ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) /4:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Витоша (Бистрица) , Петък от 20:00
В Спортал пишат , че Холмар е заменен, защото играл слабо срещу Локомотив. Аз честно казано гледах малко от мача, но не съм забелязал някакви фрапиращи грешки, освен ако грешката при гола да е негова. Иначе присъствието на Белмонт при наличие на няколко видимо по-добри опции е странно. Освен ако треньора вижда неща, които ние не виждаме на тренировките... 

Славиша ще излезе темерут като Делио, за кво купиха тия футболисти да стоят резерви. Ако не бият с 3-4 гола значи я има някаква
-
- Контакти:
Имам лошо предчувствие за този мач.Скандален титулярен състав!Има нещо много гнило тук.Просто е невъзможно да играеш с Белаид в защита,а в средата пък играчите съвсем не са адекватни.Наглед много офанзивен състав,а всъщност ще загубим за пореден път центъра.Витоша не са толкова зле като миналия сезон...
Стоянович за какво мрънка за нови, а сега не ги пуска ? Явно някой го облъчва с негативни вълни.
- blue avalanche
- Контакти:
vvessel написа:Освен ако треньора вижда неща, които ние не виждаме на тренировките...
Аман от "прозорливи" и "виждащи" треньори!!!
Не е ли РЕШАВАЩО, в крайна сметка, какво виждат треньорите на мача??? Може и да греша...
-
На линия
Като цяло... Ако се притесняваме от тези в защита, къде отиваме ?
Дефанса ни щеше да изглежда притеснително срещу сериозен опонент, но сега офанзивните играчи трябва да си свършат работата.
Дефанса ни щеше да изглежда притеснително срещу сериозен опонент, но сега офанзивните играчи трябва да си свършат работата.

Няма отърваване от Белаид.
- popokutepetel
- Контакти:
vvessel написа:В Спортал пишат , че Холмар е заменен, защото играл слабо срещу Локомотив. Аз честно казано гледах малко от мача, но не съм забелязал някакви фрапиращи грешки, освен ако грешката при гола да е негова. Иначе присъствието на Белмонт при наличие на няколко видимо по-добри опции е странно. Освен ако треньора вижда неща, които ние не виждаме на тренировките...
Ами Левски при ъглови пази зоново, а при гола на буферите трудно може да се каже точно в коя зона стана издънката. Ама то дори и да е на Холмар на нас проблема не ни беше толкова, че са ни вкарали гол, а че напред не се създаде почти нищо, а и малкото дет се създаде беше пропиляно най-вече от Буши.
Няма се плашите!
Ше вземете точица!

Ше вземете точица!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
THE G.A.M.E написа:Като цяло... Ако се притесняваме от тези в защита, къде отиваме ?
Притеснителното е, че треньорът за пореден път не може да си нареди състава.
И не, не се правя на специалист. И котките могат да го наредят.
Последна промяна от Eminem на 21 сеп 2018 19:57, променено общо 1 път.