Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 1-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 17:45
SobieskiVanilla написа:gzagorov написа:SobieskiVanilla написа:Лиценз не знам дали се връзва в тоя мач, ама бюджет за следващия сезон - със сигурност.
Нещо ми се обърка математиката
Лиценз може да си вземат, нали Гондзи е разсрочил някакви пари. Но играят за бюджета за следващата година. Сега ясно ли е? :D
Благодаря, че го обясни. :D
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Вратарчето се притесни, че левскарите не могат да вкарат и реши да помогне ........ аааааааааааах, смях 
Защитата на Хасково изведнъж започна да прави доста грешки второто
Защитата на Хасково изведнъж започна да прави доста грешки второто
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
Serafim
- Контакти:
Aйдее, почнa обрaтa. Тоя бaстун ТодAр го е игрaл обръщaлкa.
- shotgun blues
- Контакти:
Голямата червена надежда Долапчиев до Хасково ли го е докарал......
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
За ква купа,за кви 5лева приказват тия негодници.... сигурно има отпускане,сигурно има разочарование,ама така ли показват,че ,,играели добър футбол'' и трябва са в 1вата 6ца.... негодна работа 

Обаче сръбина ни упорито отказва да участва в цирка 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Жалкото е, че "Левски" е безпомощен, дори смешен срещу "Хасково". След 8:0 някои мечтаеха за титла. Все още се надяваме, че ще спечелим купата.
Не знам колко от вас са се занимавали с професионален спорт.И въобще , колко от вас , са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в своята област.
След неуспех в преследването на определена цел, има един срив.Нежелание, апатия...
И тук идва нещо друго на преден план .
Характера.
Ако си роден победител, ако по характер си такъв, първоначално по инстинкт, а в последствие и съзнателно, това се преодолява.
Ако си посредствен,безхарактерен и безволев-потъваш.
Днес разбрахме какви футболисти играят в Левски.
След неуспех в преследването на определена цел, има един срив.Нежелание, апатия...
И тук идва нещо друго на преден план .
Характера.
Ако си роден победител, ако по характер си такъв, първоначално по инстинкт, а в последствие и съзнателно, това се преодолява.
Ако си посредствен,безхарактерен и безволев-потъваш.
Днес разбрахме какви футболисти играят в Левски.