Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

drvasko98
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) / FT 1:0

Мнениеот drvasko98 » 24 окт 2015 12:03

Много изненадващо за мен лека победа. До 88-та минута, Черно море все едно отсъстваха от терена. Очаквано сме с проблеми в последните 20 метра, но преди тях стояхме стабилно поне срещу този съперник. За мен това е по-важно. Малко приличаме на чарбата от миналия сезон - здраво в защита и голче отпред. Другото, коеот ми напарви позитивно впечатление е, че не играхме нервно срещу този съперник. И третото, че като виждаме че с игра не можем да създадем кой знае какво, работим много сериозно върху статичните положения, което не съм виждал от над десетилетие при нас.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 окт 2015 12:06

Нормален мач за сезона.

От тук до Коледа, в повечето мачове ще е мъка, така че, каквото спечелим, ще е с двойна цена.
Умората, контузиите, наказанията, а и е нормално някои от играчите да позагубят форма, вече ще тежат все по-осезаемо.

За самият мач няма какво толкова да се напише.
Аз очаквах троен мач, но 2-ката я изключих от уравнението още след първите 5 мин.
Просто Гостите не бяха дошли за 3-те точки.
Но двубоят можеше спокойно да приключи Х, което нямаше да е толкова нелогично.
Наистина е много важно, че успяваме да печелим точки, дори и когато не играем много добре.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 окт 2015 12:14

Rivaldo10 написа:Май на много хора им е било студено днес...

Не виждам какъв им е проблема, мачът да е днес следобед.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 окт 2015 12:18

Avanti_Ragazzi написа:Евала на Фики Орачев, от мач на мач доказва, че винаги може да си по-зле!

Иначе за мача, играхме тактически и тактически победихме!

Същото важи и за Цонев. Явно са играчи тип Балтанов, Огнянов, Райков и още две дузини средна ръка футболери минали през Левски. Добре се чувстват в посредствени отбори без напрежение с единствена грижа оцеляване в групата. С това игрово поведение очаквам ако не зимата, то още лятото да сменят дрескода.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 24 окт 2015 14:06

Добре, че имаме защитници, да вкарват голове, че ако разчитахме на нападателите...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 окт 2015 14:07

Нападателите ни имат цял гол! Недей така да ги обиждаш... :lol:
[center][/center]

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 24 окт 2015 14:36

Нещата никак не са добре, нищо че печелим с по 1:0 или равния с Лдгц...

Головете ни в повечето случай са резултат от някакви случайни удари или центрирания, спонтове, рикушети, врътки, отскоци и какво ли не още.... Всички играят на 3-4 квадретни метра и си пускат пасове по 50 сантиметра, в повечето случаи назад или по ширина на игрището. Хората не се откриват в предни позиции, халфовете нямат опции са пасове напред, всеки си седи покрит от противников състезател, няма устрем, няма бързина, да не говорим за техника на скорост.... 99% от изчистванията са самоцелни, безадресни щутове напред или в тъч.
Играта е една мъка - блъскане, прегръдки, кюскане, ритане, хапане, щипане :lol:

Централни нападатели ли ?? Двамата черните и Курдов трябва веднага да си ходят, те никаква работа не вършат ! Махмудов има някакви крехки качества, но без централен нападател те са излишни. Бедоя откак го хвана дрисъка, и той не е същия.

Ами ако след Нова Година Карнер, Гаджев, Белаид и Прохазка решат да си ходят ???
Давате ли си сметка какво става тогава ??

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 24 окт 2015 14:40

Eminem написа:
Rivaldo10 написа:Май на много хора им е било студено днес...

Не виждам какъв им е проблема, мачът да е днес следобед.

Телевизията е проблема.

Явно само аз нямам толкова голям проблем с това, че нападателите не са голаджии, при положение, че бием. Да, може да стане проблем, но дори през 2006-2009-а периода нямахме изявен голмайстор. 2007-а специално от 100 гола в първенството, едва 15 бяха на Валери.

Имали сме периоди с Гара, Гари и Аниете и това е. Ако всички са потенциална опасност, това е далеч по-добре от варианта един или двама да са потенциална опасност. Да, хубаво ще е да има някой, който да е постоянна опасност за гол, но за момента смятам, че проблема наистина е психологически.

Аз съм силно против мисленето "тия да си ходят на полусезона". Ако зимно време пак ще градим нов отбор и нищо не сме научили за последните 10 години, пак ще се борим за петицата.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 окт 2015 15:32

Според мен трябва да се даде още време на Курдов, Диаби, Махмудов и Китката. При липсата на Гаджев нищо не пречи да пробваме Курдов зад Диаби. Някой измежду Китката и Махмудов като крило. Има поне 3-4 мача в които може да се опитат много неща.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

Image[/center]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 24 окт 2015 15:46

Защо всеки има проблем с резултатите на Левски сега пък ? Случайни удари били , късметлийски корнери били , защитата била вкарвала . Е като са толкова късметлийски тия удари как пък все се получава,че печелим ? Как пък последните 6 мача не изменно вкарваме ? Аман от разбирачи , естествено, че като поведеш и знаеш възможностите на защитата ти ще отпуснеш инициативата второто полувреме . Да не говорим за смените дето се направиха . Такива експериментални смени бяха това, че могат да се очакват само в приятелските мачове . Защо не се радвате, че продължаваме да сме на върха , ами мислите с какво да се тормозите още повече ? Отбори като Славия , Берое и Черно Море така се бият , много правилно изигран мач .

Върни се в “Левски”