Ако журналистите са успели да доловят нишката и наистина от ръководството гласят смяна на Стоев, то утре Левски мача няма да го спечели и причината ще е умишлена слаба игра на някой от тях.
Пък ако това, което лично аз не вярвам, че дори са си го помисляли в ръководството на сините се случи да назначат Вуцов-младши, то ще бъде върха на простотията.
Черно Море (Варна) - Левски (София)| 0-2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море (Варна) - Левски (София)|27.02.2016г. 13:00ч.
Разликата вече е само 11 точки

sandi74 написа:Разликата вече е само 11 точки![]()
Тези калитковци с два рикошета взеха 4 точки. Какво няма да е 11 точки сега. Егати му късметлиите са. Срещу нов Левски който още не е сработен нищо и днес срещу последния пак нищо. Само рикошети. Сигурен съм че ще губят много точки и нищо още не е ясно, а тези 11 още утре могат да станат 8.
PFC Litex написа:Ако журналистите са успели да доловят нишката и наистина от ръководството гласят смяна на Стоев, то утре Левски мача няма да го спечели и причината ще е умишлена слаба игра на някой от тях.
Пък ако това, което лично аз не вярвам, че дори са си го помисляли в ръководството на сините се случи да назначат Вуцов-младши, то ще бъде върха на простотията.
С Гонзо е много трудно да се разбираш, така че нищо чудно да му е вдигнал мерника. Не знам дали заради "великия" тръст(нкп) или заради нещо друго, но засега Тонев е зад Гонзо.
Стоев трябва да получи шанс да тренира дълго време един и същ отбор. Тогава ще може най-добре да се видят качествата му на треньор. Не може да му правиш изцяло нов отбор и да го махаш след 1-2-3-10 мача. Не и в нормален клуб.
Времето във Варна е отвратително http://kamerite.novatv.bg/camera/view/1 ... %BD%D0%B0/

- openminded
- Контакти:
Има време до Петровден да се сработите, пък ако не лятото 7-8 нови Гонзича си знае работата
-
Мляко с ориз
- Контакти:
Дай боже повече да последват твоя пример- казах го вече от българскуя турист и в частност софийския такъв по- неприятен и некачествен нямаwilge написа:Хей, момци- ти с името на отхвърлен като проект съветски разузанавателен самолет чиято разработката никога не преминава фазата на прототип и ти сутляш или акашъ, както му казвате там- запомнете едно: в България всичко извън София е провинция.![]()
Болни софийски мозъци, България не е отделна галактика, че морски град или градове с над 300 000 население да са провинции.
![]()
Болни софийски мозъци, България не е отделна галактика, че морски град или градове с над 300 000 население да са провинции
Сигурен съм, че преди да дойдете в София си обличате новите дрехи, като преминете околовръстното пулса ви се учестява, в града прескачате трамвайните линии за да не ви удари ток и се чудите как сте попаднали точно в деня на панаир.Направо уцели десятката- да не описваш себе си или разказите на дЕдо ти и първите му стъпки като е свалил налъмите и е сложил обувкиТо аз не съм сигурен - убеден съм понеже всяко лято го виждам, как разплути тумбаци със софийски диалект и таралясници с регистрация СА или С псуват, държат се като каруцари, хвалят се как пикаят в моеето, в което после се къпят с грозната си жена, мляскат като говеда на плажа, докато ядат завитото от шведската маса яйце с маруля и лук и мислят шамандурата за футболна топка
Колегата има предвид манталитета, не това кой от къде е. Точно пък манталитета на българина е еднакъв, ако ще да е роден на паветата морето или Горно камарци. Защото българите са избивани години наред и аристокрация тук няма от повече от 600 г. Всички идват от села и паланки слеф 1878 г.
ПП. Да, мислим вече за мечтаната почивка на морето, но не далече на изток. Писна ни от изтъркани ориенталски номера, завишени цени, презастроени курорти, мръсни плажове, некултурно обслужване. Сами гоните клиентите си. За това масово ние, софиянци и столичани, отиваме на юг. Ей го къде е. Има- няма 300 км. По- близо, по- чисто, по- евтино...Да не правя реклама на гръцките курорти. Вие се замислете сериозно за спада на туристите при вас. Още не е късно. А колкото до българския футбол? Горещо препоръчвам да гледате европейски.
Мляко с ориз написа:mikichan написа:Мляко с ориз написа:TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело.
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.
Тристан и Изолда - Черно море няма как да е провинциален отбор колкото и да ти ср иска. Варна, Бургас и Пловив не са провинции шопска главо - провери в чичко ти гугул що е то провинция. Отделно, че Варна е морска столица, а ЧМ в момента единствен отбор от града в А група, селски комплексарски софийски мнения, мислещи вече за почивката мечтана на моретоМача е измъчено 0:0 или 1:1
Точно така мислещ за почивка, та като дойда лятото да ми слугувате и да ме гледате като Бог, та да изкарате нещо да има с какво да живеете през останалата част от годината
Селяндур сифийски некъпан, точно вашите жълти стотинки можете да си ги заврете нейде. Няма по- прости и бедни туристи от вас, смешник. Вероятно имам 100 пъти повече пари от теб, живеещи в панелка в Дружба селяндурино
Селски, добре че не мога да чуя как ми го "измиекваш" това.
Не ми говори какво имаш повече от мен, келеш. Предполагам си максимално 18-22 годишен варненски псевдо тарикат и те съветвам като не знаеш какво да кажеш, да си замълчиш. На твоята възраст, бях обиколил вече половин Европа и изкарах 10 годишна виза за САЩ, ей така да си ходя по работа и туризъм, а ти дори и студентска няма да можеш да извадиш, смешко. Впрочем, сигурно от Варна носът ти не е излизал. Така, че преглъщай и лятото се надявай за много бакшиш и работа
А за пичовете, където цитират Хемингуей, мога да им кажа да спрат да живеят в миналото, времената са коренно различни
Аман от провинциалистка злоба... Няма значение кой от къде е, но с тая злоба драги мой сте си пълни селяндури
Излизаме и бием! Трудно,но затова пък сладко! Прогноза 2:1 ! А тези на стадиона ще ги поздравя с една хубава песен "Бургаски вечери,синя мъгла...",има я в YouTube. АЙ', МОРЯЦИИИ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Мача е троен. Мисля, че геренци ще ги излъжат и ако треньорчето им сложи на правилното място най-стабилния им играч Прохазка, нещата може да се получат. Морето ги гледах със Славия и с малко повече концентрация можеха да бият, инъче играта им е посредствена и не виждам с какво могат да изненадат "сините" на този етап, освен ако Спасов не реши да използва по-офанзивна тактика и дълбока преса, което ме съмнява. Някое статично положение може да реши мача в полза на единия отбор. Прогноза 1:2.