delqnski47 написа:Е така се вкарва дузпа в напечен мач!!
Ние винаги се осираме в такава ситуация...
Ако сте навити, веднага може да трампим Домофона за Буш или Силва.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Е така се вкарва дузпа в напечен мач!!
Ние винаги се осираме в такава ситуация...
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Joni_ написа:Левскари, не ми се сърдете, не искам да се заяждам, но този мач е баси цирка. Мача е ясен, ще победете с 1:2
bilyaletdinov написа:milen.hristov написа:В Левски да са и Меси и К.Роналдо, ако щете и Марадона с този директорски и треньорски капацитет и това е много
Милене, дай ми алтернатива на тия нещастници и ще бъда първия, който ще хвърли камъка по Гонзо. В момента това е наличното и това е най-страшното! Гонзо мога да го обвинявам, че се провали с играчи като Калво, Арш, Грийн, Мюлдер. С тия нискоразредни играчи разцъквали в отбори средняци какво очакеаш да направи? Та той в Черно Море имаше по-голям избор
Joni_ написа:Левскари, не ми се сърдете, не искам да се заяждам, но този мач е баси цирка. Мача е ясен, ще победете с 1:2
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта