А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) / 21.02.20

Мнениеот W84me » 18 фев 2016 22:29

1:3 точен резултат! Не ме питайте защо и как!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 фев 2016 22:32

W84me написа:1:3 точен резултат! Не ме питайте защо и как!

Абе уговорили сме работата. :lol:
То е ясно, че по-честен начин "нема как да бием", явно ще помагат от ЦРУ и КГБ. :mrgreen:

И все пак, ако паднем, то се знае - "Толкова сме слаби, че не можем да вземем и уреден мач". :| :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2016 22:51

THE G.A.M.E написа:
W84me написа:1:3 точен резултат! Не ме питайте защо и как!

Абе уговорили сме работата. :lol:
То е ясно, че по-честен начин "нема как да бием", явно ще помагат от ЦРУ и КГБ. :mrgreen:

И все пак, ако паднем, то се знае - "Толкова сме слаби, че не можем да вземем и уреден мач". :| :twisted:

Казвам ти, това е резултата от мача.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Lud_ins
Контакти:

Мнениеот Lud_ins » 19 фев 2016 09:51

Red_Neck написа:Гледам кварталното буки при 0:2 хендикап дава коефицент 12,5 за "двойка". Викам му - не е ли висок коефицента, а той отговаря - нисък е даже! :)

Хахахахахахахах това ми хареса, но май Сините още не могат да го осъзнаят :lol:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 19 фев 2016 09:59

Lud_ins написа:
Red_Neck написа:Гледам кварталното буки при 0:2 хендикап дава коефицент 12,5 за "двойка". Викам му - не е ли висок коефицента, а той отговаря - нисък е даже! :)

Айде, последно да се разберете мачът уреден за "Левски" ли е, че да стават първенството по-интересно и правата за него по-скъпи, или "Левски" са ужасно слаби и ще последва разгром. И ако може, но ама само ако ви е удобно, този път, за разнообразие, уточнете становището си преди мача :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 фев 2016 10:54

gzagorov написа:
Lud_ins написа:

Айде, последно да се разберете мачът уреден за "Левски" ли е, че да стават първенството по-интересно и правата за него по-скъпи, или "Левски" са ужасно слаби и ще последва разгром. И ако може, но ама само ако ви е удобно, този път, за разнообразие, уточнете становището си преди мача :lol:

Аз уточнявам моето становище,което е второто предложено от теб!Слаби сте и ще ви бият с много!Ако биете вие,ще е честно и ще ви поздравя!
п.п.Ако биете ви поздравявам от сега,защото навярно от неделя няма да влизам във форума защото отивам да карам ски :)

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 фев 2016 10:58

Преди всичко трябва да е ясно, дали съдията ще има право да показва червени картони на играчи в зелено или не. За двама от тях е почти сигурно, че ще си ги заслужат, ама на човека едва ли му се иска да му прекратят кариерата, ако отсъжда по правилата.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 фев 2016 11:28

Player написа:Преди всичко трябва да е ясно, дали съдията ще има право да показва червени картони на играчи в зелено или не. За двама от тях е почти сигурно, че ще си ги заслужат, ама на човека едва ли му се иска да му прекратят кариерата, ако отсъжда по правилата.

Moци и Дяков са с тотем за неприкосновеност, Амин :idea: :idea: :idea: За тях плюенето, ритането и всякакви други селски изпълнения са напълно разрешени!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 фев 2016 11:31

PFC Litex написа:Явно изобщо не следиш случващото се из футбола у нас.
Въпросния съдия беше най-лошия избор, който можеше да направят от съдийската комисия и се знаеше още оня ден, че точно той ще ръководи мача.
Един Кабаков, който ще ръководи пловдивското дерби щеше да бъде идеален избор за рефер.

Аз по-големи некадърници от Сватбата, Таско, Ники Йорданов и Станислав Тодоров не познавам. Всички от тях, особено първите, с огромно самочувствие без покритие...още помня Тодоров как скандално изгони Тасевски, затова, че изяде 3-4 шамара в Ловеч :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”