Neron написа:Курдов само на празна врата ли може да вкарва или и това не може? По-слаб нападател не сме имали. Все повече си мисля, че проблема в отбора е Гонзо. С тия дървари толкова. Ще се борим за 5-6 място.
Курдов и на празна не може.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Neron написа:Курдов само на празна врата ли може да вкарва или и това не може? По-слаб нападател не сме имали. Все повече си мисля, че проблема в отбора е Гонзо. С тия дървари толкова. Ще се борим за 5-6 място.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Neron написа:Курдов само на празна врата ли може да вкарва или и това не може? По-слаб нападател не сме имали. Все повече си мисля, че проблема в отбора е Гонзо. С тия дървари толкова. Ще се борим за 5-6 място.
Курдов и на празна не може.
wilge написа:Много драскачи и срещу Локото се заканваха така. Като имам предвид качеството на отбора- от директор до вратар- много се страхувам да не се повтори ситуацията от контролата.
Eminem написа:Рядко може да се види толкова жалка игра. Трябва да се радваме, че спечелихме точка срещу последния в класирането и сигурен изпадащ. Ако имаш чест и достойнство - оставка. И НЕ става въпрос за треньора.
popokutepetel написа:Eminem написа:Рядко може да се види толкова жалка игра. Трябва да се радваме, че спечелихме точка срещу последния в класирането и сигурен изпадащ. Ако имаш чест и достойнство - оставка. И НЕ става въпрос за треньора.
Ами то треньора си го каза - с тази селекция толкова кретане в долната половина на класирането. Там където Тонев и Прасето са стъпили трева не никне.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта