Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот boabbb » 14 май 2018 21:50

Serafim написа:Забелязвам все по-нови регистрирани участници, чак ми е чудно от къде на къде, при условие, че форума общо-взето замира. От къде такъв интерес? "Златните" му години бяха до към 2013-14. :) Останахме тука едни муцуни, където поне се познаваме в определни раздели и се знаем кой за какво се "бори", дето се вика. А като се появят нови профили не знаеш тролове ли са, крият се зад друго име ли, наистина ли са нови лице, някак си попаднали във форума на Гонг... Аз имам един друг профил, на който забравих паролата, може би от 2010 или 11, не помня.

Форумът поне на мен ми е по-малко интересен заради премахването на началната страница с последните 20-тина теми. Сред тях винаги имаше по няколко тролски, където ставаше мазало :x Сега няма кой знае какво ... храниме се от време на време във всекидневните, но нищо особено :| Сега, за да намериме темата за мача утре и "престъпника Волен Чинков " трябва половин час ровене :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 май 2018 08:47

Serafim написа:Забелязвам все по-нови регистрирани участници, чак ми е чудно от къде на къде, при условие, че форума общо-взето замира. От къде такъв интерес? "Златните" му години бяха до към 2013-14. :) Останахме тука едни муцуни, където поне се познаваме в определни раздели и се знаем кой за какво се "бори", дето се вика. А като се появят нови профили не знаеш тролове ли са, крият се зад друго име ли, наистина ли са нови лице, някак си попаднали във форума на Гонг... Аз имам един друг профил, на който забравих паролата, може би от 2010 или 11, не помня.

[offtopic]В тази връзка - преди около година и половина имаше една тема във форума в която бе описана сегашната ситуация. Там колегата обясняваше как имал приятел от модовете и му бяха казали, че ще се налага яка цензура, ще се трият мнения, теми, ще се блокират профили с цел да се разгонят хората от форума и да останат само верни на новодомците и няколко провокатори...тогава му се смяхме ( вкл. и аз ) и не вярвахме, че това е възможно.
Темата му бе изтрита много бързо, но сега се вижда, че ситуацията е точно такава, каквато я описа той.
Ти сам си написал, че много от старите съфорумци не пишат вече, а аз бих добавил и някои имена от Спортни като Бамбо, Глупав Идиот, Дон Базило...Капитан Стотелмайер пише все по-рядко...Стрнджата, че и хора от другата страна с които ставаше раздумка ( често и спорове ) - Кирил А.Д. например...[/offtopic]
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2018 14:02

Айдееее, медиЙте почнаха със сезонните трансферни спекулациЙ, а прогнозата ми е, че много скоро темата ще бъде налазена от хора целящи да създадат провокациЙ. Днес вече пратиха Прохазков в Лех, а Панайотов някъде из Норвегия. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2018 14:49

TristaNNN написа:Айдееее, медиЙте почнаха със сезонните трансферни спекулациЙ, а прогнозата ми е, че много скоро темата ще бъде налазена от хора целящи да създадат провокациЙ. Днес вече пратиха Прохазков в Лех, а Панайотов някъде из Норвегия. :?

Аз лично ще се радвам, ако се окаже вярно това. И Васко и Роман не заслужават това отношение!!! Крайно време е нормалните футболисти да се изчистят и да сме изцяло с ментета. Дано тогава на някои им светне червената лампичка.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2018 15:15

metodito написа:
TristaNNN написа:Айдееее, медиЙте почнаха със сезонните трансферни спекулациЙ, а прогнозата ми е, че много скоро темата ще бъде налазена от хора целящи да създадат провокациЙ. Днес вече пратиха Прохазков в Лех, а Панайотов някъде из Норвегия. :?

Аз лично ще се радвам, ако се окаже вярно това. И Васко и Роман не заслужават това отношение!!! Крайно време е нормалните футболисти да се изчистят и да сме изцяло с ментета. Дано тогава на някои им светне червената лампичка.

Добре, щом казваш. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2018 16:30

Да. Нека се маха и Яблонеца и Холмар. Гомес се пенсионира. Ще си джитка с Белаид и Тиам, ще върнем Чмовш-шмовш, опоку-боку, тамън.

Сега сериозно. Нямаме никакво право да съсипваме две кариери - на Васил да търка пейката и на Роман - да бъде използван на бека или като крило.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 май 2018 17:30

Ей Богу Чмовш :lol: Само онзи Кървавия диамант беше по-голяма шматка от тия пич. Разбира се Данчо Тополата е сред най-големите дървари.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 16 май 2018 21:23

Да се връщат Гаджев и Божинов.Онзи тотаджия от Ботев също може да се върне...Дембеле ако се е запилял някъде без отбор също може да помогне...Да видим тогава наистина ли бяха те ментета или сегашните са по големи ...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 май 2018 23:35

Грешка, освен Гаджев ни трябват още Цоневи, Краев, Домо, Стивън Петков, Бандаловски, Мисяк, Ташен и тн.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 май 2018 00:14

Мисля си, че ако беше останал Аниенте, можеше да си паснат с Гомез. Хем на един език говорят, хем са и набори май. Аниенте беше позагубил форма, но при Роси щеше да си я върне и Буш нямаше да хване ръка от него. Но и двамата за съжаление са безперспективни, я изкарат още един сезон, я не. Трябва да се намери някой млад талант, лек нападател тип Гризман, който да е бръз и да пресира, да има голов нюх и да знае къде да застава при центриране. Като цяло това липсва на отбора. И вратар и десен бек разбира се, но това е ясно отдавна.

Върни се в “Левски”