Макар че не знам дали не трябваше да им върнем за едно много интересно 2:0 2:3 с едно автоголче в последната минута

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
demon777 написа:бе и аз си мислих че ще им легнете..... ама все някога трябваше да биете и вие силен противник
alexdb написа:demon777 написа:бе и аз си мислих че ще им легнете..... ама все някога трябваше да биете и вие силен противник
Ми ние Литекс си ги биеме, бихме и Лудогорец, за разлика от някои други на които май подобно нещо не им се е случвало в историята
ralka_levskarka написа:Hohohoho написа:Бесен съм... Цяла година играем за чорбата. 12 точки и второ място на връх юбилея им подарихме. Джордан сигурно е получил 10 000 акции от Лупи да пропуска всичко, а наш Пацо още 5000. Следващата дузпа дето ще улови ще е през 2016...
![]()
ralka_levskarka написа:Hohohoho написа:Бесен съм... Цяла година играем за чорбата. 12 точки и второ място на връх юбилея им подарихме. Джордан сигурно е получил 10 000 акции от Лупи да пропуска всичко, а наш Пацо още 5000. Следващата дузпа дето ще улови ще е през 2016...
![]()
demon777 написа:alexdb написа:demon777 написа:бе и аз си мислих че ще им легнете..... ама все някога трябваше да биете и вие силен противник
Ми ние Литекс си ги биеме, бихме и Лудогорец, за разлика от някои други на които май подобно нещо не им се е случвало в историята
Е айде сега .... бихме ги на техния стадион за купата а литекс са ни клиенти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 148 госта