаваща атмосфера!
Централните блокове на "В" също.Ами, това е истинската магия, не разни (пре)боядисани такива. Всъщност, като се замисли човек, това е футболът, това е Левски, това е България! Па ония да продължават да гризат нокти, да завиждат и да ми говорят за дългове и директиви.
[offtopic]Директивата е много важна!!! - това че не могат да си запълният стадиона също е от директивата, вероятно и загуба от Етър е планувана в директивата, пък недай си боже на 3тия мач да водим на полувремето ще извадят отбора в знак на протест ще го обединят с Верея (примерно) и ще го кръстят ЦСКА тире София запетая 1948, цялото в кавички разбира се.
Сега сериозно тия розово-оранжевите нямат ли си техен форум под някакво име, че само ми стоят тук и ми обесняват за директиви.На 50% от техните т.нар."фенове" форума където най-много са коментирали е Левски. Така че ако искате да не четете тяхните смехосбирки може да се преместим на единственото място кадето те няма да ни намерят (техния форум).[/offtopic]
Иначе неделя отиваме пеем и както се казва кот доди.