Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2014 19:50

didayyord написа:
ivan_svet написа:Според мен Батков и Гонзо, в комбина, отблъснаха Херо. Те са тандем, защото интересите им, свързани с "Левски" съвпадат - Гонзо се натиска да бъде треньор на "Левски" и е готов да се резили докрай, просто защото никъде другаде не биха го цанили за треньор, а Батков не иска и не може да осигури необходимите пари за селекция и качествен треньор. Така Херо бе отпратен "по живо по здраво" , а "тандемът" остава окончателно да загроби "Левски". Щеше да е много смешно, ако не е толкова жалко това, което Батков е казал, че вижданията за отбора на Херо не съвпадали с тези на Гонзо. Защото ако Гонзо изобщо има някакви виждания, резултатът от реализацията им е на лице - продължителен срамен провал. Иначе ореолът на месия за "Левски" на Херо никак не му подхождаше и сигурно нямаше да бъде такъв, при същия собственик. Сега поне стана пределно ясно - кой докара "Левски" до това унизително състояние. А промените в УС на клуба не са нищо повече от мимикрия. Затова всички истински фенове трябва да се изправят срещу гробокопачите на "Левски"

Пак питам, а миналата година като го нямаше Гонзо в Левски, кой отблъсна великия треньор Херо. А по-миналата година, а преди това.

А Херо длъжен ли е, като му свирнат от "Левски" да зареже всичко и да хукне?

Всъщност, той преди 14-15 години сам ли напусна "Левски" или му помогнаха да го направи?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 дек 2014 19:51

metodito написа:
Да се беше поинтересувал август месец.

Батков твърдеше до ноември месец, че не са приключили нещата около Газпром.

Значи няма пари, няма Херо! Ами то с парите на Газпром и аз мога да направя отбор.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 дек 2014 19:51

И за какво ви е виновен Херо ? Той НЕ иска Гонзо да му се меси в работата. Гонзо иска той да прави селекцията и накрая Херо да е виновен. Това го има само в аматьорските отбори. Напълно нормално е Херо да иска сам да си прави селекцията и да носи отговорност за собствените си действия, а не за гонзовите. Херо щеше да е Мурсия 2. Гонзо щеше да му доведе некадърници и след 10 мача да го уволни, защото не е накарал тези некадърници да заиграят футбол. Наистина ли не го осъзнавате ???

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2014 19:54

plamenst7 написа:
metodito написа:
Да се беше поинтересувал август месец.

Батков твърдеше до ноември месец, че не са приключили нещата около Газпром.

Значи няма пари, няма Херо! Ами то с парите на Газпром и аз мога да направя отбор.

Верно ли ще можеш? Газпром каква сума ще ви дават, като се има предвид, че са спонсори, а вие не сте Челси или Зенит?

Тоо.... Челси ако чакаха на парите на Газпром за селекция..ама вие си вярвайте де, няма лошо 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 дек 2014 19:55

Eminem написа:И за какво ви е виновен Херо ? Той НЕ иска Гонзо да му се меси в работата. Гонзо иска той да прави селекцията и накрая Херо да е виновен. Това го има само в аматьорските отбори. Напълно нормално е Херо да иска сам да си прави селекцията и да носи отговорност за собствените си действия, а не за гонзовите. Херо щеше да е Мурсия 2. Гонзо щеше да му доведе некадърници и след 10 мача да го уволни, защото не е накарал тези некадърници да заиграят футбол. Наистина ли не го осъзнавате ???

Това което аз осъзнавам е, че Херо е искал селекция, която Левски не може да му осигури на този етап.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 дек 2014 20:05

plamenst7 написа:
Eminem написа:И за какво ви е виновен Херо ? Той НЕ иска Гонзо да му се меси в работата. Гонзо иска той да прави селекцията и накрая Херо да е виновен. Това го има само в аматьорските отбори. Напълно нормално е Херо да иска сам да си прави селекцията и да носи отговорност за собствените си действия, а не за гонзовите. Херо щеше да е Мурсия 2. Гонзо щеше да му доведе некадърници и след 10 мача да го уволни, защото не е накарал тези некадърници да заиграят футбол. Наистина ли не го осъзнавате ???

Това което аз осъзнавам е, че Херо е искал селекция, която Левски не може да му осигури на този етап.

Херо сам каза, че наблюдава свободни агенти със заплати отговарящи на състоянието в Левски.
Ако е това, което казваш, едвали толкова време щяха да преговарят. Явно Гонзо в началото го е лъгал, че ще му даде пълната власт. Не знам, ама това, което видях е, че Гонзо взе Мурсия, докара му некадърници и след това го обвини, че Левски не играе добър футбол. А сега Левски какъв футбол играе ?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 17 дек 2014 20:06

Гонзо е срам за Левски !

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 17 дек 2014 20:16

Кашчей написа:
didayyord написа:
ivan_svet написа:Според мен Батков и Гонзо, в комбина, отблъснаха Херо. Те са тандем, защото интересите им, свързани с "Левски" съвпадат - Гонзо се натиска да бъде треньор на "Левски" и е готов да се резили докрай, просто защото никъде другаде не биха го цанили за треньор, а Батков не иска и не може да осигури необходимите пари за селекция и качествен треньор. Така Херо бе отпратен "по живо по здраво" , а "тандемът" остава окончателно да загроби "Левски". Щеше да е много смешно, ако не е толкова жалко това, което Батков е казал, че вижданията за отбора на Херо не съвпадали с тези на Гонзо. Защото ако Гонзо изобщо има някакви виждания, резултатът от реализацията им е на лице - продължителен срамен провал. Иначе ореолът на месия за "Левски" на Херо никак не му подхождаше и сигурно нямаше да бъде такъв, при същия собственик. Сега поне стана пределно ясно - кой докара "Левски" до това унизително състояние. А промените в УС на клуба не са нищо повече от мимикрия. Затова всички истински фенове трябва да се изправят срещу гробокопачите на "Левски"

Пак питам, а миналата година като го нямаше Гонзо в Левски, кой отблъсна великия треньор Херо. А по-миналата година, а преди това.

А Херо длъжен ли е, като му свирнат от "Левски" да зареже всичко и да хукне?

Всъщност, той преди 14-15 години сам ли напусна "Левски" или му помогнаха да го направи?

А аз длъжен ли съм да рева, че не е дошъл. Аз никога не съм го искал в Левски и за мен това, че няма да идва е добра новина. Гонзо преди три години сам ли напусна Левски или му помогнаха да го направи?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 17 дек 2014 20:19

Привърженици ли ?
Че този Левски има ли привърженици ? Каква подигравка и гавра !!!!!!! Батков няма опозиция !!! Гугутката - вместо в затвора е ръкоположен за фен номер едно , представете си !!! Няма кой да каже в очите на комунистическият адвокат и верния му паж - Гонзо , че дори и само след т. нар. Казанска афера те двамата нямат място в Левски !!! След тази случка всички простащини на Гонзо - например привличането на Стефано Кунчев за вратар - бледнеят !!! Подигравката с Левски е нечувана !!!! Гонзо сега е по-некадърен от всякога , но никой не му го казва на висок глас и наглецът се изживява като вся и всьо в Левски , дотолкова , че дори си позволи /а може би беше натоварен със задачата/ да бламира големия ХЕРО !!!
Позор за Нас , Левскари !!! Ние, с бездействието си сме дейни заличители на клуба , във вярноста на която се кълнеме!!!

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 17 дек 2014 20:19

Много съм впечатлен от подхода на Херо. Общо взето на всички ни беше ясно, че няма да поеме отбора, след като не го направи на момента. Защо обаче позволи да се създаде това гадеене?

Няма публична личност, която да може да изобличи адвоката в медиите в пряка реч (например: Шматков е тумор за Левски, и пр.). Поставяйки, обаче точни и ясни условия, и отстоявайки ги, Херо позволи да лъсне ярко коренчето на проблема.

Ако българският избирател е способен да приема дадени обещния за чиста монета, а после да се окаже отново излъган, то Херо не е българският избирател, не вярва на обещания, не прави празни такива, и очаква спазването на направените уговорки.

Аз не вярвам, че Херо се е надявал, Тара да се промени нещо, нито пък съм очаквал да се разграничи от Мъри, така че, го поздравявам за начина, по който се опитва да оживи вътрешния дебат в Левски, както и да изобличи наяве неспособността на определени хора да отстъпят и на йота дори, независимо от това какъв е залогът.

Това със селекцията и несъстоятилните искания на Херо е единствения начин, да се обясни публично, нещо, което не може да се дискутира в медиите. Много е жалко, че НЕ на Батков се приема като НЕ на Левски.

Върни се в “Левски”