Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Да не вземем и собственика на Верея 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
realno написа:zlatan написа:wilge написа:Без треньор няма смисъл от трансфери.
много съм съгласен с теб.
Не съм съгласен. С такъв треньор трябва много пари за класни играчи, за да се компенсира разликата.
Грешно мислене. Напълно в стила на ръководството на Левски от последните години. Резултатът е на лице. Добрият треньор може да научи средна ръка футболисти да играят добър футбол. Пример: черният Александров и още по- черния Адениджи. Слабият треньор може да похаби таланта на доста прилични играчи. Примери колкото искаш: Прохазка бек, Краев крило и т. н. Продължавам да мисля, че играчите ни са на прилично ниво. Необходимо ни е качествен треньор и по- дълга скамейка. Задължително е новите да са едно ниво над сегашните. Така засилваме конкуренцията и пълноценно използваме ротацията. При контузии, преумора, наказания, треньорски контузии или за нахъсване.
ПП. Може ли някой разбиращ от футбол да ми обясни треньорския замисъл, тактика или както там се казва на Топчо в досегашните мачове. Например с Верея или Нефтохимик. Благодаря!
Ботев (Пловдив) иска от Левски 250 000 лева за звездата си Жоао Пауло. "Сините" държат да привлекат голмайстора, а "канарчетата" вече са им обявили цената, твърди "Спортал". Пловдивчани държат да получат и процент от бъдещ трансфер на Пауло.
За момента от "Герена" умуват какво да правят.
От Ботев няма да намалят цената на футболиста.
Жоао Пауло е искан и от турски клуб.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Ботев (Пловдив) иска от Левски 250 000 лева за звездата си Жоао Пауло. "Сините" държат да привлекат голмайстора, а "канарчетата" вече са им обявили цената, твърди "Спортал". Пловдивчани държат да получат и процент от бъдещ трансфер на Пауло.
За момента от "Герена" умуват какво да правят.
От Ботев няма да намалят цената на футболиста.
Жоао Пауло е искан и от турски клуб.
250К BGL са нищо за адаптирал се в първенството ни голаджия, а за финягата са пари за семки.....

Да ви е честит!

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
След като платихме 200К евро за Нар миналата година и преговаряха 8-9 часа, тоя си е без пари.
Ми да го взимаме .Ако требва Тити Папазов да направи организация да поплачем предколедно и да съберем некой лев ако не достигат .
- modor
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Ми да го взимаме .Ако требва Тити Папазов да направи организация да поплачем предколедно и да съберем некой лев ако не достигат .

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:ЕМИЛ написа:Ми да го взимаме .Ако требва Тити Папазов да направи организация да поплачем предколедно и да съберем некой лев ако не достигат .
Навит съм да откъсна от сърцето си сума - която ще помогне да вземем този футбалер. И ако успеем да си върнем Огнянов и да вземем вратарчето от Дунав ще съм много щастлив.
Левски е много близо до привличането на нов футболист. Той отново е от Верея.
От стадион "Георги Аспарухов" проявяват сериозен интерес към централния защитник на Верея Илиас Хасани, съобщи bTV.
Както е известно, "сините" вече си осигуриха подписа на нападателя Амаду Сукуна. Трансферът още не е официално обявен, въпреки че играчът вече позира с шал в офиса на клуба, а снимката бе публикувана във френските медии.
Иначе Хасани е с алжирски корени пристигна в Стара Загора през лятото с впечатляваща визитка. 21-годишният футболист е юноша на Тулуза, а за последно бе играл за дублиращия състав на Бордо. Хасани има и мачове за юношеските национални гарнитури на "петлите".
От началото на сезона бранителят има 16 мача и 1335 минути с екипа на Верея в елита. В последния кръг - 1:1 срещу Монтана, той бе изгонен за два жълти картона.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ilias_Hassani
Последна промяна от mikata на 16 дек 2016 17:34, променено общо 1 път.
Още снощи, когато излезе новината за втори футболист от Верея, помислих, че ще вземат Хасани за резерва и ще освободят Лукин и шведа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!