ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pepe23
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 19:00 / Неделя

Мнениеот pepe23 » 31 юли 2016 22:30

Освирканията много ми харесаха последните 15 мин. Продължавайте в същия дух - помагате страшно на отбора си.
Нека видим БФСто дали ще се сезира за маймунските освирвания

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 юли 2016 22:30

Момчета, спокойно, въпреки слабата игра, има още 30 мача. Миналата година също почнахме слабо, но след това се наложи Джуджето да прави еквилибристики, за да не спечелим титлата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2016 22:31

Der Schmarotzer написа:А защо извади Аниете, най-креативният и добър в момента играч на Левски? Да не би Левски да вземе да бие и така да застраши похода към незнамсикоя на аверчето си? Петрович и Пелето трябва да бъдат махнати моментално, ако не искаме да станем наложница и на оранжевите, а не само на резаците, каквито сме от няколко години.

Без да имам претенции за достоверност, на стадиона видях,че Аниете се присви в края на първото и според мен получи някаква контузия.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 31 юли 2016 22:31

Синьо сърце написа:Е, кво да ми хареса? На ходом и с ръце на кръста-толкоз. Прост треньор, крепящ се на стара слава и 4X100 до обед, а пускането на Венци и Тунде заедно беше върхът! Посещаемостта е логична, селски мач няма кой да иде да гледа.
Единствено ме е яд, че Станислав не я вкара тая накрая-тва лапе заедно с Кабов са ми любимци, те са първата генерация от новата работа на школата. Трябваше да я дръпне и да пердаши с десния крак, но нейсе...опит си трябва за таз работа!
Между впрочем всички мачове от кръга бяха много селски и под всякаква критика като качество. Щом аз, дето гледам и толерирам БГ футбол се отчаях, а малкия, дето седи и гледа всеки мач, който се излъчва, заяви: ебаси тъпотията!, заеби...
Рестарт, как ли пък не...

Тук си много прав. От година не бях гледал "елита" по разбираеми причини, но нивото е същото кажи-речи като на "В" група. Не се бъзикам! Все пак ЦСКА - Славия си беше най-футболният, не можеш да го отречеш.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 юли 2016 22:33

Der Schmarotzer написа:
Tommi написа:Днешната игра беше напълно достатъчна за спечелването на мача, но нямаше кой да вкара топката във вратата, а възможности не липсваха. Така че Петрович няма кой знае каква вина, особено с този осъкатен състав. Разполагаше с един футболист на пейката, който можеше да промени нещо, и той го пусна още на почивката. Да, може би не беше много правилно да се извади точно Аниете, но не това попречи, нито пък някакви тактически грешки.

А защо извади Аниете, най-креативният и добър в момента играч на Левски? Да не би Левски да вземе да бие и така да застраши похода към незнамсикоя на аверчето си? Класически треньорски тактически грешки+класически неадекватни смени. Петрович и Пелето трябва да бъдат махнати моментално, ако не искаме да станем наложница и на оранжевите, а не само на резаците, каквито сме от няколко години.

И след смяната му имахме достатъчно отлични възможности за гол. Но Петрович нямаше картотека и не можеше да влезе, за да ги вкара. :)
Едно е да играеш без никаква идея и да не направиш нищо цял мач (както се е случвало доста пъти, особено срещу по-слаби отбори), друго е да създадеш 4-5 голови положения и да не може да вкараш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 юли 2016 22:33

Брао е, много порим :lol: :mrgreen: Пак ще си чакам Европата, ако има такава, + някой, друг посетен мач и толкоЗ :roll: Търпението ми свърши, т.е. - спря да ми пука.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2016 22:35

Red Warrior написа:Тук си много прав. От година не бях гледал "елита" по разбираеми причини, но нивото е същото кажи-речи като на "В" група. Не се бъзикам! Все пак ЦСКА - Славия си беше най-футболният, не можеш да го отречеш.

Ако визираш Литекс-Славия, единственото футболно беше двата пробива на португалеца, дето направи смешен централния на Славия, и един страхотен финт на Десподов, останалото беше брутална мъка. Второто на пловдивското дерби беше най-доброто дотук, с някои условности.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 юли 2016 22:35

W84me написа:Момчета, спокойно, въпреки слабата игра, има още 30 мача. Миналата година също почнахме слабо, но след това се наложи Джуджето да прави еквилибристики, за да не спечелим титлата.

Съгласен съм ..... Имате силен отбор, цъкате я в средата и ако се сработят отпред ... нема кой да ви спре. ;)

Дет се вика ...... нивата е дълга .... Първата бразда малко крива, .... ама има мегдан за иНпрувмънт ... ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Трагедийка .......
след 10-ти кръг, 7+ точки разлика, .... че ви къртим ;)[/offtopic]
Последна промяна от Red_Neck на 31 юли 2016 22:49, променено общо 3 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 юли 2016 22:36

pepe23 написа:Освирканията много ми харесаха последните 15 мин. Продължавайте в същия дух - помагате страшно на отбора си.
Нека видим БФСто дали ще се сезира за маймунските освирвания

Е преди време като им ръкопляскаха и викаха " Левски обичаме те " да не бе да прогресираха.Всичко си е едно и също от 2009 година .Само публиката се стопи .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 юли 2016 22:38

ralka_levskarka написа:Брао е, много порим :lol: :mrgreen: Пак ще си чакам Европата, ако има такава, + някой, друг посетен мач и толкоЗ :roll: Търпението ми свърши, т.е. - спря да ми пука.

Стена на срама, кога? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”