ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски - Хайдук Сплит | 20.07 | 20:00

Мнениеот Eminem » 18 юли 2017 20:48

Стига глупости! Как може да кажеш, че простотиите по стадионите са заради регламент ?
Една част от обществото е социален аутсайдер. Неудачници. Сдъвкани и изплюти от живота, без успехи.
И, за да се почувстват важни и значими, се записват във фракции. Така се чувстват големи и забравят, че са провал. Простотиите по стадионите са избиване на комплекси и агресия(натрупана заради живота им) и, за да се почувстват значими.
Последна промяна от Eminem на 18 юли 2017 20:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2017 20:49

Затова УЕФА вдига още парите за ЛЕ, за да са доволни отбори като нас. За какво иде реч:
Дотук Левски получава около 1 млн лева, и то с пропуснати ползи от мача с Хайдук тук. Ако хипотетично отстраним Хайдук и Брьондби и отпаднем в плейоф( дано!), ще сме играли 8 мача в ЕКТ и печалбата ще възлиза на 3-4 млн лева( премии за 1, 2, 3 ПК и за плейоф, още два пълни стадиона, реклами и прочее). Сума, равна на една трета от бюджета ни. Естествено, че ще сме доволни. Челси за такива пари няма да се изпърдят даже, но такива са фактите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 18 юли 2017 20:55

Eminem написа:Стига глупости! Как може да кажеш, че простотиите по стадионите са заради регламент ?
Една част от обществото е социален аутсайдер. Неудачници. Сдъвкани и изплюти от живота, без успехи.
И, за да се почувстват важни и значими, се записват във фракции. Така се чувстват големи и забравят, че са провал. Простотиите по стадионите са избиване на комплекси и агресия(натрупана заради живота им) и, за да се почувстват значими.

Добре съгласен съм, да вземе по-новата история на отбора. Защо нямаше такива простотии, като отбора играеше за ШЛ или четвъртфинал за ЛЕ А ги има само в първите предварителни кръгове дето са пълните аутсайдери. Не е ли възможно при вариант да се паднат в първия кръг хипотетично Левски с Барса за ЛЕ всеки да иска да иде на тоя мач и никой да не му идва и на ум да прави зулуми?
И само Левски оле

Гонзо
Контакти:

Мнениеот Гонзо » 18 юли 2017 21:00

Кой ти е казал, че на мача с Барса нямаше крайнодесни малоумници. Имаше вдигната свастика на мача с Барселона за тия, които не помнят.

Преди нямаше такива изцепки, защото "големия брат" гледаше всичко. Айде, пробвай се да бъдеш крайнодесен в крайнолява държава, в която си обграден от хора, които са готови да те докладват. ;)

Преди години на запад също имаха проблеми с расисти и други ексцесии. Англичаните цяла хулиганска култура имаха, докато една известна женица не каза "край" с тия малоумници. А Байерн-Арсенал няма да писне, както не е писвало Левски-ЦСКА. Мачовете нямат срок на годност :) 2 големи отбора срещат, през кура ми е за кой път играят.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юли 2017 21:07

сини шампиони написа:
Eminem написа:Стига глупости! Как може да кажеш, че простотиите по стадионите са заради регламент ?

Добре съгласен съм, да вземе по-новата история на отбора. Защо нямаше такива простотии, като отбора играеше за ШЛ или четвъртфинал за ЛЕ А ги има само в първите предварителни кръгове дето са пълните аутсайдери. Не е ли възможно при вариант да се паднат в първия кръг хипотетично Левски с Барса за ЛЕ всеки да иска да иде на тоя мач и никой да не му идва и на ум да прави зулуми?

Значи да разбирам, че ти си хвърлял бомбите срещу Сиони, а срещу Барса си бил добра душичка и си седял кротко на седалката ?

Вече ти казаха за свастиката срещу Барса, но тогава бяха хвърлени и факли.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 юли 2017 22:17

Както спомена тук някъде Шивача, на тия в Сплит им се ева мамата от пожари...не съм олигофрен да се радвам на нещастието на някакви хора, вероятно нямащи нищо общо с мача. Но понякога неведоми са пътищата Божии. Паленето на колата беше олигофрения, не знам...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2017 22:23

sin4ec написа:Както спомена тук някъде Шивача, на тия в Сплит им се ева мамата от пожари...не съм олигофрен да се радвам на нещастието на някакви хора, вероятно нямащи нищо общо с мача. Но понякога неведоми са пътищата Божии. Паленето на колата беше олигофрения, не знам...

Господ гледа и вижда.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юли 2017 22:33

sin4ec написа:Както спомена тук някъде Шивача, на тия в Сплит им се ева мамата от пожари...не съм олигофрен да се радвам на нещастието на някакви хора, вероятно нямащи нищо общо с мача. Но понякога неведоми са пътищата Божии. Паленето на колата беше олигофрения, не знам...

Далеч съм бил от мисълта да злобея и да се радвам на тяхното нещастие, макар и в коментара ми да се е долавяла подобна нотка.
Но определено ми направи впечатление случилото се. :geek:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 юли 2017 00:23

Това са нелепости, и у нас редовно има природни бедствия - наводнения, пожари .... нищо общо няма с някакво Божие наказание заради колата на едни доста съмнителни лица.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 19 юли 2017 09:46

W84me написа:

Господ гледа и вижда.

И какво общо имат хората от Сплит със запалената кола в Задар разстоянието между двата града е над 100 км и едва ли са били фенове на Хайдук :roll:

Върни се в “Левски”