PFC Litex написа:Тое, че включването ти беше определена доза заяждане, кажи, какво значи класен отбор и дай пример.
Имам предвид някой отбор с име.... Тимишоара, извинявай, ама ги чувам за първи път

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:Тое, че включването ти беше определена доза заяждане, кажи, какво значи класен отбор и дай пример.
Teo написа:PFC Litex написа:Тое, че включването ти беше определена доза заяждане, кажи, какво значи класен отбор и дай пример.
Имам предвид някой отбор с име.... Тимишоара, извинявай, ама ги чувам за първи път
Teo написа:PFC Litex написа:Тое, че включването ти беше определена доза заяждане, кажи, какво значи класен отбор и дай пример.
Teo написа:Момчета и момичета, обадете се на Ицо Янев и поискайте контрола с хегемона на футбола в България... нз, но това е единственото мерило в което ще си проличи дали сте отбор или не сте. Ние сме готови 24/7 винаги да излезем срещу вас да ви покажем какво значи класен съперник. Имате що годе прилична селекция... излезте срещу нас и докажете, че сте отбора за които претендирате, че сте. С такива отбори като тия Тимишоара ли кви са... са някакви безсмислени спаринги
PFC Litex написа:Teo написа:PFC Litex написа:Тое, че включването ти беше определена доза заяждане, кажи, какво значи класен отбор и дай пример.
Още по зле за теб щом ги чуваш за първи път
Cooler написа:Какво мерило или пък класен съперник е с третодивизионния ЦСКА? Дори от Пирин се уплашихте
BRF написа:Очаквам да вкарате един гол и да загубите с почетно 1:3!
PFC Litex написа:THE G.A.M.E написа:LSFC 1914 написа:19 500 гледат мача , ако имаше и по толкова публика на мачовете...
Ето защо Левски трябва да притежава ТВ правата за мачовете си.
Аз имам възможност да наблюдавам макс 2-3 домакинства на сезон.
Плюс още толкова гостувания, но те не носят приходи от билети.
При самостоятелно пазарене на ТВ правата, мисля че можем да прибираме към 1 млн. на сезон.
Сега вероятно е два пъти по-малко.
Това са общ брой посетители, а не колко са On Line, On Line по време на мача бяха около 1300 човека.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, miro_rz и 20 госта