Кой да бъде новият треньор на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Кой да бъде новият треньор на Левски?

Мнениеот HekakaB » 25 окт 2016 07:10

metodito написа:
miro_rz написа:Колко треньори минаха през Лески след Мъри и пробива в ШЛ ?

Пффф, вече и ние не си спомняме...

2007/08 - Станимир Стоилов / Велислав Вуцов
2008/09 - Велислав Вуцов / Емил Велев
2009/10 - Емил Велев / Ратко Достанич / Антони Здравков
2010/11 - Ясен Петров
2011/12 - Георги Иванов / Николай Костов / Ясен Петров
2012/13 - Илиян Илиев / Николай Митов
2013/14 - Николай Митов / Славиша Йоканович / Антони Здравков / Елин Топузаков
2014/15 - Хосе Мурсия /Георги Иванов / Елин Топузаков / Стойчо Стоев
2015/16 - Стойчо Стоев / Елин Топузаков / Явор Вълчинов
2016/17 - Люпко Петрович/ ???

Найс а?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 окт 2016 07:27

24! треньора за няма 10 години. ЯкУ!

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 25 окт 2016 07:35

metodito написа:24! треньора за няма 10 години. ЯкУ!

15-тина, че има повтарачки.Ама пак е смешно де.
На Левски проблема според мене не е треньора.Проблемите въобще не са спортно-тхнически.Проблема в Левски е, че няма ръководство.Което идва от нямането на пари.С тоя назначен шофьор пътувате към дъното с 300.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 окт 2016 07:35

Speranza написа:Левски на първо време трябва да се освободи от уникалните футболни капацитети, които има в управата си като Станислав Ангелов - "Пелето" , тъй като дори Иво Тонев беше с повече багаж от тоя ..... Назначението на Чиликов ми е крайно странно ,но да приемем ,че трябва да му се даде време ... Конкретно име не мога да кажа, но Левски има нужда от свежа кръв и не му трябват "стари к*рви". Необходими са хора с желание за работа и хъс и не на последно място професионализъм. Мъри лично аз никога не съм го харесвал , дори когато паднах от последния ред на трибуните на мача с Удинезе, това беше емоция към отбора , не към Мъри. В Литекс и начело на националния аз не видях футбола , който искам да виждам в Левски .Астана не ги следя и не мога да кажа, освен за евро турнирите, с което не ме впечатляват. Трябват ни нови хора, със стари к*рви нов бардак не се прави !

"Левски" има нужда от промяна в идентичността. Ние в последните 40 години имаме един треньор с два сезона. Не, че има много бг отбори от "елита" с повече. Просто трябва да сменим чипа. Изгаврихме се с носител на КЕШ.

Вчера Томето и Вальо много отворени бяха с един възрастен майстор. Голем го извадихте, мишки, ама ви е в гъza, когато говорите с Домус Ага. С обърнати задници бяхте към Батков. Но виж с една истинска легенда, с футболната гордост на една страна, с треньор научил на футбол хора, които после играха в Реал Мадрид, Интер и Милан, бяхте много отворени. Дребни душици, нюню.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 окт 2016 07:39

HekakaB написа:
metodito написа:24! треньора за няма 10 години. ЯкУ!

15-тина, че има повтарачки.Ама пак е смешно де.
На Левски проблема според мене не е треньора.Проблемите въобще не са спортно-тхнически.Проблема в Левски е, че няма ръководство.Което идва от нямането на пари.С тоя назначен шофьор пътувате към дъното с 300.

Проблемът ни е общо взето като на всички българи (тъпи, глупави хора - масата)и когато българинът престане да хвърля салфетки и почне да чете и си наляга парцалите, тогава и "Левски" ще заеме мястото, което заслужава. Демек... никога.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 окт 2016 09:28

СС има леко предимство....... с Пелето могат да се хилят в дует на пресконференции.... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 25 окт 2016 09:42

Който и да дойде , колкото и да ги смените - пак батак ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 окт 2016 09:53

Red_Neck написа:СС има леко предимство....... с Пелето могат да се хилят в дует на пресконференции.... :)

Това беше добро попадение. Заслужихме си го. :| Пелето ВЕЧЕ е под Гонзо като ръководител и то за отрицателно време. А това е постижение от галактическо измерение. А вчера ми изглеждаше, че се е нашмъркал тоя със зачервените си очи. Бе де ги намират не мога да разбера... Гонзо, Вили, Костов, Абрамчик, Митов, Хаздай, Пелето, Сухия, Пепе, Петев...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 25 окт 2016 10:07

emanuilman написа:;) Станислав Тодоров е добър вариант.Но най-вероятно новите спонсори от Хуавей ще го изберат,логично все пак ще налеят 20мл.долара от Нова година

Че ако стане треньор Станислав Тодоров,за какво им е спонсор?Отборът ще мачка,безпроблемно и наред!!!Както смачка Нафтата в Бургас.....със спестена дузпа в едната посока и измислена такава в другата!!!Разбира се съгласен съм,че трябват и мощни спонсори....за да дават пари!!!Защото иначе далаверата умира!!!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 25 окт 2016 11:15

За съжаление вариантите не са много, а някои направо са трагични.
Ако се води кампания срещу нас и всичко е наред може да очакваме сериозен треньор в най-скоро време или поне зимъска (най-вероятно Мъри). До тогава ще се "радваме" на Топчо и Буки и дано не о..рат много мачове. Последният за малко да отиде в рЯката ако не беше Аньете (отборът беше малко обезверен).

Реални варианти са Ясен, при него играехме не лош футбол, но имаше и други играчи. Аз съм по-скоро за дядя Слава или чешки, холандски или френски треньор млад и нахъсан.

Другият вариант не искам да го мисля. Чичо Спас не му се дават кинти, пари нема и ни мажат ските и тръгваме по пътя на покойника. Там треньори си остават Топчо и Буки.

Стоев не е вариант за мен, като и читави пенсии като бай Гроздан, Гочето и т.н. Херо не го виждам също при нас , с целия този хаос в управлението. За съжаление сме малък, но за сметка на това много прост и завистлив народ, като допълнение на Методи от горе. Завистта и простотията лично съм ги изпитал на гърба си и затова от години съм по чужбинско.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”