Speranza написа:Левски на първо време трябва да се освободи от уникалните футболни капацитети, които има в управата си като Станислав Ангелов - "Пелето" , тъй като дори Иво Тонев беше с повече багаж от тоя ..... Назначението на Чиликов ми е крайно странно ,но да приемем ,че трябва да му се даде време ... Конкретно име не мога да кажа, но Левски има нужда от свежа кръв и не му трябват "стари к*рви". Необходими са хора с желание за работа и хъс и не на последно място професионализъм. Мъри лично аз никога не съм го харесвал , дори когато паднах от последния ред на трибуните на мача с Удинезе, това беше емоция към отбора , не към Мъри. В Литекс и начело на националния аз не видях футбола , който искам да виждам в Левски .Астана не ги следя и не мога да кажа, освен за евро турнирите, с което не ме впечатляват. Трябват ни нови хора, със стари к*рви нов бардак не се прави !
"Левски" има нужда от промяна в идентичността. Ние в последните 40 години имаме един треньор с два сезона. Не, че има много бг отбори от "елита" с повече. Просто трябва да сменим чипа. Изгаврихме се с носител на КЕШ.
Вчера Томето и Вальо много отворени бяха с един възрастен майстор. Голем го извадихте, мишки, ама ви е в гъza, когато говорите с Домус Ага. С обърнати задници бяхте към Батков. Но виж с една истинска легенда, с футболната гордост на една страна, с треньор научил на футбол хора, които после играха в Реал Мадрид, Интер и Милан, бяхте много отворени. Дребни душици, нюню.