Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Вълчан

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 1:0 FT

Мнениеот Вълчан » 08 ное 2015 19:07

Абе няма само един нападател да ви оправи играта.Личи си че няма и кои да даде нестандартен пас или отправи хубав удар отдалеч.До голяма степен халфовете се мотаят и въртят около себе си и пускат пасове назад.Вижда ги Стоев работите но си мълчи тактично къде ще търси попълнения.Отзад също не е кои знае колко добре....ритат...чистят топката....борят се но не мислят.Според мен не бе това наи силният мач.Наи тегавия може би.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 ное 2015 19:07

Наставникът на Левски Стойчо Стоев беше запитан на пресконференцията след мача каква е причината Наско Курдов да отпадне от групата. Стоев беше лаконичен и отговори кратко.

"Курдов не е в групата, защото заяви, че не иска да е резерва, а аз се съобразих с желанието му", коментира Стоев.

Toва момче наистина не е добре с главата, сам си бие шута през зимата.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) / 08.11.2015г. 16:1

Мнениеот popokutepetel » 08 ное 2015 19:08

drvasko98 написа:Чета коментарите, но според мен това беше най-силния ни мач на Герена през сезона, като изключим двата тъпи фаула в последните 3 минути. Играта има два компонента и вторачването само в единия от тях не е особено правилно. От всичките ни кусури в началото на сезона остана само завършването на атаката, защото вече и в граденето и сме доста напреднали. Диаби заслужава висока оценка в този мач.

Най-силният мач до тук на Герена беше с Берое. Там Левски ги надигра тотално и успяха да минат центъра два-три пъти за цял мач без положение и май без точен удар във вратата. Друг е въпросът, че и днес Левски игра изключително стабилно и като голям отбор. Дано запазят Миланов, Прохаска и Гаджев през зимата. Ако пък намерят и някой изявен голмайстор ще е супер, въпреки че на мен Диаби, въпреки че не успява да вкарва ми допада като игра. Обира повечето първи топки, ангажира винаги по двама защитници и отваря коридори за другите. Интересно ще ми е да видя Краев зад гърба му, вместо на крилото. В момента разликата между сегашния Левски и този от последните години е, че има отбор и отборен дух. Дано го запазят и надградят и тогава ще постигнат резултати не само тук, а и в Европа.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 08 ное 2015 19:09

Стойчо Стоев : Просто сме си отбор.
Изображение

Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 ное 2015 19:11

Курдов колко отбора смени и никъде не направи нищо.Навсякъде го отчетоха като грешка привличането му.Имаше достатъчно време.Не е за този отбор.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 ное 2015 19:15

popokutepetel написа:
drvasko98 написа:Чета коментарите, но според мен това беше най-силния ни мач на Герена през сезона, като изключим двата тъпи фаула в последните 3 минути. Играта има два компонента и вторачването само в единия от тях не е особено правилно. От всичките ни кусури в началото на сезона остана само завършването на атаката, защото вече и в граденето и сме доста напреднали. Диаби заслужава висока оценка в този мач.

Най-силният мач до тук на Герена беше с Берое.

Тогава Берое игра слабо, докато не мога да кажа същото днес за Локомотив. Опитаха да ни затруднят и в единоборства и в преса на определени моменти

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 08 ное 2015 19:27

при 0-0 и наближаване края на мача Левски започнаха да стават от минута на минута като разярено ято оси , нямаше как да не падне гол , така се играе с агресия и себераздаване ,това е отбор !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 08 ное 2015 19:31

SANSIRO7 написа:Диаби не се движи лошо, но ударите му са отчайващи

аз мисля, че Диаби не е лош играч, но по-скоро би се представил по-добре да играе зад център нападателя, той се връща доста често назад и търси топката , прави пасове и организира атаки,много е борбен !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 ное 2015 19:35

Новият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не издържа дълго и изригна след загубата от Левски. Бизнесменът, който наскоро придоби акциите на "смърфовете", заяви, че съдията е бутал Левски. Крушарски каза още, че е имал намерение да прекъсне мача на неговия тим с Литекс, който завърши при нулево равенство, тъй като "оранжевите" са си решили нащата на почивката. Благодетелят на пловдивския тим не спря дотук и заплаши, че ще се намеси сериозно.

"Всяка загуба за нас е поука. Шампионска титла след две години. Когато играят 14:11, малко трудно се бие. Днес леко така подаване с рамо, лекичко само. Това вече е 4-ти мач, искам да благодаря на целия ръководен състав на съдийското ръководство. Така ли се играе футбол? На кой мач от 4 насам ни свириха нормално? Знаеш ли колко ме е страх? Изобщо не ми пука. Аз съм ученик на другаря Славков", заяви Крушарски.

"Аз съм на 58 години, не търся нищо. Мен достатъчно хора ме познават, за да търся популизъм. Ако търся, досега да съм президент на САЩ. Лека-полека става това, което трябва да става с Локомотив Пловдив. Ще го гледам сега мача, понеже не се виждаше от там, където бях. Сега ще гледам целия мач кадър по кадър и този път и аз ще се намеся. Следващия мач просто ще си играем само ние. Това е чиста пародия. Това, ако е футбол", добави благодетелят на пловдивчани.

На полувремето с Литекс се решиха нещата. Аз бях решил да спра мача. Разубедиха ме да не ни накажат. Не знам дали се уплашиха, но малко смениха тактиката на свирката. Днес не беше толкова очевадно, лекичко. Те си знаят как да го направят. Днес с картончетата тръгнаха. Това не е балет, това е футбол. Съдиите развалят мача. Ако искаме да имаме първенство… Това е от играта на отбора, това не е, че Крушарски е много хубав. Публиката иска атракция, а такава атракция не се получава", завърши Крушарски.

:lol: :lol: :lol:
Този не е добре.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 08 ное 2015 19:37

popokutepetel написа:Много важна победа. Левски днес доказа едно много голямо израстване - през цялото време контролира мача и с достатъчна воля и настъпателност успя да спечели рутинна победа срещу много затворен и дефанзивен отбор. Разбира се двете неща, които за съжаление на отбора все още не достигат са максималното оползотворяване на статичните положения и липсата на хубави удари от средно и далечно разстояние. Трябва да се поработи и по това, защото и двете са изключително важни точно срещу отбори, паркирали автобус пред вратата си.

поздравления за коментара,всеки път ми прави впечатление много точното ти и обективно мнение, личи си че разбираш играта , доста професионални журналисти могат да се почуат от теб !

Върни се в “Левски”