Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Да извадят ли Левски от А група?

а/ без последствия - 1000 лева
38
16%
б/ с последствия: предметът е паднал на терена и е влязъл в съприкосновение със състезател или длъжностно лице-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 2000 лева- предметът е паднал извън терена и е влязъл в съприкосновение със служебно или длъжностно лице, рез. съдия, лекар, журналист и пр.-Състезание при закрити врати за 2 срещи (само ПФ и "В" групи) 3000 лева(ТОВА ВЕЧЕ ИМ Е НАЛАГАНО!)
24
10%
в/ с тежки последствия Лишаване от домакинство за 3 срещи По 10 000 лв на среща 1 2 3
69
28%
г/ при повторно нарушение по смисъла на т.4, буква “в” Изваждане от групата 20 000 лева
113
46%

Общо гласове: 244

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Анкета: да извадят ли Левски от А група?

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 16:51

ZinedineZidane написа:Докато не се индивидуализират наказанията, подобрение няма да има. Толкова по темата. Дали е Левски, ЦСКА, Ботев, Локо, боклуци има във всяка агитка.
И на мен не ми е приятно да ми наказват отбора заради няколко олигофрена...

Не е работа на БФС да въвежда ред по трибуните на стадионите. БФС работи по правилници (които не винаги спазва, за да угоди на някои отбори), но няма полицейски или съдебни права, за да наказва феновете, които правят простотиите, затова се наказват клубовете, както прочем действа и УЕФА. През 85-а (вече го писах) УЕФА не се поинтересува кои са персоналните отговорници за станалото на "Хейзел", а направо изхвърли всички английски отбори за 5 години от ЕКТ, а Ливърпул за 8. Преди това англичаните имаха няколко предупреждения да вземат мерки за поведението на феновете си.Е взеха ги, но след изхвърлянето им.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 окт 2014 17:08

Стойчо каза, че следващия път някой можело да умре. Не, вече умряха двама.
Левски и да ги наказват, и да не ги наказват, работата няма да се оправи.
Просто ще се прехвърли отговорността за поддържането на реда в държавата от полицията на един частен клуб.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 26 окт 2014 17:11

Кашчей написа:
ZinedineZidane написа:Докато не се индивидуализират наказанията, подобрение няма да има. Толкова по темата. Дали е Левски, ЦСКА, Ботев, Локо, боклуци има във всяка агитка.
И на мен не ми е приятно да ми наказват отбора заради няколко олигофрена...

Не е работа на БФС да въвежда ред по трибуните на стадионите. БФС работи по правилници (които не винаги спазва, за да угоди на някои отбори), но няма полицейски или съдебни права, за да наказва феновете, които правят простотиите, затова се наказват клубовете, както прочем действа и УЕФА. През 85-а (вече го писах) УЕФА не се поинтересува кои са персоналните отговорници за станалото на "Хейзел", а направо изхвърли всички английски отбори за 5 години от ЕКТ, а Ливърпул за 8. Преди това англичаните имаха няколко предупреждения да вземат мерки за поведението на феновете си.Е взеха ги, но след изхвърлянето им.

По-твойта логика Левски,ЦСКА,Ботев,Локо ПД,Берое дай да ги изхвърлим от групата,е той кой ще остане !!! За мен всеки запалянко да си носи отговорност,снимат те,метнал си бомбичка,ай довиждане,5-ет години нямаш право да ходиш на мач !!! За мен това е начина :roll:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 окт 2014 17:47

mikelanjelo_1914 написа: 3.ИМАШЕ ЛИ ПРАВО ГЛАВНИЯ СЪДИЯ ПОДПОМОГНАТ ОТ ДЕЖУРНИЯ ДЕЛЕГАТ ДА МУ ПОКАЖЕ КАРТОН ЗА СИМУЛАЦИЯ ? ?

:lol: :lol: :lol: Оправи ми настроението за дни напред.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 26 окт 2014 17:57

Това което прави УЕФА и БФС не е правилно! Това е бягане от проблема и пълнене на каси! Ако пред някой голям магазин, от типа на Метро или Кауфланд се струпат техни привърженици за да пазаруват и в стремежа си да са първи го опустошат или се наранят жестоко, трябва ли Метро или Кауфланд да бъдат закрити???????..............или глобени??????????? Вандалите ги има на запис!....... В ЗАТВОРА!!!!!
А иначе, когато и да изгонят Левски от "А" група, все ще е късно, но......................поради други причини!!!!!!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 18:10

СТАМАТ написа:Това което прави УЕФА и БФС не е правилно! Това е бягане от проблема и пълнене на каси! Ако пред някой голям магазин, от типа на Метро или Кауфланд се струпат техни привърженици за да пазаруват и в стремежа си да са първи го опустошат или се наранят жестоко, трябва ли Метро или Кауфланд да бъдат закрити???????..............или глобени??????????? Вандалите ги има на запис!....... В ЗАТВОРА!!!!!
А иначе, когато и да изгонят Левски от "А" група, все ще е късно, но......................поради други причини!!!!!!!:)

Добро сравнение :mrgreen: Привърженици на Метро :mrgreen:

Ами има си писани правила за допустимите неща по време на футболен мач, около и вътре в стадиона, за определено време. Грешно или не, засега по тези международни правила клубовете носят отговорност за поведението на феновете си в този отрязък от време и място. След като клубът е засегнат по някакъв начин от поведението на тези "фенове" то той мисля, че има пълното право да повдигне обвинения срещу тях индивидуално.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 26 окт 2014 18:48

Работите не вървят на добре.Като че ли тази година се прекалява със зулумите.Мисля че някои хора трябва да се опомнят...удариха го през пръсти на този стадион.Чувстват се подкрепяни..никои не им търси сметка.Ще се случат лоши работи предчувствам... :shock:

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 26 окт 2014 18:52

Вълчан написа:Работите не вървят на добре...Ще се случат лоши работи предчувствам... :shock:

няма ;)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 26 окт 2014 19:07

Кашчей написа:
СТАМАТ написа:Това което прави УЕФА и БФС не е правилно! Това е бягане от проблема и пълнене на каси! Ако пред някой голям магазин, от типа на Метро или Кауфланд се струпат техни привърженици за да пазаруват и в стремежа си да са първи го опустошат или се наранят жестоко, трябва ли Метро или Кауфланд да бъдат закрити???????..............или глобени??????????? Вандалите ги има на запис!....... В ЗАТВОРА!!!!!

Ами има си писани правила за допустимите неща по време на футболен мач, около и вътре в стадиона, за определено време. Грешно или не, засега по тези международни правила клубовете носят отговорност за поведението на феновете си в този отрязък от време и място. След като клубът е засегнат по някакъв начин от поведението на тези "фенове" то той мисля, че има пълното право да повдигне обвинения срещу тях индивидуално.

Време е тези правила да се променят! Не може хората да градят, а група простаци, да сринат мечтите на хиляди!!! 20 нехранимайковци, дори от друг отбор, преоблечени, могат да сринат труда на безброй пчелички, изградили даден отбор!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 окт 2014 19:19

СТАМАТ написа:
Кашчей написа:

Време е тези правила да се променят! Не може хората да градят, а група простаци, да сринат мечтите на хиляди!!! 20 нехранимайковци, дори от друг отбор, преоблечени, могат да сринат труда на безброй пчелички, изградили даден отбор!!!!!

Бате, във вашият сектор чуждо пиле не знам как би кацнало, та всичко сътворено си е баш от т.н. фенове на "Левски". След като ръководството на отбора не предприема никакви мерки срещу тях какво да направи БФС-да ви се кланя доземи ли, както прочем често го прави? Дори и сега не очаквам адекватно наказание за вас, което ще е поредното явно подстрекателство да продължите по същия начин и занапред.
Лесно е от БФС да се правят на мъже пред "Марек", но да го направят пред "грандовете" не им стиска, или просто нямат желание, като второто ми изглежда по-логично.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Левски”